Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vánoční dárek”

Zebra Asian noodle bar
Č. 360 z 6 223 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Kuchyně: Asijská
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Snídaně, Pozdě v noci, Donáška, Venkovní posezení, Rezervace
Okolí: Staré Město
Recenzováno: 4. ledna 2020

Dobrý den, ráda bych poděkovala za moc hezký zážitek v restauraci Zebra, dostali jsme s manželem poukaz k Vánocům, moc nám chutnalo a personál se o nás moc hezky postaral. Až budeme mít cestu do Prahy, rádi se opět zastavíme. Děkujeme.

Datum návštěvy: leden 2020
Poděkujte uživateli Y1029IJevak.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ioana_Rad, Public Relations Manager v zařízení Zebra Asian noodle bar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. ledna 2020
Překladač Google

Dear, Y1029IJevak,

Thank you so much for your review and for recommending us. We are delighted to read you have enjoyed you Christmas present :) . We're looking forward to your future visit at lunch and for you to try other super delicious dishes from our menu!

Best regards,
Ioana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (1 513)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

261 513 recenzí

Recenzováno: 4. ledna 2020

Restauraci mohu vřele doporučit, navštívili jsme ji s kolegy v rámci pracovního oběda a byli jsme velmi spokojeni s milou a profesionální obsluhou a skvělým jídlem, nejvíc nadšeni jsme byli, když se s námi personál ochotně rozloučil při odchodu a popřál nám krásný den.

Datum návštěvy: prosinec 2019
Poděkujte uživateli 875kate_inak.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ioana_Rad, Public Relations Manager v zařízení Zebra Asian noodle bar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. ledna 2020
Překladač Google

Dear, 875kate_inak,

Thank you so much for your review and for recommending us. We are delighted to read you and your colleagues have enjoyed. We're looking forward to your future visit at lunch and for you to try other super delicious dishes from our menu!

Best regards,
Ioana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. prosince 2019

Pokud máte rádi asijské jídlo, musíte sem...to je povinnost!
Nejlepší asijské jídlo které jsem kdy jedl!

Datum návštěvy: listopad 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Excelent2005.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ioana_Rad, Public Relations Manager v zařízení Zebra Asian noodle bar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. ledna 2020
Překladač Google

Dear, Excelent2005,

Thank you so much for your review and for recommending us. We are delighted to read you have enjoyed and you consider our food the best. We're looking forward to your future visit and for you to try other super delicious dishes from our menu!

Best regards,
Ioana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Procházka podvečerní Prahou byla příjemná, ale najednou nás přepadl hlad. Na guláš s knedlikem chuť nebyla, tak co Asijskou? A najednou jsme stáli před Zebrou. Příjemná obsluha našla místo v plné restauraci a po chvíli váhání bylo jídlo před námi. A nevydrželo tam dlouho. Výborná chuť, jemná palivost čili, doporučuji!

Datum návštěvy: listopad 2019
Poděkujte uživateli jindrichr.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ioana_Rad, Public Relations Manager v zařízení Zebra Asian noodle bar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. listopadu 2019
Překladač Google

Dear, jindrichr,

Thank you so much for your review and for recommending us. We are delighted to read you have enjoyed and we're looking forward to your future visit and for you to try other super delicious dishes from our menu!

Best regards,
Ioana

Zebra Asian Prague

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. dubna 2019 prostřednictvím mobilu

Byl jsem dnes na večeři a vše co jsem objednal bylo rychle uvařeno i když byla docela plná restaurace..Obsluha perfektní..Otevřená kuchyň,tak mužete sledovat,jak vám připravují jídlo...Dezerty moc dobré.Doporučuji vřele ostatním!

Datum návštěvy: duben 2019
Poděkujte uživateli mariofx.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ioana_Rad, Public Relations Manager v zařízení Zebra Asian noodle bar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. dubna 2019
Překladač Google

Dear, mariofx,

Thank you for visiting us and for taking the time to share your review with us. We are happy you discover us and also to read about your great experience and we are looking forward to hearing from you soon!

Best regards,
Ioana

Zebra Asian Prague

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Zebra Asian noodle bar, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Zebra Asian noodle bar? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem