Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skvělá kuchyně ”

Pohostinec Monarch
Č. 231 z 6 191 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 7 US$ - 23 US$
Kuchyně: Evropská
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Rezervace
Okolí: Staré Město
Popis: Monarch Wine & Tapas Bar is located in historic centre of Prague. A relaxed and warm atmosphere to set up your mood for comfortable cosy dining. An authentic Spanish tapas tastefully paired with wines great for a casual evening with friends or family. We also offer complete catering service, collective cooking with our chef and the possibility to organize your event in a unique atmosphere of our place with individual service.
Recenzováno: před 3 týdny prostřednictvím mobilu

Chodíme stále do stejných restaurací a proto jsme chtěli vyzkoušet něco nového. Kdysi ti dělali skvěle zápas, ale dnes se soustředí na maso...a to opravdu umí. Navíc se o nás staral ochotný číšník který nám připravil skvělý výběr mas, k tomu doporučil vino. Předtím jsme vyzkoušeli šneky..i děti se olizovali..jenom doporučuji.

Datum návštěvy: prosinec 2018
Poděkujte uživateli 422michall.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Napsat recenziRecenze (552)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

37552 recenzí

Recenzováno: 14. listopadu 2018

Mile mě překvapilo jídlo. Jedním slovem vynikající. I moje matka ( vegetariánka ) neodolala a ochutnala zdejší kachnu, podotýkám, že maso nejedla 30 let. Určitě doporučuji zajít na oběd, nebo na večeři. Skvělá vína a rozmanitý výběr jídla. Určitě s budeme vracet.

Datum návštěvy: listopad 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Kotatko.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mobile764591, Manažer v zařízení Pohostinec Monarch, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. listopadu 2018

Velmi děkujeme za vaši zpětnou vazbu a budeme se těšit na vaši příští milou návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. listopadu 2018

Do této restaurace jsem byla pozvána na decentní oslavu narozenin kamarádky. Krásné prostředí, příjemná a ochotná obsluha. Hladová oslavenkyně spořádala flákotu stejku, která vypadala báječně. Já si vybrala burger a nelituji, skvělá chuť a fantastická uzená chilli majonéza.Příště si nenechám ujít ten steak.

Datum návštěvy: listopad 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli tamaranprague.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mobile764591, Manažer v zařízení Pohostinec Monarch, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. listopadu 2018

Děkujeme moc za vaše milá slova. Určitě se budeme těšit na vaši příští návštěvu!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. října 2018 prostřednictvím mobilu

S partnerem jsme zde byli na večeři a odešli naprosto nadšení. Prostory restaurace jsou krásně a decentně zařízené. Pozorný číšník nám nejdřív nenuceně doporučil jaké a jak připravené maso si máme dát a následně krásně spároval s vínem, které vše nádherně doplnilo. Za nás vše na výbornou!

Datum návštěvy: říjen 2018
Poděkujte uživateli lpatkova82.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mobile764591, Manažer v zařízení Pohostinec Monarch, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. října 2018

Moc děkujeme za milou recenzi a budeme se těšit na příští shledání.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. září 2018

Byl jsem zde na pracovní schůzce, telecí řízek luxusní a krupicová pěna mě odrovnala, byla vynikající! Velice příjemné jsou pohodlné židle, což se ne všude vidí. Personál příjemný, domácí limonáda taktéž. Nevýhodou u posezení u okna bylo zvýšené teplo kolem poledne. Za sebe mohu doporučit jak na pracovní schůzku, tak i na večerní posezení.

Datum návštěvy: září 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli TravelSpotCZ.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mobile764591, Manažer v zařízení Pohostinec Monarch, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. října 2018

Moc děkujeme za milá slova a zároveň nás těší, že jste si pochutnal. Těšíme se brzy na viděnou!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Pohostinec Monarch, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Pohostinec Monarch? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem