Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (1 988)
Filtrovat recenze
1 988 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 774
171
28
11
4
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 774
171
28
11
4
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
161 988 recenzí
Recenzováno: 29. dubna 2018

Hotel má výborný servis, ale pozoruhodné je posezení na střešní terase. Dostanete se tam do blízkostí věží kostela sv. Mikuláše, které se zdají být na dosah. Je to neobvyklý a možná i ohromující pohled. Stojí zato tam posedět a třeba jen kávu si dát.

Datum pobytu: červen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako jednotlivec
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Tomas B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jiri_Hlavaty_GM, Generální ředitel v zařízení Aria Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. května 2018

Milý Tomáši,

jsme velmi rádi, že jste nás navštívil a velmi děkujeme za hezký komentář! Doufáme, že nás zase brzy navštívíte.
Krásný den přeji,

Jiří Hlavatý
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. srpna 2017

Tento hotel nás naprosto okouzlil svou atmosférou.
Přátelský personál, luxusní pokoje, knihovna, kino, restaurace s klavírem,
střešní terasa a také vstup do barokních zahrad dává hotelu výjimečnost.
Byli jsme doslova nadšeni a budeme se rádi vracet, protože se jedná o nejromantičtější hotel, který jsme navštívili. Vynikající kuchyně nás také moc potěšila.
Restaurace nabízí luxusní pokrmy a nádherný interiér.
Jsem moc rád, že hotel je inspirován hlavně klasickou hudbou.
Také nás mile překvapily luxusní pokoje s krásným výhledem. Opravdu mohu jen doporučit.

Tip ohledně pokoje: Doporučuji pokoje v klasickém patře. Pokoje s výhledem do barokních zahrad nemají konkurenci.
Datum pobytu: srpen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli 114romantika.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jiri_Hlavaty_GM, Generální ředitel v zařízení Aria Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. srpna 2017

Milý "114romantika",

velmi děkujeme za krásný komentář a jsme rádi, že jste se svým pobytem u nás byli spokojeni!
Těšíme se na Vaši příští návštěvu :)

Krásný den přeji,

Jiří Hlavatý
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. dubna 2017

Velmi příjemný hotel v excelentní lokalitě, čistota, velmi vstřícný, usměvavý personál po celou dobu pobytu. Přesto jsem měl pocit naprostého soukromí a krásném prostředí, podpořený hudební kulisou v celém hotelu. Přímý vstup z hoteludo krásné Vrtbovské zahrady jako bonus.

Tip ohledně pokoje: nádherný výhled na stověžatou Prahu
Datum pobytu: duben 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli vrablikvaclav.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 10. prosince 2016

Hotel Aria v Praze je náš nejoblíbenější hotel vůbec. Jsme z Prahy, ale i tak se každý rok na víkend ubytujeme a užijeme si hotel a krásy Prahy. Zařízení hotelu, umělecká díla, příjemný personál. Výhled do krásných Vrtbovských zahrad, kde jsou ráno většinou svatby. Vynikající večeře na terase s překrásným výhledem, zkrátka nádhera. Všem doporučuji.

Datum pobytu: září 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Martin-Stara-Bol.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 4. prosince 2015

V Praze jsem nikdy nebyl v lepším hotelu...naprostá spokojenost..parkování vyřešeno v garážích..hotel je situován v klidné části...strava byla naprosto luxusní - moc výborné jídlo...určitě se zase vrátíme.

děkujeme

Datum pobytu: listopad 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Pavel F.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jiri_Hlavaty_GM, General Manager v zařízení Aria Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. prosince 2015

Vážený Pavle F,

moc děkujeme za Váš komentář. Jsme rádi, že jste si svůj pobyt v Arii užil a že jste byl naprosto spokojený. Náš šéfkuchař také děkuje za pochvalu a já doufám, že se můžeme těšit na Vaši další návštěvu.

S přátelským pozdravem,

Jiří Hlavatý
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze