Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dokonalost v centru Prahy”

Restaurace Michal
Č. 314 z 6 457 Restaurace v Praze
Rozsah cen: 2 US$ - 31 US$
Kuchyně: Evropská, Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Velké skupiny, Místní kuchyně
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Rezervace
Okolí: Staré Město
Popis: Restaurant Michal se nachází v jedné z nejstarších částí historické Prahy na pravém břehu Vltavy v Náprstkově ulici, jen pár kroků od kamenných oblouků Karlova mostu. Také tato jeho přítomnost vybízí po čase stráveném u dobrého jídla a pití k příjemné procházce s krásným výhledem na panorama Hradčan. Dům, ve kterém je restaurace umístěna, byl přestavěn v secesním stylu v druhé polovině 19. století, avšak z interiéru restaurace je patrné, že jeho kořeny sahají až do ranně gotického období. Dokladem toho je i jedna z nejstarších pražských ulic Boršov, se kterou restaurace sousedí. Během večerních hodin se v restauraci konají živá folklórní představení, které Vám zprostředkuje cimbálová muzika Alexandra Vrábela a naši tanečníci. V kombinaci s unikátními prostory restaurace, kvalitním servisem a gurmánskými specialitami pro Vás připravíme akci na špičkové úrovni, kterou zaručujeme dlouholetými zkušenostmi a řadou vynikajících referencí.
Recenzováno: 14. dubna 2019

Měla jsem možnost uspořádat v této restauraci oslavu k příležitosti zlaté svatby rodičů, kde se sjelo celé příbuzenstvo z Čech a Slovenska.
Jedním slovem dokonalost – v první řadě perfektní a vstřícná organizace ze strany majitele – ještě jednou Vám moc děkuji za vše!, milá obsluha po celý večer, výtečné jídlo, skvělé folklórní představení a neopakovatelná příjemná rodinná atmosféra.
Jedna z mála restaurací kde se práce stala koníčkem, kde každý detail interiéru je zvolen srdcem a vřelé přijetí každému nově příchozímu.
Bezpodmínečně doporučuji a budu se těšit na další návštěvu!
Děkuji za skvělý večer!

Datum návštěvy: duben 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli Katka_Praha_9.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lukáš P, Manažer komunikace s hosty v zařízení Restaurace Michal, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. dubna 2019

Milá Katko, moc vám děkujeme za hodnocení a za milá slova v recenzi. Těší nás, že jste byla spokojena a rádi vás přivítáme při další návštěvě.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (299)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

15299 recenzí

Recenzováno: 11. ledna 2019

V pátek dne 4. ledna 2019 jsem se účastnila "dámské jízdy" v Restauraci Michal, který jsem navštívila poprvé, ale rozhodně ne naposledy. Dorazily jsme krátce po otevírací (18 hod.) a setrvaly až do zavírací hodiny (23 hod.), což původně nikdo nepředpokládal s ohledem na fakt, že jsem přizvala i maminku-seniorku, rodačku z Moravského Slovácka.
Ráda bych touto cestou velice poděkovala panu majiteli, že ji v tomto, na sluníčko skoupém čase, rozzářil a potěšil na duši. Od prvního momentu bylo totiž patrné, že se jedná o podnik "dělaný" s láskou, otevřeným srdcem a pro "lidi". Na počátku jsme měly možnost sdílet "krojovaný" program s libanonskými studenty, kteří si jej rovněž jaksepatří užili (s ohledem na věk, "posilněni" výlučně zmíněným báječným programem). Produkci místních skvělých hudebníků, korunovalo vystoupení mužského pěveckého sboru ze Želetic. Citlivě volené přestávky ideálně posloužily k nezbytnému poklábosení a výměně dojmů.
Nezapomenutelný kulturní zážitek dále umocňovala špičková gastronomie. Ač by se mohlo zdát, že je podnik orientován pouze na zahraniční klientelu, není tomu tak. Cena za menu (tradiční české či rybí), v níž byly zahrnuty nápoje a celé folklórní představení, byla přijatelná i pro našince. Profesionální přístup milé a vstřícné obsluhy, servírování na nahřátém nádobí, pečlivě vybrané ingredience, domácí pečivo a moučníky, čerstvost, bezchybná prezentace pokrmů, která potěšila naprosto všechny smysly - to vše bylo samozřejmostí.
Všude nazdobeno, čisto a vlídno. Ani jedné z nás (zastoupeny všechny věkové kategorie) se nechtělo domů. V dnešní uspěchané a stále neosobnější době, záležitost, kterou je třeba chválit, chválit, chválit a hýčkat.
Alice Ševčíková (Praha)

Datum návštěvy: leden 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli Ryba8.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lukáš P, Manažer komunikace s hosty v zařízení Restaurace Michal, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. února 2019

Dobrý den paní Alice,
velmi nás těší, že jste si to u nás tak užila a moc děkujeme za vše skvělé hodnocení a zprávu. Vždy se snažíme zkombinovat kvalitní servis, gastronomii s naším folklórním programem a jsme moc rádi, že jste byla spokojena. Těšíme se na vaši další návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. ledna 2019

Výborné jídlo i pití, úžasná atmosféra, personál milý, pan majitel velmi přátelský, vystoupení profesionální,:-) a účinkující Mužský sbor ze Želetic byl famózní:-)

Datum návštěvy: leden 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Martina Z.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lukáš P, Manažer komunikace s hosty v zařízení Restaurace Michal, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. února 2019

Dobrý den Martino. Moc vám děkujeme za super hodnocení a hlavně za vaši návštěvu. Jsme rádi, že jste si u nás užila večer - děkujeme!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. prosince 2018 prostřednictvím mobilu

Dokonalost, více slov není potřeba!!! Výborné jídlo, skvělá obsluha a majitelé!!! Jinde na Vás taková atmosféra nedýchne, opravdu rodinná restaurace, kde se člověk cítí jako na návštěvě u těch nejlepších přátel!!! Rád se brzy vrátíme s celou naší velkou partou!!!

Datum návštěvy: prosinec 2018
Poděkujte uživateli 562jakubm.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lukáš P, Manažer komunikace s hosty v zařízení Restaurace Michal, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. února 2019

Děkujeme za skvělé hodnocení i vaši zprávu. Těšíme se na vaši další návštěvu!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. prosince 2018 prostřednictvím mobilu

Skvela restaurace s uzasnou atmosferou. Jidlo je tu luxusni. Perfektni a mila obsluha. Doporucuji sem na veceri i na firemni vecirek.

Datum návštěvy: prosinec 2018
Poděkujte uživateli Tereza K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RestMichal, Manažer komunikace s hosty v zařízení Restaurace Michal, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. prosince 2018

Moc děkujeme za skvělé hodnocení i zprávu. Jsme rádi, že se vám u nás líbilo a těšíme se na vaši další návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Restaurace Michal, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Restaurace Michal? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem