Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Platby provedené partnery ovlivňují pořadí zobrazených cen a v případě vybraných nebo sponzorovaných plateb můžou mít vliv také na pořadí uvedených ubytování.
Recenze (3 045)
Filtrovat recenze
3 045 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 597
1 006
278
81
83
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 597
1 006
278
81
83
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
9143 045 recenzí
Recenzováno: 17. dubna 2020 prostřednictvím mobilu

Kvůli víru jsme nemohli přijet na víkend, na který jsme se moc těšili. Překvapil nás ale přístup hotelu, termín jsme si mohli změnit, bez nějakých příplatků, za to bych chtěl DG moc poděkovat a na návštěvu na podzim se moc těším.

Datum pobytu: březen 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Tiborko23.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jan Nováček, Služby hostům / recepce v zařízení Don Giovanni Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: před 2 týdny

Vážený pane Tibore,

moc si vážíme Vaší recenze, která nám i v těžších chvílích zlepšila náladu. Nebylo to lehké období pro celou společnost a zvlášť na začátku pandemie byl nával storen logicky tak obrovský, že i pro nás bylo velmi těžké všem hostům rychle vyhovět.

Jsme hrdí na to, že se to nakonec podařilo zvládnout a že jsme před pár dny znovu otevřeli. Moc se těšíme na Vaši návštěvu, jsme už teď připraveni opět poskytovat nejvyšší standard služeb.

S přátelským pozdravem
Jan Nováček
Guest Relations Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. března 2020 prostřednictvím mobilu

Na začátku března jsem zde strávila noc a musím říct, ze mě hotel mile překvapil, usmevava recepce, dobre jídlo v dolní restauraci plus upgrade na lepší pokoj. Vše bylo v pořádku proto hodnotím 5z5......

Datum pobytu: únor 2020
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli 375darinak.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jan Nováček, Služby hostům / recepce v zařízení Don Giovanni Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. března 2020

Vážená paní Darino,

děkujeme moc za Vaši krásnou recenzi, umístěnou na stránce Tripadvisor. Rádi děláme našim hostům radost a pokud je tu ta možnost, snažíme se jim dávat i lepší pokoje, než ty, které si objednali.

Jsme rádi, že se Vám v restauraci Allegretto dobře jedlo. V poslední době jsme udělali pár změn na jídelníčku a co mám možnost hovořit s hosty, jsou s úrovní kuchyně opravdu spokojeni a Vaše slova to jen potvrzují.

Moc se těšíme na Vaši další návštěvu.

S vřelým pozdravem
Jan Nováček
Guest Relations Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. března 2020 prostřednictvím mobilu

Krásný 4**** hotel u metra Želivského.Krásná vstupní hala,velmi dobré restaurace a přijemní recepční.Je možné se ubytovat se psem.Menší psi bez poplatku.Krásné,prostorné a moderní pokoje s WiFi free,LED Tv.Vřele doporučuji

Datum pobytu: březen 2020
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli 798lukasj.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Don_Giovanni_GR, Manažer v zařízení Don Giovanni Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. března 2020

Vážený pane Lukáši,

Jsme moc rádi, že se Vám pobyt u nás líbil a že všechno proběhlo v pořádku.

Vstupní hala je opravdu jednou z chloub hotelu a když do ní vejdete, je opravdu majestátní. Čeho si možná ale ceníme ještě více, jsou vaše slova o kvalitní restauraci a příjemných recepčních. Jsou to věci, na kterých stále pracujeme a když jsou vidět výsledky, je to pro nás velká odměna.

Doufám tedy, že k nám v budoucnu ještě vrátíte a že se nám podaří připravit třeba další kulinářský zážitek.

S pozdravem
Jan Nováček
Guest Relations Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. března 2020

Úžasná recepční, která byla velmi ochotná, našla nám pokoj už ve 13 hod. a na naše přání ve vyšším patře.Zapomněla jsem pin ke kreditce a musela rušit platbu kartou, opět úplně bez problémů. Snídaně jsou bohaté, pokoj byl čistý, lůžkoviny i ručníky kvalitní. Matrace jsou dost měkké, což vyhovuje mně, nikoli manželovi. Zastávka tramvaje hned u hotelu, metro pár metrů za hotelem. V noci klid a ticho.

Datum pobytu: únor 2020
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli host0220.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Don_Giovanni_GR, Manažer v zařízení Don Giovanni Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. března 2020

Vážená paní 0220:),

nejprve Vám chci poděkovat za recenzi, kterou jste napsala na stránky Tripadvisoru. Zpětné vazby jsou pro nás nesmírně důležité a obecně se jim v poslední době přikládá velká hodnota.

Osobně jsem velmi rád, že jste měli dobrou zkušenost s jednou z našich recepčních, pochutnali jste si na snídaních a také jste byli spokojeni s čistotou.

Ohledně matrací sbíráme různé podněty od hostů, ale jak sama píšete, někomu vyhovuje to, někomu zase ono. Takže je těžké se zavděčit úplně všem.

S vřelým pozdravem
Jan Nováček
Guest Relations Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. března 2020

Příjemný personál,vynikající snídaně,kousek od stanice metra,byli jsme zde již po druhé a jsme velmi spokojeni.Mohu jen doporučit,čisté pokoje a každodení úklid je konfortní v tomto hotelu cokoliv potřebujete rádi Vám poradí a vyhoví vstřícné jednání,super.

Datum pobytu: únor 2020
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli hanka258.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Don_Giovanni_GR, Manažer v zařízení Don Giovanni Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. března 2020

Vážená paní Hanko,

za celý náš tým Vám děkuji za milá slova a krásnou recenzi, kterou jste napsala na stránky Tripadvisoru. Jsme moc rádi, že se Vám u nás líbí a že jste zavítali už podruhé do hotelu Don Giovanni Prague.

Budeme samozřejmě nadšeni, když Vás zde potkáme i v budoucnu a věřím, že Vám stále budeme mít co nabídnout.

S přátelským podravem
Jan Nováček
Guest Relations Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze