Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Luxusní v každém ohledu”

Cloud 9 Sky Bar & Lounge
Č. 155 z 6 127 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 3 US$ - 158 US$
Kuchyně: Bar
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Pěkný výhled, Barová scéna
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Rezervace
Recenzováno: 29. listopadu 2017

Dokonalý bar s nádherným výhledem na Prahu, bohatou nabídkou drinků, půvabnými servírkami s obrovskými znalostmi drinků.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Radim M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Marek P, Assistant Bar Manager v zařízení Cloud 9 Sky Bar & Lounge, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. prosince 2017

Děkujeme za návštěvu Cloud 9 a za Vaši zpětnou vazbu.

Naše půvabné servírky a celý náš tým Vás jistě opět rád přivítá!!!

S pozdravem,
Marek

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (707)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

913707 recenzí

Recenzováno: 6. listopadu 2017

Slavila jsem zde narozeniny a velká spokojenost. Skvělý a velmi milý personál, naše číšnice byla naprosto fantastická, dokonce jsme dostali malou narozeninou pozornost :)

Vrátila jsem se tam hned po pár dnech znovu.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Simona B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
David R, Manažer v zařízení Cloud 9 Sky Bar & Lounge, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. listopadu 2017

Vážená Simona B,

Děkujeme za báječné hodnocení. Jsme rádi, za Váš skvěle strávený čas v baru Cloud 9. Jsme polichoceni Vaší spokojeností a doufáme, že se opět v brzké době setkáme.

S prátelskými pozdravy,
David

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. října 2017

Jedná se o bar restaurant v 7 patře - na střeše Hotelu Hilton v Praze. Už samotný přístup do Cloudu vytváří dlouhá chodba se světelným paprskováním s detekcí pohybu, kdy světelný tok navádí návštěvníka na směr do baru k uvaděčkám - musím podotknout pěkným a vstřícným uvaděčkám - které Vás usadí do sedačky s konferenčním stolem. Samotná restaurace s barem je též vyladěna pro potěchu oka barevnou "smyčkou" (světla se proměňují svojí intenzitou a barvou do šíře barevného spektra). Nábytek je stilový a působí novodobým designovým dojmem. Obsluhu pro dnešní den zajištují Lenka s Dominikou - opět moc hezké holky s příjemným vystupováním a tak trochu i s tím šestým smyslem - vycítit že host už za chvíli bude mít další přání. V mém případě jsem si nechal namíchat cca na 10 různých drinků , které připravila pro mě barmanka Veronika - a bylo vidět že dokonale ovládá barmanské umění - prostě výborné např. Mai Tai. Co se týče jídla , tak jsem si dal kuřecí kousky na kari s rýží - pálivější - chuťově vyvážené, osvěžující a lehké - prostě super. Jelikož jsem tam byl večer, tak tam byl i živý hudební doprovod tentokráte interpret IBY POP - příjemný, aktuální, dynamický - hezky se to poslouchalo.
Za mě mohu jen doporučit návštěvu a na několik drinků.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Otto V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Marek P, Assistant Bar Manager v zařízení Cloud 9 Sky Bar & Lounge, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. října 2017

Vážený pane Otto V,

Děkujeme za sdílení Vašich zážitků zde na stránkách Tripadvisor. Jsme vděční za tak milá slova, vyzdvihující náš bar, servis a atmosféru. Jsme rádi, za Váš skvěle strávený čas a vychutnání si koktejlů v baru Cloud 9.

Těšíme se na Vaši brzkou návštěvu.

S pozdravem,
Marek

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. září 2017

Byli jsme zde na pracovní schůzce. I když nás bylo přes 8, tak obsluha fungovala okamžitě a perfektně. Doporučili, poradili a v mezičase jsme si mohli užít překrásný výhled na noční prahu. Byl to zážitek, ale doporučuji vyhnout se časům na večeři a oběd - bývá to tam přeplněné.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli ajkajic.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Marek P, Assistant Bar Manager v zařízení Cloud 9 Sky Bar & Lounge, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. září 2017

Vážená ajkajic,

Děkujeme za sdílení Vašich zážitků zde na stránkách Tripadvisor. Jsme vděční za tak milá slova, vyzdvihující náš baru, servis a výhled do okolí!

Těšíme se na Vaši brzkou návštěvu.

S pozdravem,
Marek

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. srpna 2017

S manželem jsme si objednali nealkoholické drinky. Obsluha nám za nějakou dobu přinesla naše drinky. Po ochutnávce jsem si říkala, jak je možné, že je umí tak dobře udělat, že chutnají jako alkoholické. Pak jsem požádali o účet a ptali jsme se, zda jsme opravdu dostali nealkoholickou verzi. Obsluha nám suše sdělila, že jsme si nealkoholické neobjednali (tak nám přinesla standard). Řekli jsme, že to není pravda (oba jsme to slyšeli). Nedočkali jsme se žádné omluvy - nic. Paní jen nepříjemně sdělila, že jsme dostali, co jsme si objednali a přinesla účet s cenou za alko drinky. V takovém nóbl podniku by se něco takového nikdy nemělo stát. Nicméně nejvíc mě dostalo jednání servírky - jednání jak se čtvrté cenové. Dvě hvězdičky dávám za to, že drinky jsou fakt dobrý.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli 929radka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Marek P, Assistant Bar Manager v zařízení Cloud 9 Sky Bar & Lounge, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. srpna 2017

Dobrý den,

Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, které si velice vážíme. Jsme rádi, že Vám naše drinky chutnaly. Co se týká zmíněné situace, která opravdu neodpovídá naším nejvyšším standardům. Rád bych zmínil, že se jistě jednalo o ojedinělou situaci a rádi bychom tento problém napravily.

Byli bychom velice vděční, kdyby jste mě mohla kontaktovat na mém pracovním e-mailu Marek.Prihoda@Hilton.com a sdělila mi více detailů ohledně Vaší návštěvy.

Pevně věřím, že Vás budeme mít možnost přivítat opět a Váš celkový dojem z našeho baru napravit.

S přátelským pozdravem,

Marek

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Cloud 9 Sky Bar & Lounge, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Cloud 9 Sky Bar & Lounge? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem