Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (94)
Filtrovat recenze
94 výsledků
Hodnocení cestovatelů
49
16
17
4
8
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
49
16
17
4
8
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
4994 recenzí
Recenzováno: 20. prosince 2019

Prostě spokojenost. Využil jsem tento hotel opakovaně, pokoje vždy čisté, sice menší, ale komfortní, k dispozici i varná konvice. Celkově výborný poměr cena/výkon. Nevyzkoušel jsem snídani. Za sebe mohu jednoznačně doporučit.

Datum pobytu: prosinec 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako jednotlivec
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli David_7678.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Hotel Uno Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. ledna 2020

Děkujeme za vaši pozitivní recenzi, které si velmi vážíme. Budeme rádi, když si při příští návštěvě Prahy vyberete opět náš hotel.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Velmi hezké a čisté ubytování.
Pokoje bez hluku a vyrušování. Komunikace s recepcí výborná. Parkovací místo přímo před hotelem. Výborné snídaně,personál příjemný,výborné spojení do města.Byli jsme v tomto hotelu již poněkolikáté a vždy je vše perfektní!“

Datum pobytu: listopad 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli Oksikozak-1996.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 2. října 2019

Uvàděnà cena je bez snìdaně, s ohledem na zvyklost se to dà bràt jako podvod.
Televize nefunkčnì, stolnì lapmy nefunkčnì (obě!). ...
V hotelu praštì do nosu nepřìjemný oder hned při přìchodu. Za tuhle cenu absolutně neadekvátnì..
Kràsnà slečna na baru je jediným světlým bodem tohoto velmi špatného hotelu.. Výtah je téměř nebezpečný (možná je nebezpečný skutečně, ale raději to nechci zjistit)..

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Stanislav T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Hotel Uno Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. října 2019

Děkujeme vám za vaši recenzi z pobytu v našem hotelu. Jsme opravdu vděční za důležité informace, které nám pomáhají zlepšit naše služby. Je nám líto, že váš pobyt zde nesplnil vaše očekávání. Věříme, že bychom mohli být schopni reagovat na některé vaše výhrady již během vašeho pobytu. Snažíme se vždy najít řešení, aby naši hosté odcházeli jen s příjemnými vzpomínkami.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. září 2019

Na poslední chvíli jsem řešil víkendové ubytování v Praze a kamarádem mi byl doporučen Hotel Uno, kde jsem si v klidu (a hlavně rychle) zarezervoval pokoj. Na místě už všechno probíhalo bez problému, příjemný personál, pokoj čistý a super snídaně.
Určitě překvapí stylová výzdoba nejen na chodbách, která se mi osobně velmi líbila.
Vzhledem k tomu, že hotel je blízko metra, byl jsem během chvilky v centru. Určitě tu neplatí, že by hotel byl někde "mimo".

Za mě tedy rozhodně doporučuju :-).

Datum pobytu: srpen 2019
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli tommyzach.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Hotel Uno Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. října 2019

Velmi nás potěšilo vaše ocenění. Taková slova jsou pro nás vždy velkou motivací do další práce ve zlepšování našich služeb. Bude nám potěšením vás znovu přivítat v našem hotelu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. září 2019

Žijí s přítelem v Dánsku а přijeli sme navštívit Prahu.
Bylí jsme moc spokojeni. Ráda bych pochvalila hlavně slečnu recepční Tatevik, která nám byla nápomocná při řešení našeho problému i když nespadal do jejích pracovných povinnosti.
Při příští návštevě Prahy se rádi vrátíme do tohoto hotelu :)

Datum pobytu: září 2019
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli sandra1s1.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Hotel Uno Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. října 2019

Velmi nás potěšilo vaše kladné hodnocení našeho hotelu. Budeme se snažit ze všech sil, abychom naplnili vaše očekávání i při příští návštěvě.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze