Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skvělá volba”

Pohostinec Monarch
Č. 231 z 6 191 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 7 US$ - 23 US$
Kuchyně: Evropská
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Rezervace
Okolí: Staré Město
Popis: Monarch Wine & Tapas Bar is located in historic centre of Prague. A relaxed and warm atmosphere to set up your mood for comfortable cosy dining. An authentic Spanish tapas tastefully paired with wines great for a casual evening with friends or family. We also offer complete catering service, collective cooking with our chef and the possibility to organize your event in a unique atmosphere of our place with individual service.
Recenzováno: 14. listopadu 2018

Do této restaurace jsem byla pozvána na decentní oslavu narozenin kamarádky. Krásné prostředí, příjemná a ochotná obsluha. Hladová oslavenkyně spořádala flákotu stejku, která vypadala báječně. Já si vybrala burger a nelituji, skvělá chuť a fantastická uzená chilli majonéza.Příště si nenechám ujít ten steak.

Datum návštěvy: listopad 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli tamaranprague.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mobile764591, Manažer v zařízení Pohostinec Monarch, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. listopadu 2018

Děkujeme moc za vaše milá slova. Určitě se budeme těšit na vaši příští návštěvu!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (552)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

59552 recenzí

Recenzováno: 17. října 2018 prostřednictvím mobilu

S partnerem jsme zde byli na večeři a odešli naprosto nadšení. Prostory restaurace jsou krásně a decentně zařízené. Pozorný číšník nám nejdřív nenuceně doporučil jaké a jak připravené maso si máme dát a následně krásně spároval s vínem, které vše nádherně doplnilo. Za nás vše na výbornou!

Datum návštěvy: říjen 2018
Poděkujte uživateli lpatkova82.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mobile764591, Manažer v zařízení Pohostinec Monarch, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. října 2018

Moc děkujeme za milou recenzi a budeme se těšit na příští shledání.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. září 2018

Byl jsem zde na pracovní schůzce, telecí řízek luxusní a krupicová pěna mě odrovnala, byla vynikající! Velice příjemné jsou pohodlné židle, což se ne všude vidí. Personál příjemný, domácí limonáda taktéž. Nevýhodou u posezení u okna bylo zvýšené teplo kolem poledne. Za sebe mohu doporučit jak na pracovní schůzku, tak i na večerní posezení.

Datum návštěvy: září 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli TravelSpotCZ.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mobile764591, Manažer v zařízení Pohostinec Monarch, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. října 2018

Moc děkujeme za milá slova a zároveň nás těší, že jste si pochutnal. Těšíme se brzy na viděnou!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. července 2018 prostřednictvím mobilu

Restauraci jsem navštívila za účelem pracovní schůzky a byla jsem nadšená. Krásný a stylový interiér a moc dobré polední menu. Ceny jsou maličko vyšší, stejně tak ale i kvalita celé restaurace. Rozhodně bych se nebála vzít sem obchodního partnera, ale zároveň do restaurace ráda zajdu na večeři s přáteli.
Doporučuji ochutnat krupicovou pěnu jako dezert!

Datum návštěvy: červenec 2018
Poděkujte uživateli terezaschne.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Karel B, Manažer v zařízení Pohostinec Monarch, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. srpna 2018

Děkujeme za milá slova a těšíme se na další návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. července 2018

Dobry den, dekuji mockrat za vasi peci a obsluhu v dobe kdy jsme byli u vas na veceri. Jidlo bylo fantasticke, obsluha profesionalni. Urcite se vratime a doporucujeme vsem.

Datum návštěvy: květen 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Lubor N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Karel B, Manažer v zařízení Pohostinec Monarch, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. července 2018

Dobrý den, Lubore,

děkujeme mnohokrát za vlídná slova a těšíme se na další milou návštěvu!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Pohostinec Monarch, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Pohostinec Monarch? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem