Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zase novinky”

La Casa de la Havana vieja
Č. 49 z 6 149 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 4 US$ - 9 US$
Kuchyně: Kubánská
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Rezervace
Okolí: Nové Město
Popis: Klasický koktejlový bar kombinující atmosféru kubánského baru 30.let a moderní přístupy v nápojové gastronomii. Kromě trendy koktejlů také milujeme rum! Barový tým Vám rád doporučí vhodný vzorek z naší rodinné sbírky. Každou středu a čtvrtek si můžete vychutnat svůj oblíbený drink za doprovodu živého hudebního vystoupení, ať už kytarové sólo nebo kompaktní duo. V posledních letech získal ať už podnik nebo jednotliví členové týmu řadu prestižních ocenění, na které jsme řádně hrdí.
Recenzováno: 4. ledna 2020

Nějaký čas jsme tu nebyli a tak mne oslovilo nové menu. Pro mne byly asi nejzajímavější nové pro mne mnohdy neznámé rumy. Zase jsem se o nich dozvěděl něco nového. Informace byly zajímavé bylo jich tak akorát, abych vydržel vše poslouchat. Manželka si zase pochvalovala nové koktejly. Prostě jako vždy super

Datum návštěvy: srpen 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli PavelDvorak.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LukasDvorak, Vlastník v zařízení La Casa de la Havana vieja, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. ledna 2020

Dobrý den Pavle,

děkujeme za Vaši návštěvu a recenzi.

Brzy v Casa Havana na viděnou

Lukáš

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (341)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

26341 recenzí

Recenzováno: 22. prosince 2019

Přišli jsme s kolegy do la Casa Havana v pátek večer 20.12.2019. Bylo nás 7, a rezervací jsme neměli. Kromě mně nikdo český nemluvil, tato drobnost docela důležitá pro další příběh.
Já občas do tohoto baru ráda zajdu, vždy tu byli vynikající koktejly, servis a atmosféra. Ten den v baru měli dva volné stoly vedle sebe - pro 4 a pro 2, však nás posadit odmítli. Mluvila jsem s paní, řekla mně, že je jí líto, ale nás prosadit nemůže, důvod však mi sdělit odmítla. Požádala jsem jí aby zavolála manažera, na co mi řekla, že jsem již mluvila s její kolegini (znělo to divné, mluvila jsem pouze s ní a nikým jiným, už teď to vypadalo nelogické). Kolegine přišla a začala mi vysvětlovat, že již po telefonu mně sdělila, že "pro nás zde místo mít nebude", v tuto chvíli jsem pochopila, že očividně mně s někým spletla, o čem jsem ji okamžitě řekla. Pak jsem poslechla docela dlouhý a nelogicky příběh o opilém pánu, který mluvil český a byl tu před chvílí (před tím volal), a ktereho odmítli posadit z nějakého důvodu. Stále jsem nechápala proč v tomto případě odmítají obsloužit mně a moje kolegy, když já rozhodně nevypadam jako opilý muž a určitě před tím jsem tu nebyla a nevolala. Zavolali pana manažera z baru (byl to skutečně manažer?), který začal vysvětlovat již třetí verze story o opilém pánu. Vzhledem k tomu, že jsem stále nechápala proč mne to vyprávějí jsem pana manažera pokusila přerušit fráze "počkejte" na co jsem dostala odpověď - "Já na nic čekat nebudu, jsem tu doma", a teď nám nezbývá nic jiného než jen domnívat či se tím pan manažer (?) myslel, že je majitel tohoto baru a nebo nemá rád cizinci? Samozřejmě jsme hned po této fráze se rozloučili a odešli. Velmi nepříjemný zážitek z návštěvy, měla jsem toto místo moc ráda, ale očividně tato láska nebyla vzájemná :)
Chápu, že spletli mně s někým, stává se, ale přístup hrozny, nechtěli mně ani poslechnout.

Datum návštěvy: prosinec 2019
Poděkujte uživateli Ksenia K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LukasDvorak, Vlastník v zařízení La Casa de la Havana vieja, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. prosince 2019

Dobrý den,

děkujeme Vám za Vaši návštěvu.
V páteční večer zřejmě došlo k nedorozumění, nicméně jsme neměli kapacitu Vás v daný moment usadit, což se Vám snažila kolegyně vysvětlit. Zmíněné stoly byli rezervovány hosty telefonicky před Vámi.

Nedorozumění nás mrzí.

Budeme se těšit na Vaši brzkou návštěvu, kdy se Vám pokusíme tuto situaci vynahradit.

S pozdravem

Lukáš Dvořák

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. ledna 2019

Velmi dobré pití, obsluha i atmosféra. Doporučuji! Byl jsem tam už třikrát a pěkně jsem se opil s kamarády.

Datum návštěvy: leden 2019
Poděkujte uživateli Ondrej K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LukasDvorak, Vlastník v zařízení La Casa de la Havana vieja, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. ledna 2019

Vážený pane Ondřeji,

velice děkujeme za Vaše návštěvy i krásnou recenzi!
Brzy v Casa Havana na viděnou.

Lukáš Dvořák

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. ledna 2019

La Casa je místo, kam se vždy rád vracím. Je to místo kam člověk může vyrazit s rodinou, přáteli nebo úplně sám a užít si večer s barmany, kteří se o Vás dokáží náležitě postarat. Můj léta oblíbený drink je Passion fruit caipirinha.

Datum návštěvy: leden 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli jiri_kruta.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LukasDvorak, Vlastník v zařízení La Casa de la Havana vieja, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. ledna 2019

Vážený pane Jiří,

velice děkujeme za Vaše pravidelné návštěvy i krásnou recenzi!
Budeme se brzy těšit na viděnou.

S úctou

Lukáš Dvořák

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. ledna 2019 prostřednictvím mobilu

Můj nejoblíbenější pražský podnik. Super drinky, skvělá obsluha, ale co oceňuji nejvíc, je úžasná atmosféra!

Datum návštěvy: leden 2019
Poděkujte uživateli tomasmergl.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LukasDvorak, Vlastník v zařízení La Casa de la Havana vieja, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. ledna 2019

Vážený Tomáši M,

velice děkujeme za Vaši návštěvu i krásnou recenzi!
Budeme se brzy těšit na viděnou.

Lukáš Dvořák

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo La Casa de la Havana vieja, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili La Casa de la Havana vieja? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem