Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Platby provedené partnery ovlivňují pořadí zobrazených cen a v případě vybraných nebo sponzorovaných plateb můžou mít vliv také na pořadí uvedených ubytování.
Recenze (312)
Filtrovat recenze
312 výsledků
Hodnocení cestovatelů
170
83
38
12
9
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
170
83
38
12
9
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
38312 recenzí
Recenzováno: 3. července 2019

Hotel Mama Shelter mě nadmíru překvapil. Personál příjemný a porovnání cena/kvalita suprove. Určitě bych pobyt doporučil, protože každý si tu najde své. Příští pobyt v Praze určitě navštívim znovu....

Datum pobytu: červenec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Jan J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ChrisD8096, General Manager v zařízení Mama Shelter Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. července 2019

Dear Jan J

we all like a great suprised and we are thrilled you enjoyed it to, we are looking forward to seeing you back with us very soon,

Mama Loves You !

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. prosince 2018

V září jsme vyrazili do prahy, a protože nebohé pražáky "trápí" problém s airbnb, tak jsme se rozhodli jim situaci nezhorčovat a využili jsme služeb hotelu MAMA SHELTER.

Mínusy: Opravdu, ale opravdu špatně uklizený pokoj po hostu, který tu bydlel před námi, dokonce jsem rozpoznala podle dropků na zemi (snad ani nevysávali), že si dával vedle postele rohlík. To mě fakt štve, protože pořádně vysát by měl být v hotelu základ. Ale už jsou to 3 měsíce od naší návštěvy, tak neuberu víc než 1 hvězdičku. :D

V koupelně netěšní sprchový kout a tak po každé sprše je všude plno vody.

Pokoj, který jsme měli byl opravdu malý a vybavení bylo už trochu poničené / opotřebované, ale vzhledem k tomu, že řetězec asi cílí více na mladší, tak se to dá předpokládat, že se nebude opravovat, každý uražený roh nabytku.

Plusy: Poloha je výborná, kousek do stromovky, na Letnou, do historického centra. Líbil se mi design interiéru, opravdu jsem si to úžíval. Obří fotbálek u recepce! S personálem problém nebyl, večer jsme chodili do baru na výborné míchané drinky. Jo a taky se nám libil multimediální systém v pokoji, za ten velká pochvala. Spousta filmů! Sice anglicky bez titulků, ale aspoň si člověk procvičí angličtinu.

Datum pobytu: září 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli janca112.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ChrisD8096, General Manager v zařízení Mama Shelter Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. prosince 2018

Dear Mama Guest

thank you for your comments, the issue you had with the shower has now been rectified as has the small damage on the door in your room,
I am very pleased you enjoyed the rest of our Mama especially the wide range of free movies,
We hope to see you soon,

Mama Loves You !

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. října 2018

Příjemný hotel s dobrou polohou. Velice netradičně designově pojatý. Recepce fungovala bezchybně, příjemný personál. Večeře spíš podprůměrná, jídlo nevychucené, nudné. Měli jsme burger, čevabčiči v arab.chlebu, těstoviny (ty jsme vrátili) a salát. Na večeře to tady určitě není.
Pokoje jsou ok, akorát po příchodu byl na pokoji špatný vzduch, museli jsme dlouho větrat oknem. Postele pohodlné. Koupelna miniaturní a zase chyběl ventilátor, takže zamlženou koupelnu nevyvětráte v podstatě nikam. Snídaně uplně v pohodě, milý personál. Parkoviště před hotelem. Hotel na 1 noc, business hotel, asi uplně v pohodě, neurazí ani nenadchne.

Datum pobytu: říjen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli LukasR292.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ChrisD8096, General Manager v zařízení Mama Shelter Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. listopadu 2018

Dear Lucas

We are so please you like what we have done with the old Park Hotel, my apologies that yiu did not have a greaat experience in our resturant, if your in town I would be more than happy to invite you back, I look forward to seeing you soon,

Mama Loves You !

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 3. ledna 2020 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: leden 2020
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ChrisD8096, General Manager v zařízení Mama Shelter Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. ledna 2020

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. listopadu 2019

Datum pobytu: říjen 2019
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ChrisD8096, General Manager v zařízení Mama Shelter Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. listopadu 2019

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze