Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Platby provedené partnery ovlivňují pořadí zobrazených cen a v případě vybraných nebo sponzorovaných plateb můžou mít vliv také na pořadí uvedených ubytování.
Recenze (1 444)
Filtrovat recenze
1 444 výsledků
Hodnocení cestovatelů
621
447
186
77
113
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
621
447
186
77
113
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
27321 444 recenzí
Recenzováno: 21. listopadu 2019

Když jedu do Prahy, tak pokud možno, využiji STEP hotel, hlavně kvůli Infinit sauně, dobrému jídlu a bohaté snídani. Vřele hotel doporučuji. Navíc zde můžete využít bohaté sportovní zázemí, včetně golfu, tenisu, squashi a to vše s příjemným personálem.

Datum pobytu: listopad 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli E2860ZXmartin.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
jiripalat, Generální ředitel v zařízení Wellness Hotel Step, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. listopadu 2019

Dobrý den, děkujeme Vám za krásnou recenzi.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. listopadu 2019

Hotel splnil naše očekávání. Byli jsme spokojení. K pobytu nemám žádné velké výhrady, jen bych snad pokoje nenazývala deluxe. Jsou to klasické hotelové pokoje, žádného luxusu, kromě balkónu jsme si nevšimli. Wellnes je pěkné a snídaně byly výborné. Co se týká zaměstnanců - děkujeme Vám, jste všichni velmi milí a ochotní. :-)

Datum pobytu: září 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli brozer2019.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
jiripalat, Generální ředitel v zařízení Wellness Hotel Step, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. listopadu 2019

Dobrý den, děkujeme za recenzi. Pokoje Economy, Standart a Deluxe se nazývají podle velikosti pokoje a ne vybavení :) Tyto parametry jsou dány ASOCIACÍ HOTELŮ A RESTAURACÍ ČESKÉ REPUBLIKY. Ovšem jsme rádi, za jakékoli postřehy našich hostů. Děkujeme

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. listopadu 2019

Příjemná slečna recepční, pokoj čistý a uklizený. Trochu mě zklamalo vybavení pokoje, byl moderní tak před 15 lety. Zasloužil by rekonstrukci, i vzhledem ke klientele a prostoru recepce jsem očekávala více. Voucher na použití bazénu nebyl nabídnut automaticky.

Datum pobytu: říjen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli Martina10c.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
jiripalat, Generální ředitel v zařízení Wellness Hotel Step, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. listopadu 2019

Děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že se Vám u nás tak líbilo.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. října 2019

Pěkné nové ubytování, velké pokoje i koupelna. Výborné parkovací stání v parkovacím domě. Wellnes služby k dispozici. Snídaně bohatá a rozmanitá. Personá ochotný. Stanice metra cca 15 min chůze (Palmovka).

Datum pobytu: říjen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli Karel111111.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
jiripalat, Generální ředitel v zařízení Wellness Hotel Step, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. listopadu 2019

Děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste byli spokojeni.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. října 2019

Vybírali jsme hotel na dámskou jízdu oslavu narozenin a teď víme, že to byla výborná volba.
Hotel opravdu překrásný, náš pokoj Deluxe opravdu super, hezky moderně zařízený a hlavně perfektně čistý.
Odnos zavazadel, úsměv zaměstnanců a hned víte, že jste na správném místě.
V ceně jsme měli wellness a až problém s menší výřivkou, kde i leckterá vana je větší bylo to super. Dojel bohužel kazily maminky ratolestí co stojí a vyloženě překáží při dívání se na své děti a nebo ještě hůře jsou tak hlasité, že slovo wellness ztrácí smysl.
Ohledně snídaně jsme byli až v šoku. Takový výběr neznám a dle mě není nic co by tam chybělo. Měli jsme v ceně i odpolední svačinku a ta nás také velice mile překvapila.
Moc děkujeme, že existuje takový hotel, který je na super místě a respektuje i ceny pro nezahraniční klienty.

Děkujeme

Datum pobytu: říjen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli Sandroslava.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
jiripalat, Generální ředitel v zařízení Wellness Hotel Step, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. října 2019

Dobrý den,
velmi nás těší taková recenze. Jsme moc rádi, že jste si ubytování a vše kolem patřičně užily a snad jsme díky tomu všemu přispěli k nezapomenutelné dámské jízdě.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze