Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (2 467)
Filtrovat recenze
2 467 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 208
898
243
67
51
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 208
898
243
67
51
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
382 467 recenzí
Recenzováno: 2. května 2019

Jako vždy výborné, tentokrát s úžasnou tvrdou matrací, o kterou jsme žádali v objednávce. Po příchodu na pokoj sice byly na posteli matrace měkké, ale byly promptně personálem vyměněny za požadované tvrdé.

Datum pobytu: březen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli NorthStar05997534141.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 22. dubna 2019

Vše proběhlo dle našich představ. Pokoj byl pěkný, čistý. Snídaně vynikající. Jen prostor na snídaně nám přišel příliš malý, Umístění hotelu dobré. Celkový dojem, příjemný hotel pro náročnější v srdci Prahy.

Datum pobytu: duben 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli Vacation21535518019.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
SophieRudic, Manažer komunikace s hosty v zařízení Don Giovanni Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. dubna 2019

Vážený hoste,

velice Vám děkujeme za tuto potěšující recenzi! Jsme rádi, že jste uvítal polohu hotelu, a že se Vám u nás líbilo a chutnalo.

Doufáme, že budeme mít tu možnost Vás u nás opět přivítat!

S vřelým pozdravem,
Sofie R.
Guest Relations Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. dubna 2019

V hotelu jsem byla už ubytovaná 4x. Je to vždy skvělý zážitek. Vždycky jsem narazila na příjemný personál a na nádhernou vůni po chodbách. Pohodu krásně dokresluje hudba ve výtahu. Hotel je kousek od metra a tramvaji. Kousek je nákupní středisko.
Jediné co musím vytknout je nižší úroveň snídaní. Pamatuji si vetší výběr ovoce a zeleniny a pečiva. Snídaně je stále na vysoké úrovni, ale už není tak vynikající, jak bývávala. Hotel, ale přesto na 100% doporučuji.

Datum pobytu: duben 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli Dreamer58619658319.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
SophieRudic, Manažer komunikace s hosty v zařízení Don Giovanni Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. dubna 2019

Vážený hoste,

Vaše dlouhodobá přízeň nás velice těší! Vidět na lobby známé obličeje je pro nás skvělý ukazatel toho, že naše snaha o to, poskytnout hostům ten nejlepší servis, se daří. Děkujeme za Vaše postřehy ohledně snídaní, předám je našemu šéf kuchaři.

Velice se na Vás těšíme!

S pozdravem,

Sofie R.
Guest Relations Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. dubna 2019

Vše OK, vše bez nejmenšího problému, živý klavír, mandarinky na recepci ... dle dcery snad jediná nectnost bylo trochu zmatečné ovládání světel, ale jinak není co dodat. Servis, ubytování, snídaně ... vynikající.

Datum pobytu: duben 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli Relax26609493463.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
SophieRudic, Manažer komunikace s hosty v zařízení Don Giovanni Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. dubna 2019

Vážený hoste,

velice Vám děkujeme za tuto potěšující recenzi! Jsme rádi, že jste si s dcerou užili živou hudbu, a že se Vám u nás líbilo a chutnalo.

Doufáme, že budeme mít tu možnost Vás u nás opět přivítat!

S vřelým pozdravem,
Sofie R.
Guest Relations Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. dubna 2019

Na letošní půlmaraton v Praze jsem se rozhodl ubytovat hotelu Don Giovanni Prague. Teď vím že to byla perfektní volba.
- Ideální poloha pro dostupnost na metro. Stanice se nachází hned vedle hotelu.
- Pěkné a hlavně prostorné pokoje
- Perfektní snídaně

Datum pobytu: duben 2019
Poděkujte uživateli Radek D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
SophieRudic, Manažer komunikace s hosty v zařízení Don Giovanni Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. dubna 2019

Vážený hoste,

velice si vážíme Vašeho názoru! Těší nás, že jste si vybral náš hotel a pobyt jste si užil.
Jsme rádi, že jste si u nás dopřál zaslouženého odpočinku po tak náročné akci, jako je právě půlmaraton.

Budeme se Vás opět těšit!

S vřelým pozdravem,

Sofie R.
Guest Relations Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze