Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Výjimečný večer v restauraci Oblaca”

Oblaca Restaurant
Č. 491 z 6 203 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 5 US$ - 30 US$
Kuchyně: Italská, Středomořská, Česká, Mezinárodní
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Snídaně, Rezervace
Okolí: Žižkov
Popis: Chcete zažít unikátní kombinaci moderní gastronomie s nádherným výhledem na pražskou metropoli? Pak jste u nás na správném místě! Filozofií našeho šéfkuchaře je používání těch nejlepších domácích surovin a nabízet sezonní jídla, která uspokojí ty nejnáročnější hosty. Na nekonečném trhu vín vybíráme vína pod dohledem našeho nestora špičkového sommeliéra Milana Krejčího. Skladba vín je vyvážená, každý host si najde to své skvělé víno díky naší prezentaci a nevtíravému výkladu. Kuchyni s více než 20 kuchaři vede zkušený šéfkuchař Tomáš Lachman. V letech 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 jsme získali zlaté lvy prestižního českého hodnocení TopLife Czech. Tímto titulem se řadíme mezi TOP 20 podniků v České Republice. Okouzlující a nezapomenutelný výhled v kombinaci se špičkovou gastronomií Vám dopřeje jedinečný zážitek. Nechte se hýčkat a rozmazlovat v 66 metrech nad zemí. Těšíme se na Vaši návštěvu, budete se u nás cítit doslova v oblacích.
Recenzováno: 13. října 2020

Romantická večere ve dvou, skvělé jídlo (lanýžové noky a líčka), výborné drinky, káva i závěrečné pralinky. Skvělá a starostlivá obsluha a samozřejmě neopakovatelný výhled na Prahu. Vřele doporučuji! Parkování pod věží, skvělý servis, prvotřídní jídlo.

Datum návštěvy: říjen 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli 121shea.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Towergastro, Marketing v zařízení Oblaca Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. října 2020

Dobrý den,

děkujeme za krásnou recenzi a budeme se těšit na Vaší další návštěvu.

S pozdravem,
OBLACA TEAM

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (710)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

15710 recenzí

Recenzováno: 13. října 2020 prostřednictvím mobilu

V Praze je určitě spoustu skvělých míst, kde zažít opravdový gastronomický zážitek. Jen pár jich je ale spojených s tak úžasným výhledem na Prahu, jako právě v restauraci OBLACA přímo v Žižkovské věži.

Když vystoupáte výtahem do 66m první věc, kterou uvidíte je úsměv slečny za pultíkem, jejíž úkolem je vás doprovodit až na své rezervované místo. Další úsměv přichází s obsluhou, která sebou nese menu a vy jen v napětí čekáte, co se tam skrývá. Oči přechází, obsluha doporučuje a vy nevíte co si dát dřív.

Ještě předtím než vám donesou první chod, objeví se na stole prkénko s několika druhy chleba, máslo a olivy. Klidně bych tomu, říkal předkrm, protože jsem měl chuť si to dát ještě jednou! Nejlepší olivy, které jsem kdy měl..

Nebudu zde rozebírat každý chod, protože bych dostal zaručeně hlad. Vše si prohlédněte na přiložených fotografiích. Byl to koncert. Zážitek. Chuťové pohárky absolutně nechápali, co se děje. Všechny porkmy jsou naprosto dokonale vychucené a chuťe spolu hrají. K tomu samozřejmě skvělé víno a na závěr zakouřený drink? Nemám slov.

Přidejte k tomuto gastro zážitku ještě ten dechberoucí výhled na Prahu a o nezapomenutelnou vzpomínku máte postaráno a pokud jste na prvním radne, je ruka v rukávu!

Ano, je pravda, že při placení byste se raději ztratili. Ale když si uvědomíte, že jste právě ochutnali ty nejlepší suroviny, to nejlepší víno, absolutně vyladěný drink, tak to prostě dáte a rádi se zase někdy vrátíte! Opravdu to za ten zážitek stojí!

Datum návštěvy: říjen 2020
1  Poděkujte uživateli Jakub K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Towergastro, Marketing v zařízení Oblaca Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. října 2020

Milý Jakube,

děkujeme za milá slova, která nás motivují. Těšíme se na Vaší další návštěvu.

S pozdravem,
Team Oblaca

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. října 2020

Oslava proběhla v pořádku a k naprosté spokojenosti. Výhled byl překrásný, pokud hledáte místo pro autentický zážitek, tak věž je ideální. Servírka Jaruška se o nás starala od začátku až do konce. Největší pochvalu posíláme do kuchyně, konkrétně cukrárně, která pro malého připravila úžasný narozeninový dort. Koktejly i hlavní chod v naprostém pořádku.

Datum návštěvy: říjen 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli 11katerinah.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Towergastro, Marketing v zařízení Oblaca Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. října 2020

Dobrý den,

děkujeme za krásnou recenzi a budeme se těšit na Vaší další návštěvu.

S pozdravem,
OBLACA TEAM

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. října 2020

Dobrý den, včera jsme navštívili s manželem restauraci Oblaca v Praze. Jako první nás překvapilo, když jsme vyjeli výtahem nahoru, že nás, zarouškované, čekala velice mile se usmívající obsluha, ale bez roušek, nikdo z personálu ji neměl... Při výběru z menu nám slečna, která se o nás starala, vysloveně nedoporučila dýňový cheesecake, prý proto, že jí nechutná a není dobrý...myslela jsem, že v takové restauraci něco tak strašného, jak ona popisovala, ani nemohou mít??? Mimochodem, byl vynikající! Jídlo bylo dobré, ale na to, kolik tam bylo obsluhujíciho personálu, tak všechno dlouho trvalo, čekali jsme na všechno...a pořád s plným stolem prázdných skleniček, talířků a tácků. Ale výhled byl nádherný!!!
Renata Kadlecová

Datum návštěvy: říjen 2020
1  Poděkujte uživateli 133renatak.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Towergastro, Marketing v zařízení Oblaca Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. října 2020

Milá Renato,

děkujeme za vaší recenzi, velice si vašeho názoru vážíme. Máme radost, že vám u nás chutnalo. Chybky, které zmiňujete napravíme a budeme se na Vás opět těšit v Oblacích.

S pozdravem,
Kateřina

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. října 2020

Tak moji milý gurmáni tak Vám posílám další návod na zkažený zážitek v podobě údajné TOP RESTAURACE.V knize vydané vydavatelství TOP LIFE CZECH a.s. Má restaurace 3zlaté lvi a to podle mne není vůbec pravda nechápu toto hodnocení.Tak teď přijde moje katovna.Už jenom vstup do restaurace mi napověděl že tady není něco v pořádku neochota a arogantní hosteska no což další alarm výtah do samotné restaurace taky nic moc.Při vstupu do samotné restaurace nás uvedla obsluha ke stolu se sluchátek v uchu co je to za bizadní nápad nebo další šílenství.Stůl,ubrusy a židle docela slušný socialistický bizár.Na večeři jsem vyrazil s rodinou na údajnou food fusion.Nabídka menu nic moc a po jeho prostudování jsem si dal tučňáka v pepřové krustě s marinovanou okurkou krém z piquillo paprik salát frizzé křepelčí vejce arašídy a keta kaviár celkový food styling nic moc a velmi průměrná chuť bez výrazných textur a další průser byl sommelier který byl naučen jako učebnice a vůbec doporučená vína nebyla k pokrmům párována. Následující chod v podobě steaku z brazilské svíčkové brambůrky Grenaille pak choi salát omáčka Rossini nic moc za 700Kč bych čekal vÍce FOOD STYLING absolutně šílený.Číšníci se sluchátky v uších si nevšímaly hostů a někteří hosté si sami nalévali víno a šamoňské co to je za bizár fak hrůza a děs. Takže celkový dojem byla jedna velká katastrofa a šéfkuchař Tomáš Lachman by měl jít na stáž ke kuchařům jako je Radek Kašpárek,Marek Raditsch,Jan Kracík,Tomáš Císařovský,Přemek Forejt a Oldřich Sahajdák aby se naučil prezentaci a chuť pokrmů.Tak na závěr moji milý gurmáni do této restaurace nechoďte pokud si nechcete zkazit večer.Jmenuji se Jan Crhonek FIGHTERWFI a já jsem se rozhodl vyčistit zrno od plev a nastolit v gastronomii nový řád.

Datum návštěvy: srpen 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli FIGHETRWFI.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Oblaca Restaurant, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Oblaca Restaurant? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem