Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Speculum Alchemiae Muzeum
Č. 27 z 1 224 zařízení v kategorii aktivity – Praha
Dnes otevřeno: 10:00 - 18:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Úžasné

krásné, zajímavé, poučné, nadčasové, doporučuji😍 A jelikož to musim rozepsat, tak vědomosti a... přečíst další informace

Recenzováno: 30. června 2020
Pavlína H
prostřednictvím mobilu
1 z 8 mist alchymie v Praze

Zajimava prohlidka v byvale bylinne lekarne, ve ktere objevili tajne chodby, laboratore pote, co se... přečíst další informace

Recenzováno: 18. ledna 2020
diblik13
,
Piombino, Itálie
prostřednictvím mobilu
Zobrazit všechny recenze (906)
  
Recenze (906)
Filtrovat recenze
906 výsledků
Hodnocení cestovatelů
602
220
51
21
12
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
602
220
51
21
12
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16906 recenzí
Recenzováno: 30. června 2020 prostřednictvím mobilu

krásné, zajímavé, poučné, nadčasové, doporučuji
A jelikož to musim rozepsat, tak vědomosti a dovednosti alchymistů byly neuvěřitelné. Stoji za návštěvu, ktera vas pohltí do těchto zajímavých dob

Datum zážitku: červen 2020
1  Poděkujte uživateli Pavlína H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 18. ledna 2020 prostřednictvím mobilu

Zajimava prohlidka v byvale bylinne lekarne, ve ktere objevili tajne chodby, laboratore pote, co se Hastalske nam. propadlo po povodnich (100 leta voda).
Pruvodkyne snaziva, se zapalem vypravi pribehy.
Mlada obsluha u kasy netaktne zarazuje damy ve strednim veku do senioru kvuli sedinam, pak blekota nesmysly o sleve...

Datum zážitku: leden 2020
2  Poděkujte uživateli diblik13.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
speculuma, Manažer komunikace v zařízení Speculum Alchemiae Muzeum, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. ledna 2020

Dobrý den,
velmi Vám děkujeme za recenzi. Jsme rádi že se Vám prohlídka v muzeu líbila, a že průvodkyně Vás svým vyprávěním dokázala zaujmout.

Jak jsem již psala v odpovědi na Vaši otázku, studentské/seniorské vstupné nabízíme automaticky společně s nabídkou nezlevněné vstupenky, abychom se vyhnuli tomu že se návštěvníci budou zpětně dožadovat slevy, o kterou si při nákupu vstupenek neřekli. Jsem si jistá že ani jedna z našich zaměstnankyň Vás nechtěla úmyslně urazit.

S přáním krásného dne,
Daniela Zádová

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. října 2019

Super zážitek, zajímavé ínformace týkající se doby Rudolfa II, krásné dveře v knihovně v místnosti 1.patra, tajemné laboratoře pod zemí

Datum zážitku: březen 2019
Poděkujte uživateli Petr K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Speculum A, Manažer komunikace v zařízení Speculum Alchemiae Muzeum, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. listopadu 2019

Dobrý den,
jsme moc rádi že se Vám návštěva našeho muzea líbila.

S pozdravem,
team Speculum Alchemiae

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. května 2019

Profesionální přístup objektových průvodců, kteří dovedou výklad přizpůsobit skupině.Zážitek z prohlídky tohoto muzea nadchne dospělé i děti. Nejde o muzeum s panely, nevyužívají moderní technické prostředky, ale autenticitu zážitku návštěvy alchymistické pracovny a alchymistické dílny.

Datum zážitku: květen 2019
Poděkujte uživateli hanaanna2017.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 17. ledna 2019

Moc hezké muzeum, návštěva se mi tady moc líbila, klidně doporučím dál, myslím si že to za to stojí.

Datum zážitku: prosinec 2018
Poděkujte uživateli Tomáš S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze