Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Praha
Zveřejnit
Doručená pošta
Hledat
Hotely poblíž
Recenze (2 176)
Filtrovat recenze
2 180 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 139
763
189
39
50
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 139
763
189
39
50
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
7122 180 recenzí
Recenzováno: 30. srpna 2019

Pobyt s rodinou v daném hotelu byl úžasný, pokoje byl pěkně uklizený, personál naprosto milí! Snídaně s širokým výběrem, mimochodem držíme dietu, ale tam bylo tolik různých jídel,že se nám moc nepovedlo jí dodržovat Příště se určitě znovu vybíráme hotel Merkur

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Iryna G.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Merkur, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. srpna 2019

Velmi nás potěšilo vaše ocenění. Taková slova jsou pro nás vždy velkou motivací do další práce ve zlepšování našich služeb. Bude nám potěšením vás znovu přivítat v našem hotelu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. srpna 2019

Skvely hotel, meli jsme cisty, docela velky pokoj pro 3 lidí. Snidane je s sirokym vyberem ruznych jidel, muj pratel ma alergii na laktozu, avsak to nwbyl problem, mel co jist☺️
Priste pojedu tam jeste jdnou!

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Martina M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Merkur, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. srpna 2019

Děkujeme za vaše pozitivní hodnocení. Jsme potěšeni, že chválíte snídaňový servis, na který máme pozitivní zpětnou vazbu i od dalších našich hostů.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. srpna 2019

Skvělý HOTEL S výbornou polohou, do staroměstského náměstí asi 15 minut pěšky, k tomu se dá i půjčit kola:)
Personál je ochotný pomoct, pokoj byl čistý, výborná snídaně s velkým výběrem. Doporučuju všem navštívit tento hotel, stojí to za to!

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Nadija M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Merkur, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. srpna 2019

Děkujeme za vaši pozitivní recenzi, které si velmi vážíme. Budeme rádi, když si při příští návštěvě Prahy vyberete opět náš hotel.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. srpna 2019

malé ale útulné pokoje, mísa ovoce na pokoji, skvělé snídaně, trošku hluk na chodbách _ zrovna byli ubytování němečtí teenageři, ale nic co by se nedalo přežít, hotel je výborně umístěn metro i tramvaj před hotelem, do centra dojdete i pěšky

Datum pobytu: srpen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli tom_tt2019.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Merkur, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. srpna 2019

Děkujeme za vaše pozitivní hodnocení. Jsme potěšeni, že chválíte snídaňový servis, na který máme pozitivní zpětnou vazbu i od dalších našich hostů.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. června 2019 prostřednictvím mobilu

V hotelu jsme strávili 2 příjemné dny. Poskytované služby jsou na velmi dobré úrovni, pokoje standardně vybavené, ale útulné a čisté. Snídaně je rozmanitá, personál velmi přátelský, zvlášť personál recepce je velmi vstřícný a vždy ochotný.

Datum pobytu: červen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli theo1229.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze