Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spokojenost”

Pohostinec Monarch
Č. 236 z 6 136 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 7 US$ - 23 US$
Kuchyně: Evropská
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Rezervace
Okolí: Staré Město
Popis: Monarch Wine & Tapas Bar is located in historic centre of Prague. A relaxed and warm atmosphere to set up your mood for comfortable cosy dining. An authentic Spanish tapas tastefully paired with wines great for a casual evening with friends or family. We also offer complete catering service, collective cooking with our chef and the possibility to organize your event in a unique atmosphere of our place with individual service.
Recenzováno: 10. července 2018

Dobry den, dekuji mockrat za vasi peci a obsluhu v dobe kdy jsme byli u vas na veceri. Jidlo bylo fantasticke, obsluha profesionalni. Urcite se vratime a doporucujeme vsem.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Lubor N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Karel B, Manažer v zařízení Pohostinec Monarch, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. července 2018

Dobrý den, Lubore,

děkujeme mnohokrát za vlídná slova a těšíme se na další milou návštěvu!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (515)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

610517 recenzí

Recenzováno: 21. června 2018 prostřednictvím mobilu

Bohužel nemohu hodnotit plným počtem, ač velice nerad, protože si to tento podnik jinak zaslouží. Celkem pravidelně se zastavím na oběd, sem tam na večeři a jsem nadmíru spokojen. Perfektní jídlo a fajn obsluha. Pokud bude ovšem vedro do restaurace nepůjdu s radostí a pravděpodobně tam nepůjdu vůbec. Uvnitř je v poledne řekl bych až nesnesitelné vedro a člověk si oběd ani nemůže vychutnat. Podnik tohoto typu a této cenové kategorie by zasloužil kvalitní vzduchotechniku s klimatizací a nižší teplotu než 30 stupňů. No možná chtějí zvýšit vytoč velice dobrého Plzeňského piva :-)
Za vedro uvnitř podniku velké mínus.
Za zbytek velké plus. Rozhodně doporučuji ochutnat místní speciality i polední menu.

Poděkujte uživateli J0891K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Karel B, Manažer v zařízení Pohostinec Monarch, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. června 2018

Dobrý den,

děkujeme za pozitivní recenzi i za lehce kritický feedback, klimatizaci u nás máme, bohužel je teď několik dní mimo provoz kvůli poruše, ale doufáme, že během několika dní tenhle nedostatek napravíme, protože máte samozřejmě naprostou pravdu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. května 2018

Karlín již máme projezený skrz na skrz. Na tuto restauraci jsme narazili náhodou jen kvůli výjimečným hodnocením na googlemaps, protože je stranou hlavního karlínského gastronomického ruchu.

Zašli jsme tedy na zkoušku na časnou večeři. Lokál je světlý, vzdušný, s vysokými stropy. Kuchyně je otevřená, nedílnou součástí prostoru. Vypadá to sice efektně, ale bohužel to také znamená, že i přes výkonnou vzduchotechniku prosáknou pachy vznikající při přípravě pokrmů i do stolovací části.

Obsluhující čísník byl zkušený, nevtíravý, úslužný, pozorný a autentický se zájmem o řemeslo.

Ze stručné nabídky jsme si vybrali pečeného candáta a telecí řízek s bramborovým salátem. Řízek byl čerstvý, maso měkké, avšak lehce přesolené. Bramborový salát byl poctivý, domácí, ale díky přemíře černého pepře nevhodně pikantní. Pečený candát byl také osolen až za hranu. Jak ryba, tak brambory byly místy lehce připálené a dávaly jídlu nepříjemně hořkou příchuť. Hlavní jídlo jsme splachovali dobrým Blatenským kohoutem - firemním nefiltrovaným ležákem.

Jako zákusek jsme si dali čokoládový dortík, který se povedl na jedničku. Byl lahodný, vláčný, výtečně doprovázené jahodovým tartarem a mascarpone. Místo kávy jsem si objednal k dezertu rozlévané červené italské cuvée, které bylo více než obyčejné.

Celkové shrnutí? Prostředí, obsluha, výběr jídel i koncept mě potěšil. Kuchyně/jídla nebyla úplně na 100%. Určitě ale přijdu znovu. Držím tomuto lokálu totiž palce a chci věřit, že příště bude dojem přesvědčivější.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Zdeněk M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Karel B, Manažer v zařízení Pohostinec Monarch, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. května 2018

Dobrý den, Zdeňku,

děkujeme za recenzi, ale ta bude asi patřit na profil naší mladší sesterské restaurace v Karlíně, Monarch je v centru u Národní třídy, nicméně děkujeme za milá slova a pozitivní kritický feedback. Pokud chcete aby recenze dorazila tam kam má, tak ji prosím repostujte sem:
https://www.tripadvisor.cz/Restaurant_Review-g274707-d10211785-Reviews-Pohostinec_Karlin-Prague_Bohemia.html

díky

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. května 2018

Dokonalý zážitek a naprosta spokojenost. Nápoje, servis a ta KUCHYŇ!!!!!!! Kuchař v této restauraci je v podstatě umělec.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli David P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Karel B, Manažer v zařízení Pohostinec Monarch, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. května 2018

Dobrý den,

děkujeme za velepozitivní recenzi a těšíme se zase na viděnou!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. dubna 2018 prostřednictvím mobilu

Restaurace nás opravdu překvapila. Tak dobré jídlo už jsme dlouho neměli. Husí paštika, burger i steaky excelentní. Skvělá nabídka vín také nezklamala. Děkujeme za zážitek

Poděkujte uživateli jarafoglarova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Dragan B, Manažer v zařízení Pohostinec Monarch, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. května 2018

Dobrý den,

děkujeme mnohokrát za milou návštěvu a těšíme se zase na shledanou!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Pohostinec Monarch, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Pohostinec Monarch? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem