Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“skvělé prostředí..”
Recenze Art Hotel Praha

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 8 dalších stránek!
Art Hotel Praha
Č. 250 z 646 hotelů v Praze
Certifikát výjimečnosti
Recenzováno: 10. března 2017

byla jsem ubytovaná v tomto hotelu s pejskem, kousek od hotelu se nachází velký park,
venčení je jedna radost.. velmi milý personál.. parkování hned vedle hotelu.. takže maximální spokojenost .. p.s. jediné za co musím dát menší mínus jsou postele.. matrace jsou pro mne moc měkké.. ale je to jen námět pro zlepšení.. vše ostatní bylo naprosto v pořádku.. pobyt zde mohu doporučit

Tip ohledně pokoje: doporučuji pro pobyt s pejskem
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: březnu 2017, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli EMarie2013.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
kotikova, Manager v zařízení Art Hotel Praha, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. března 2017

Vážená paní,

moc děkujeme za Vaše milé hodnocení. Velmi nás potěšilo, že se Vám u nás líbí.
V našem hotelu právě proběhla renovace pokojů včetně nových postelí s matracemi, křesílek, záclon...atd. Věřím, že nám zachováte přízeň.
S pozdravem a přáním hezkého dne

Veronika Dybalová
executive manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (348)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

15348 recenzí

Recenzováno: 15. června 2016

V hotelu jsem byla už několikrát využíváme ho na soukromé ubytování a byla jsem vždy moc spokojená. Malý, klidný hotel s dobrou dostupností centra a krásnou výzdobou obrazy od Kotíka, které mu dodávají neopakovatelnou atmosféru.

Tip ohledně pokoje: Moc se mi líbilo apartmá v podkroví
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: červenci 2015, cestoval(a) sólo
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Dana S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
kotikova, Manager v zařízení Art Hotel Praha, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. července 2016

Vážená paní,

moc děkujeme za Vaše milé hodnocení. Velmi nás potěšilo, že se k nám opakovaně vracíte a jste u nás spokojená. Těšíme se zase brzy na viděnou!

S pozdravem a přáním hezkého dne

Veronika Dybalová
executive manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. října 2015

  • Datum pobytu: říjnu 2015, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze byla získána ve spolupráci se společností Amoma.com.
Poděkujte uživateli 821marekn.
Tato recenze je subjektivním názorem cestovatele a není názorem společnosti TripAdvisor LLC ani jejích partnerů.
Recenzováno: 16. prosince 2017
Překladač Google

  • Datum pobytu: prosinci 2017, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli FrankCar.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
kotikova, Manager v zařízení Art Hotel Praha, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. ledna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. listopadu 2017
Překladač Google

Datum pobytu: listopadu 2017
Poděkujte uživateli lulubelle911.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
kotikova, Manager v zařízení Art Hotel Praha, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. prosince 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Praze.
Praha 6
Hotel Schwaiger
Hotel Schwaiger
Č. 299 z 646 – Praha
25 recenzí
Praha 3
Hotel Carlton
Hotel Carlton
Č. 200 z 646 – Praha
445 recenzí
Praha 2
Hotel Galileo Prague
Hotel Galileo Prague
Č. 131 z 646 – Praha
1 040 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Praha 5
Angelis
Angelis
Č. 107 z 646 – Praha
479 recenzí
Praha 2
Noir
Noir
Č. 166 z 646 – Praha
423 recenzí
Nové Město
Miss Sophie's Hotel
Miss Sophie's Hotel
Č. 92 z 646 – Praha
717 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Art Hotel Praha? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Art Hotel Praha

Adresa: Nad Královskou oborou 920/53, Praha 170 00, Česká republika
Lokalita: Česká republika > Čechy > Praha > Praha 7
Vybavení:
Bar/salon Business centrum s přístupem k internetu Snídaně v ceně Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Pokojová služba Apartmány
Styl hotelu:
Luxusní hotel v Praze č. 193
Romantický hotel v Praze č. 204
Rozsah cen: 1 115 Kč–8 138 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 4 — Art Hotel Praha 4*
Pokoje: 24
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking.com, Hotels.com, Expedia a 5viajes2012 S.L.. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Art Hotel Praha. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.
Také známý jako:
Prague Art Hotel

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem