Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prijemna restaurace”

Ristorante Pagana
Č. 42 z 6 169 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Kuchyně: Evropská, Italská, Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Místní kuchyně
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Rezervace
Okolí: Nové Město
Recenzováno: 15. ledna 2017 prostřednictvím mobilu

Prijemna restaurace na urovni, velmi prijemna obsluha. Jidlo bylo vynikajici, byt porce hodne decentni (pokud si date pouze hlavni jidlo). Duvod, proc neni plne hodnoce je ten, ze nadobi na stole nebylo uplne ciste (drobek na talirku, fleky ba priborech). Jinde bych to neresil, nicmene v teto cenove kategorii vy se to stat nemelo.

Datum návštěvy: leden 2017
Poděkujte uživateli David H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Santo_Pagana, Manažer v zařízení Ristorante Pagana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. ledna 2017

Vážený pane Davide H,

velice děkujeme za Váš čas strávený napsáním recenze, která je pro nás velmi důležitá.
Je nám líto, že se nám nepodařilo připravit stůl k Vaší plné spokojenosti.
Máte pravdu, nemělo by se to stát ...
Budeme proto velmi rádi, když nás navštívíte znovu a my dostaneme příležitost Vás přesvědčit o vysoké kvalitě našich služeb.

S pozdravem
Ristorante Pagana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (1 496)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

32361 496 recenzí

Recenzováno: 5. ledna 2017 prostřednictvím mobilu

Výborná kuchyně, nadstandardní obsluha, kultivované prostředí, příjemní hosté.
Doporučuji pro přátele i obchodní schůzky.

Datum návštěvy: leden 2017
Poděkujte uživateli bujaran.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Santo_Pagana, Manažer v zařízení Ristorante Pagana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. ledna 2017

Dobrý den bujaran,

moc děkujeme za úžasnou recenzi, jsme moc rádi že jste se u nás cítili dobře a že se Vám u nás líbilo.

Děkujeme za přízeň a budeme se těšit až se za námi zase přijedete podívat.

S pozdravem
Ristorante Pagana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. prosince 2016 prostřednictvím mobilu

... prijemne prostredi rodinne restaurace s autentickou italskou kuchyni doprovazenou selekci skvelych vin

Datum návštěvy: prosinec 2016
Poděkujte uživateli IvanD2560.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Santo_Pagana, Vlastník v zařízení Ristorante Pagana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. prosince 2016

Dobrý den pane Ivane,
mockrát děkujeme za hezkou recenzi, která nás moc potěšila.
Snažíme se , aby naše práce působila na naše hosty právě tak jako působila na vás.
To nám ukazuje, že jsme na správné cestě.
Přejeme vám a vašim blízkým hezké Vánoce a hodně zdraví a úspěchů v Novém roce.
Jitka Pagana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. prosince 2016

Paganu jsme navštívili již několikrát a s potěšením konstatujeme, že úroveň podniku setrvává konstantně vysoká. Zejména si velmi ceníme rodinné atmosféry a péče, se kterou se personál svým hostům věnuje.

Datum návštěvy: listopad 2016
Poděkujte uživateli vlcek68.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Santo_Pagana, Vlastník v zařízení Ristorante Pagana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. prosince 2016

Vážený vlčku68,
děkujeme za milou recenzi, která nás moc potěšila.
Už léta se snažíme, aby naši hosté byli spokojeni tak jako vy. Vážíme si každé
recenze i připomínek které nám pomáhají se neustále zlepšovat.
Hezké Vánoce a zdraví v Novém roce přeje tým Pagana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. listopadu 2016

Těžko najít slova, která by dostatečně vystihovala restauraci Pagana! Je trochu ukrytá v pasáži, takže před návštěvou doporučuji navštívit webové stránky restaurace, kde je umístění velmi dobře popsáno. A také je třeba rezervovat místa minimálně s několikadenním předstihem.
Odměnou vám bude elegantní prostředí, které i díky obrazům paní Pagana působí zároveň velmi útulně, delikátní jídlo z vysoce kvalitních surovin, skvělá vína z různých oblastí Itálie, a servis, jaký nemá - nejen v Praze - obdoby.
Mladí lidé, kteří nás obsluhovali, byli tak profesionální, milí, empatičtí, ochotní, vtipní, a zároveň diskrétní a vyzařovala z nich taková vášeň a zaujetí pro svou práci, až mi to vehnalo slzy do očí. Jsou naprosto fantastičtí!!!
Vím, že za vší lehkostí a elegancí servisu a za báječnými pokrmy připravenými "neviditelným" týmem v kuchyni se skrývá velmi tvrdá práce, a o to víc
patří celému týmu restaurace Pagana můj obdiv. Bravo, velký respekt a ještě jednou veliký dík!

P.S. k naprosté dokonalosti zbývá snad jen malinko ztlumit hudbu...

Datum návštěvy: listopad 2016
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
2  Poděkujte uživateli Frequent F.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Santo_Pagana, Vlastník v zařízení Ristorante Pagana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. listopadu 2016

Vážený Frequente F,

dostáváme mnoho dobrých recenzí a vážíme si každé z nich. Po přečtení té vaší jsem měla i já na krajíčku. Za čas který jste investovali na tuto recenzi vám mnohokrát děkujeme. Jsme rádi , že naše snaha nezůstává neoceněná. Celá naše rodina i celý team Pagany se bude nadále snažit, aby naši hosté vnímali naše podnikání stejně jako vy.
Ještě jednou moc děkujeme za tak krásně napsanou pochvalu.
S přáním krásného dne

Jitka Pagana s rodinou

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Ristorante Pagana, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Ristorante Pagana? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem