Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Opakovaně spokojenost”

Restaurant Národní Kavárna
Č. 39 z 398 Káva a čaj v Praze
Rozsah cen: 3 US$ - 11 US$
Kuchyně: Česká, Mezinárodní, Kavárna
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Snídaně, Obědy, Rezervace
Okolí: Staré Město
Recenzováno: před 4 týdny prostřednictvím mobilu

Zavítali jsme, po roce, při cestě do centra. Po poslední naprosté spokojenosti i dnes není co vytknout. Naopak velmi pozitivně hodnotíme personál - dva nadherní, mladí a usměvaví pánové. Výborné kafe, famózní francouzský toast a bezchybná bezinková limonáda. Děkujeme a doporučujeme!

Datum návštěvy: duben 2019
1  Poděkujte uživateli Lidickych.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
martin_754, Manažer v zařízení Restaurant Národní Kavárna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: před 3 týdny

Krásný den.

děkujeme za Váš čas k sepsání recenze. Velmi nás těší taková slova. Jsme rádi, že Vám u nás chutnalo a v případě další návštěvy nás neváhejte kontaktovat, abychom pro Vás zarezervovali perfektní stůl. Budeme se těšit na Vaší dalsí návštěvu.
Hezký zbytek dne,

Národní kavárna

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (450)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

15450 recenzí

Recenzováno: 11. září 2018

V titulku je vlastně všechno: ideální místo pro snídani přímo na Národníi třídě.
Jídelní lístek nabízí lehké, zdravé i vydatnější snídaně. Kava je také lepší, než je v centru zvykem, obsluha pozorná.
Líbilo se mi i klidné prostředí, tento podnik rozhodně doporučuji.

Datum návštěvy: srpen 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Miroslav C.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
lukasek, Vlastník v zařízení Restaurant Národní Kavárna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. září 2018

Milý Miroslave, velmi Vám děkujeme za krásné hodnocení Vaší návštěvy. Moc si vážíme, že jste s námi sdílel své pozitivní dojmy. Je milé, že se Vám u nás líbilo a že Vám chutnalo. Budeme se těšit brzy na viděnou. Pro tuto chvíli Vám přeji za tým Národní kavárny pěkné babí léto. Lucie

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. září 2018

má to potenciál, který je třeba najít, personál by měl být příjemnější, myslím že tu není ani klima, takže zase za rok jim dám šanci

Datum návštěvy: červen 2018
Poděkujte uživateli surioma.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
lukasek, Manažer v zařízení Restaurant Národní Kavárna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. září 2018

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Při vstupu do kavárny jste si jistě všiml, že se všem našim hostům omlouváme za snížený komfort při jejich návštěvě u nás, neb kavárna prochází kompletní rekonstrukcí (čalounění sedacích boxů a výměna stolů). Je nám to samozřejmě velmi nepříjemné, ale snažíme se i přes snížený komfort udělat našim hostům čas strávený u nás, příjemný. Klimatizace je samozřejmě součástí naší kavárny a je v teplých dnech hojně využívána. Ve dnech, kdy je již venku příjemné klima, dopřáváme našim hostům i příjemné přirozené klima. Věříme, že Vaše příští návštěva naší kavárny bude pro Vás komfortnější. Přejeme Vám pěkný den.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. července 2018 prostřednictvím mobilu

Bylo to skvělé. Výborná snídaně nastartoval krásný příjemný den. Obsluha příjemná a ochotná. Doporučuji zajít na snídani. Určitě se vrátíme.

Datum návštěvy: červenec 2018
Poděkujte uživateli David F.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
lukasek, Vlastník v zařízení Restaurant Národní Kavárna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. července 2018

Velmi Vám děkujeme za krásnou recenzi. Moc nás těší, že se Vám u nás líbilo a že jsme udělali Váš den krásnějším. Přeji Vám jménem Národní kavárny krásný den a pohodové léto:-) Lucie

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. července 2018

Určitě doporučuji navštívit. Skvělá obsluha, výborné jídlo. Určitě jsem zde nebyla naposledy. Škoda, že jsme neměli čas si dát i zákusek, vypadal opravdu úžasně.

Datum návštěvy: duben 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli barbarakr0ss.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
lukasek, Vlastník v zařízení Restaurant Národní Kavárna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. července 2018

Velmi Vám děkujeme za Vaše krásné hodnocení. Vážíme si Vašich slov, které nás velmi potěšili. Těšíme se opět někdy na viděnou. Užijte si krásné letní dny. Lucie

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Restaurant Národní Kavárna, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Restaurant Národní Kavárna? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem