Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Schůzka s přáteli”

Cloud 9 Sky Bar & Lounge
Č. 155 z 6 127 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 3 US$ - 158 US$
Kuchyně: Bar
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Pěkný výhled, Barová scéna
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Rezervace
Recenzováno: 11. srpna 2018

Opravdu super místo, výtečná obsluha, zejména barman Mišo, který byl milý a ochotný! Všem vřele doporučuji :)

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Jakub M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
David R, Manažer v zařízení Cloud 9 Sky Bar & Lounge, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. srpna 2018

Vážený pane Jakube,

děkujeme, že jste si udělal čas na napsání hezké recenze a také za vysoké hodnocení našeho baru.

Jsme rádi, že jste s námi strávili příjemný večer. Vaši zpětné vazby si velice vážíme a zajisté nezůstane bez povšimnutí.
Společně s Michalem se těšíme na vaší příští návštěvu!

S pozdravem,
David Rolc / Bar manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (707)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

15707 recenzí

Recenzováno: 30. května 2018

Pro první dospělácký alkoholický koktejl naší 18ti leté dcery jsme si nemohli vybrat lepší místo. Skvělé prostředí, parádní výhledy, velmi milý a usměvavý personál, kterému vévodila "naše" servírka Tereza, která nám velmi ochotně poradila s výběrem a celý večer se o nás skvěle starala. Třešničkou na dortu bylo nečekané překvapení pro naší oslavenkyni v podobě výborného zákusku. Moc děkujeme za skvěle strávený večer a rádi se k vám vrátíme.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Robert T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
David R, Manažer v zařízení Cloud 9 Sky Bar & Lounge, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. června 2018


Vážený pane Roberte,

děkujeme, že jste si udělal čas na napsání hezké recenze a také za vysoké hodnocení našeho baru.

Jsme rádi, že jste s námi strávili příjemný narozeninový večer plný dobrého pití a nekonečných výhledů na Prahu. Vaši zpětné vazby si velice vážíme a zajisté nezůstane bez povšimnutí.

Společně s Terezou se těšíme na vaší příští návštěvu !

S pozdravem,

David Rolc / Bar manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. března 2018

Příjemné místo se super výhledem. Číšník Petr se o nás výborně postaral, a i když jsme šli původně na jeden koktejl, tak jsme to tam zavírali :D. Mají i výbornou kuchyni...mohu doporučit chobotnici, či quesadillu. Rádi se vrátíme a děkujeme za příjemný večer :) .

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Tomáš H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
David R, Manažer v zařízení Cloud 9 Sky Bar & Lounge, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. března 2018

Vážený pane Tomáši,

děkujeme, že jste si udělal čas na napsání hezké recenze a také za vysoké hodnocení našeho baru. Jsme rádi, že jste s námi strávili příjemný večer plný dobrého jídla, pití a nekonečných výhledů na Prahu. Vaši zpětné vazby si velice vážíme a zajisté nezůstane bez povšimnutí.

Společně s Petrem se těšíme na vaší příští návštěvu !

S pozdravem,

David Rolc

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. března 2018 prostřednictvím mobilu

Je to krásné příjemné prostředí s bezkonkurenčními drinky a s úžasným výhledem na Prahu

U vchodu se nám hned věnoval číšník, který nás usadil, vysvětlil nápojový lístek a přinesl krabičku pocpornu.

Co se týče obsluhy, obsluhoval nás pan Petr. Byl úslužný, zároveň také nevtíravý. Cokoli jsme potřebovali, vždycky byl nablízku. Řekl jsem mu představu o drinku, on ať to nechám na něm a přinesl mi naprostou bombu. Takže profík, který je na svém místě.

Za mě doporučuji

Poděkujte uživateli davidjW3906YR.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
David R, Manažér v zařízení Cloud 9 Sky Bar & Lounge, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. března 2018

Vážený pan David J,

Děkujeme za přidání recenze a zmínění našeho kolegu Petra. Jistě si Petr zaslouží obdiv. Děkujeme taky za báječné hodnocení. Jsme rádi, za Váš skvěle strávený čas a vychutnání si koktejlů a výhledu v baru Cloud 9.

S pozdravem,

David / Bar Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. března 2018 prostřednictvím mobilu

Navstivila jsem tento bar s kamarady a musim rict zadna chyba to nebyla.
Bar lezi na krasnem vysokem miste s romantickym vyhledem na Prahu. Krasne zarizeny a osvetleny prostor. Nevedela jsem co si mam z napojoveho listku vybrat, cisnik poradil.Mam rada sladsi drinky a proto Belle Epogue. Barmani vi co a jak namichat aby lidem chutnalo. Podle doporuceni cisnika jsem si k jidlu objednala chobotnici se sepiovym rizotem - slast. Obsluhoval nas cisnik jmenem Petr, na kterem bylo videt, ze svoji praci miluje. Postaral se o nas uzasne.

Moc dekujeme za obsluhu a prijemne straveny vecer.

Poděkujte uživateli Adventurer760253.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
David R, Manažer v zařízení Cloud 9 Sky Bar & Lounge, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. března 2018

Vážená paní,

Děkujeme za vysoké hodnocení našeho baru. Jsme rádi, že jste byla spokojena, že jste si večer strávený s námi užila a že vám naše originální koktejly i jídlo chutnaly :)

Doufáme i s Petrem, že se opět v brzké době setkáme.

S přátelským pozdravem,

David Rolc

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Cloud 9 Sky Bar & Lounge, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Cloud 9 Sky Bar & Lounge? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem