Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Další průměr mezi restauracemi...”

Oblaca Restaurant
Č. 493 z 6 210 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 5 US$ - 30 US$
Kuchyně: Italská, Středomořská, Česká, Mezinárodní
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Snídaně, Rezervace
Okolí: Žižkov
Popis: Chcete zažít unikátní kombinaci moderní gastronomie s nádherným výhledem na pražskou metropoli? Pak jste u nás na správném místě! Filozofií našeho šéfkuchaře je používání těch nejlepších domácích surovin a nabízet sezonní jídla, která uspokojí ty nejnáročnější hosty. Na nekonečném trhu vín vybíráme vína pod dohledem našeho nestora špičkového sommeliéra Milana Krejčího. Skladba vín je vyvážená, každý host si najde to své skvělé víno díky naší prezentaci a nevtíravému výkladu. Kuchyni s více než 20 kuchaři vede zkušený šéfkuchař Tomáš Lachman. V letech 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 jsme získali zlaté lvy prestižního českého hodnocení TopLife Czech. Tímto titulem se řadíme mezi TOP 20 podniků v České Republice. Okouzlující a nezapomenutelný výhled v kombinaci se špičkovou gastronomií Vám dopřeje jedinečný zážitek. Nechte se hýčkat a rozmazlovat v 66 metrech nad zemí. Těšíme se na Vaši návštěvu, budete se u nás cítit doslova v oblacích.
Recenzováno: 11. října 2020

Dobrý den, včera jsme navštívili s manželem restauraci Oblaca v Praze. Jako první nás překvapilo, když jsme vyjeli výtahem nahoru, že nás, zarouškované, čekala velice mile se usmívající obsluha, ale bez roušek, nikdo z personálu ji neměl... Při výběru z menu nám slečna, která se o nás starala, vysloveně nedoporučila dýňový cheesecake, prý proto, že jí nechutná a není dobrý...myslela jsem, že v takové restauraci něco tak strašného, jak ona popisovala, ani nemohou mít??? Mimochodem, byl vynikající! Jídlo bylo dobré, ale na to, kolik tam bylo obsluhujíciho personálu, tak všechno dlouho trvalo, čekali jsme na všechno...a pořád s plným stolem prázdných skleniček, talířků a tácků. Ale výhled byl nádherný!!!
Renata Kadlecová

Datum návštěvy: říjen 2020
1  Poděkujte uživateli 133renatak.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Towergastro, Marketing v zařízení Oblaca Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. října 2020

Milá Renato,

děkujeme za vaší recenzi, velice si vašeho názoru vážíme. Máme radost, že vám u nás chutnalo. Chybky, které zmiňujete napravíme a budeme se na Vás opět těšit v Oblacích.

S pozdravem,
Kateřina

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (710)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

48710 recenzí

Recenzováno: 1. října 2020

Tak moji milý gurmáni tak Vám posílám další návod na zkažený zážitek v podobě údajné TOP RESTAURACE.V knize vydané vydavatelství TOP LIFE CZECH a.s. Má restaurace 3zlaté lvi a to podle mne není vůbec pravda nechápu toto hodnocení.Tak teď přijde moje katovna.Už jenom vstup do restaurace mi napověděl že tady není něco v pořádku neochota a arogantní hosteska no což další alarm výtah do samotné restaurace taky nic moc.Při vstupu do samotné restaurace nás uvedla obsluha ke stolu se sluchátek v uchu co je to za bizadní nápad nebo další šílenství.Stůl,ubrusy a židle docela slušný socialistický bizár.Na večeři jsem vyrazil s rodinou na údajnou food fusion.Nabídka menu nic moc a po jeho prostudování jsem si dal tučňáka v pepřové krustě s marinovanou okurkou krém z piquillo paprik salát frizzé křepelčí vejce arašídy a keta kaviár celkový food styling nic moc a velmi průměrná chuť bez výrazných textur a další průser byl sommelier který byl naučen jako učebnice a vůbec doporučená vína nebyla k pokrmům párována. Následující chod v podobě steaku z brazilské svíčkové brambůrky Grenaille pak choi salát omáčka Rossini nic moc za 700Kč bych čekal vÍce FOOD STYLING absolutně šílený.Číšníci se sluchátky v uších si nevšímaly hostů a někteří hosté si sami nalévali víno a šamoňské co to je za bizár fak hrůza a děs. Takže celkový dojem byla jedna velká katastrofa a šéfkuchař Tomáš Lachman by měl jít na stáž ke kuchařům jako je Radek Kašpárek,Marek Raditsch,Jan Kracík,Tomáš Císařovský,Přemek Forejt a Oldřich Sahajdák aby se naučil prezentaci a chuť pokrmů.Tak na závěr moji milý gurmáni do této restaurace nechoďte pokud si nechcete zkazit večer.Jmenuji se Jan Crhonek FIGHTERWFI a já jsem se rozhodl vyčistit zrno od plev a nastolit v gastronomii nový řád.

Datum návštěvy: srpen 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli FIGHETRWFI.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 17. září 2020

Při příchodu milá obsluha, ale tím to skončilo. Someliér doporučil k hovězímu steaku bílé víno,které přinesl teplé. Chleba s bylinkovým máslem a olivami, byl skvělý, ale talíře nám zůstaly na stole po celou dobu oběda. Objednali jsme 2 druhy předkrmů, ale plátky hovězí svíčkové a kachní paštiky by byly viditelné asi jen s lupou. Hovězí steak byl výborný, ale bez steakového nože špatně zpracovatelný. Na další víno jsme čekali 3O minut . A vzhledem k tomu, že jsme obsluze nechtěli nechat 450 kč jako všimné, setkali jsme se při odchodu s velmi nepříjemným přístupem

Datum návštěvy: září 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli OLESNICE.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 17. září 2020

Dostali jsme s manželem jako dárek k narozeninám tříchodové menu pro každého v této restauraci. Skutečnost překonala všechna naše očekávání - skvělé jídlo, příjemný a ochotný personál a k tomu užasný zážitek vidět Prahu z výšky...Moc děkujeme servírkám Kristýnce a Vlaďce, také Jakubovi z call centra za výběr místa - ten jsme nechali v rámci rezervace plně na něm.

Datum návštěvy: září 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli d0br0milam.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Towergastro, Marketing v zařízení Oblaca Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. října 2020

Dobrý den,

děkujeme za krásnou recenzi a budeme se těšit na Vaší další návštěvu.

S pozdravem,
OBLACA TEAM

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. srpna 2020

V restauraci jsme měli objednané degustační menu. Jídla dobře chuťově sladěná. Bohužel jsme při placení zjistili, že námi objednané Prosecco nestálo 975,- Kč a to je již tak vysoká cena, ale 1375,- Kč, neboť slečna objednala u someliéra to nejsušší. Přitom při objednávce jsme se ptali, zdali je sušší brut nebo dry? Doporučení dry. Sommeliér přinesl brut. Opět jsem se ptala proč brut, když nám slečna doporučila dry. Dostalo se nám vysvětlení - o špatné výslovnosti brut a samozřejmě, že jsou to brigádníci a on tomu rozumí. Rozuměl. Přinesl nejdražší. Žádná omluva. Takový zážitek Vám zkazí celý večer.

Datum návštěvy: srpen 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli ver0nika2018.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Towergastro, Marketing v zařízení Oblaca Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. října 2020

Milá Veroniko,

děkujeme za vaší recenzi. Jsme rádi, že vám u nás chutnalo a je nám líto vaší zkušenosti ohledně výběru Prosecca. Kritiky si vážíme, nicméně pokud se rozhodnete recenzi přehodnotit, budeme rádi.

S pozdravem,
Kateřina

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Oblaca Restaurant, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Oblaca Restaurant? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem