Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Oběd”

Augustine Restaurant
Č. 74 z 5 862 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 9 US$ - 47 US$
Kuchyně: Evropská
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Romantický, Zvláštní příležitosti
Možnosti stravování: Snídaně, Pozdě v noci, Rezervace
Okolí: Malá Strana
Recenzováno: 16. dubna 2018 prostřednictvím mobilu

Očekávání veliké naplněno. Tady není potřeba moc co dodávat.
Šéfkuchař ví co dělá, personál, prostředí vše odpovídajicí centru Prahy.
Jediné mini mínus, že jedna slečna servírka (nebo na recepci či co to bylo) neuměla česky :D což se dá prominout, ale jsme v Praze.

Poděkujte uživateli Filip Ž.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Augustine_Restaurant, Manager v zařízení Augustine Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: před 4 týdny

Milý Filip Ž.,
Velice nás těší, že jste si našel čas sdílet velmi milý komentář. V Augustine restauraci si vážíme každého názoru našich hostů. Jsem rád, že nebylo témeř nic, co vytknout. Naše restaurace je součastí mezinárodního hotelu a podporujeme zapojení i zahraničních zaměstnanců. Česky mluvících kolegů je vždy více. Každopádně skvělou zprávou je, že Vás to neodradilo od pozitivního komentáře.
Mile rádi Vás u nás znovu uvítáme.
Budeme se těšit.
Ján Pašen
Assistant Restaurant Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (249)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

15249 recenzí

Recenzováno: 14. března 2018

Chodím sem hlavně v letních měsících mají dobrý lobby bar a fajn koktejly, také je zde fajn grilování na zahradě což je pro posezení s přáteli fajn, jídlo bylo vždy dobré.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Standa D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Augustine_Restaurant, Manager v zařízení Augustine Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. března 2018

Milý Stando D, jsem opravdu potěšen Vaší recenzí na restauraci Augustine. Léto je i pro nás radostí, a to především v případě možnosti venkovního posezení. A zahradní grilování podle Marka Fichtnera samozřejmě nesmí chybět! Přes zimu ale také nezahálíme a přicházíme např. se sezonní nabídkou koktejlů, velikonočním menu či s různými ochutnávkami. Určitě přijďte! Bude naší ctí Vás znovu obsluhovat.
S pozdravem,
Ján Pašen
Assistant Restaurant Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. března 2018 prostřednictvím mobilu

Nádherné místo, skvělý servis, pokrmy byly perfektné dochucené a kreativní nabídka koktejlů. Určitě doporučuju!

Poděkujte uživateli Fabian Michael M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Augustine_Restaurant, Manažer v zařízení Augustine Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. března 2018

Milý pane Fabiane, velice si vážíme, že jste si
našel čas na sdílení rezenze o naší restauraci a to i s fotografiemi. Jsme potěšeni, že se Vám u nás líbilo a co je hlavní, že Vám chutnalo. S radostí Vás v restauraci Augustine či v Refectory Baru znovu uvítáme.
S pozdravem,
Jan Pasen
Assistant Restaurant Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. února 2018

V restauraci jsme byli na večeři, objednali jsme si polévku a hlavní chod. Kulajda byla výborná, ale hlavní chod nás velmi zklamal. Burger, který si dal manžel, ani "neurazil, ani nenadchl". Co se týče nízkého roštěnce, maso bylo hodně prorostlé a velmi "žvýkavé". S přihlédnutím k tomu, že cena je 1200,- Kč, čekala jsem něco zcela odlišného. V tomto typu restaurace bych předložení něčeho takového vůbec neočekávala a nikdy jsem v žádném obdobném typu restaurace neobdržela tak strašný steak. Jako klad hodnotím pouze polévku, příjemný personál a dobré víno.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Irena C.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Augustine_Restaurant, Manažer v zařízení Augustine Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. února 2018

Milá Ireno C., velice Vám děkujeme, že jste si našla čas k napsání recenze na naši restauraci. Velmi nás mrzí, že návštěva nesplnila Vaše očekávání. I přesto jsme velice rádi za kladné hodnocení polévky, vína a taktéž naší obsluhy. Doufáme, že budeme mít možnost Váš názor změnit a Vaše další návštěva proběhne zcela podle Vašich představ.
S pozdravem,
Jan Pasen
Assistant Restaurant Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. ledna 2018

Jedna z nejlepších restaurací v centru Prahy. Skvělé a chutné jídlo, milý a pozorný personál.. navíc příjemné prostředí s klidnou hudbou. Doporučuji ! :)

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli lukin2.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Augustine_Restaurant, Manager v zařízení Augustine Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. února 2018

Milý lukin2, moc Vám děkujeme, že jste si našel čas k napsání tak krásného komentáře. Zpětná vazba od našich hostů je pro nás velice důležitá. Jsme rádi, že vše proběhlo podle Vašich představ a doufáme, že se můžeme tešit na Vaši další návštěvu a zopakovat tak nevšední kulinářský zážitek.

S pozdravem,
Ján Pašen
Assistant Restaurant Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Augustine Restaurant, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Augustine Restaurant? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem