Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (1 097)
Filtrovat recenze
1 097 výsledků
Hodnocení cestovatelů
560
399
99
28
11
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
560
399
99
28
11
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
5101 097 recenzí
Recenzováno: 31. července 2019 prostřednictvím mobilu

Pobyt v hotelu Adler se nam velice libil.Hotel je na dobrem miste.Velmi spokojeni jsme byli pokoje čistý a personal mily.Prekvapily nas darky ktere byly na pokoji.Velmi pekne venkovni posezeni.

Michal Dvorak

Datum pobytu: červenec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Znamycestovatel456.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 31. července 2019

Hotel Adler je naprosto skvělá možnost pro ubytování v poměru kvalita vs. cena. A je přímo v centru města a přitom tam je takový klid + velmi ochotný a milý personál, který vám se vším velmi rád poradí. Navíc jsme měly krásně připravené pohoštění v pokoji a mají výborné a bohaté snídaně!

Datum pobytu: duben 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli nikolafalta.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 17. července 2019

Ubytování bylo příjemné, v klidné části Prahy a zároveň v centru města. Personál příjemný, ochotný a milý. Čistý pokoj, pozornost a dárky na pokoji velmi milé. Možnost posezení pod vzrostlým platanem uvnitř bloku bylo romantickým zakončením dne.

Datum pobytu: červenec 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli Ja153Ji.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Hotel Adler, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. července 2019

Velmi nás potěšilo vaše ocenění. Taková slova jsou pro nás vždy velkou motivací do další práce ve zlepšování našich služeb. Bude nám potěšením vás znovu přivítat v našem hotelu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. října 2018

Úžasný hotel nejen svojí polohou (kousek k Vltavě, na Národní třídu či na Karlovo náměstí), bohatou snídaní, čistými a prakticky vybavenými pokoji a příjemným personálem, který si získal přízeň všech členů naší početné mezinárodní výpravy. Fotografie na webu odpovídají skutečnosti. Spoustu příjemný drobností se z webu ani nedozvíte, je třeba je vyzkoušet.

Datum pobytu: říjen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Jamafi.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Hotel Adler, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. října 2018

Velmi nás potěšilo vaše ocenění. Taková slova jsou pro nás vždy velkou motivací do další práce ve zlepšování našich služeb. Bude nám potěšením vás znovu přivítat v našem hotelu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. září 2018

Dostaly jsme se s vnučkou do problému s ubytováním v jiném hotelu a tak po krátkém hledání na Trivagu jsme objevily tento velmi příjemný hotel. Perfektně vyhovoval pro rodinný pobyt. Čistota, příjemný personál, pokoje se vším co jsme potřebovaly. Super byla dostupnost do centra, kousek metro Národní třída, tramvaje, nákupní centrum,nedaleko Václavské náměstí. Byly jsme hodně spokojené a nechtělo se nám odtud :-) Určitě tento hotel využijeme víckrát, ráda se vracím tam kde mi bylo dobře

Tip ohledně pokoje: v přízemí s okny na ulici je trochu hluk z venku
Datum pobytu: srpen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Dobra.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Hotel Adler, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. září 2018

Velmi nás potěšilo vaše ocenění. Taková slova jsou pro nás vždy velkou motivací do další práce ve zlepšování našich služeb. Bude nám potěšením vás znovu přivítat v našem hotelu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze