Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Speculum Alchemiae Muzeum
Č. 27 z 1 224 zařízení v kategorii aktivity – Praha
Dnes otevřeno: 10:00 - 18:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Skvělá tečka za výletem do Prahy

Naprosto kouzelná a tajuplná výprava do útrob nejstaršího domu v Praze. Paní průvodkyně měla... přečíst další informace

Recenzováno: 4. srpna 2020
326v_rac
Úžasné

krásné, zajímavé, poučné, nadčasové, doporučuji😍 A jelikož to musim rozepsat, tak vědomosti a... přečíst další informace

Recenzováno: 30. června 2020
Pavlína H
prostřednictvím mobilu
Zobrazit všechny recenze (906)
  
Recenze (906)
Filtrovat recenze
906 výsledků
Hodnocení cestovatelů
602
220
51
21
12
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
602
220
51
21
12
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
49906 recenzí
Recenzováno: 11. května 2019

Profesionální přístup objektových průvodců, kteří dovedou výklad přizpůsobit skupině.Zážitek z prohlídky tohoto muzea nadchne dospělé i děti. Nejde o muzeum s panely, nevyužívají moderní technické prostředky, ale autenticitu zážitku návštěvy alchymistické pracovny a alchymistické dílny.

Datum zážitku: květen 2019
Poděkujte uživateli hanaanna2017.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 17. ledna 2019

Moc hezké muzeum, návštěva se mi tady moc líbila, klidně doporučím dál, myslím si že to za to stojí.

Datum zážitku: prosinec 2018
Poděkujte uživateli Tomáš S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 11. května 2015 prostřednictvím mobilu

Návštěva byla zajímavá, ale trochu odfláknutá. Exponáty byly propracované, téměř jak živé... Muzeu by se do budoucna změna prostředí a nebo exponátů.

3  Poděkujte uživateli Roman V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Speculum A, Manažer v zařízení Speculum Alchemiae Muzeum, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. května 2015

Dobrý den Romane V,
Mrzí nás, že Vám přišla návštěva odfláknutá, ale jsem rádi, že se Vám líbily naše exponáty. Děkujeme za návštěvu.
S pozdravem,
Speculum Alchemiae

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 7. března 2020 prostřednictvím mobilu

Datum zážitku: březen 2020
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 21. února 2020

Datum zážitku: únor 2020
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze