Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Doporučuji těm, kdo hledají dobré jídlo a příjemnou atmosféru”

Ristorante Pagana
Č. 33 z 5 988 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Kuchyně: Evropská, Italská, Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Místní kuchyně
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Rezervace
Okolí: Nové Město
Recenzováno: 23. května 2017

Na doporučení jsme navštívili Paganu a nelituji penízků za skvělou nabídku na téma chřestu. Profesionální a velmi milá obsluha, dokázali nám doporučit skvostně upravené a chutné jídlo.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Alice M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Santo_Pagana, Manažer v zařízení Ristorante Pagana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. května 2017

Vážená paní Alice M,

velice děkujeme za Vaši krásnou a upřímnou recenzi.
Přesně při této spokojenosti našich hostů víme, že odvádíme dobrou práci.
Ještě jednou děkujeme a těšíme se na Vaši další návštěvu.

S pozdravem
Vaše Rodina Pagana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (1 460)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

24281 460 recenzí

Recenzováno: 19. dubna 2017 prostřednictvím mobilu

S pritelem jsme si restauraci vybrali pred necelym rokem na oslavu vyroci. Dostali jsme na doporuceni krasny stul pro dva v oddelenem vyklenku. Servirovane jidlo bylo uzasne vizualne i chutove. Neotrele a opravdu vynikajici, od predkrmu, pres hlavni chod az po dezert. Vyborne vino a prosecco, velmi mila obsluha. Drazsi restaurace, ale opravnene. Byl to skvely gastronomicky zazitek!

Poděkujte uživateli Lucie O.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Santo_Pagana, Manažer v zařízení Ristorante Pagana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. dubna 2017

Vážená Lucie O,

velice děkujeme za Vaši recenzi plnou slov uznání a pochvaly.
Jsme moc rádi, že jste si s námi užili dokonalý večer plný romantiky, skvělého jídlo a výtečného vína.
Bylo nám potěšením být součástí pro vás tak významného dne.
Těšíme se, že vás zas brzy uvidíme.

S pozdravem
Ristorante Pagana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. dubna 2017

Poprvé jsem byl v Paganě snad před 10 lety a od té se snažím být pravidelný host. Na velmi nenápadném místě a navíc ve sklepě se totiž skrývá jedna z podle mě nejlepších restaurací v Praze. Žádné složitosti, prostě výborné suroviny, skvěle upravené a navíc podávané milou a příjemnou obsluhou. Skoro se bojím to moc vychválit, abych si zde v budoucnu ještě někdy sedl :)

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Stepan G.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Santo_Pagana, Manažer v zařízení Ristorante Pagana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. dubna 2017

Vážený pane Stepan G,

neumíte si ani představit jakou radost a pýchu v nás probouzí Vaše chvála a věrnost.
Jsme rádi, že svou práci děláme stále dobře a držíme tak náš vysoký standard.
A nebojte, rádi pro Vás vždy nějaké hezké místo najdeme ;)

S přáním hezkého dne
Ristorante Pagana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. března 2017 prostřednictvím mobilu

Senzační jídlo, příjemná obsluha, úžasné víno, skvělé místo pro setkání s přáteli. Rádi se brzy vrátíme :-)

Poděkujte uživateli Zuzana K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Santo_Pagana, Manažer v zařízení Ristorante Pagana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. března 2017

Vážená paní Zuzano K,

velice děkujeme za Vaši upřímnou recenzi.
Jsme moc rádi, že se Vám u nás líbilo a doufáme, že Vás budeme moci zas brzy uvítat a hostit.

S pozdravem
Ristorante Pagana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Člen TripAdvisoru
2
Recenzováno: 16. února 2017 prostřednictvím mobilu

Výborná restaurace, skvělá obsluha, prostředí velmi příjemné.
Kdo chce itálii v přímém přenosu tak zde je jasná volba. Byl to hezký večer.

Poděkujte uživateli Člen TripAdvisoru.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Santo_Pagana, Manažer v zařízení Ristorante Pagana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. února 2017

Vážený Marku,

děkujeme za skvělou recenzi.
Jsme moc rádi že jste nás navštívili a že se Vám u nás líbilo.
Jsme malá rodinná restaurace a tak se snažíme přistupovat ke každému hostu individuálně, abychom mohli Váš večer proměnit na úžasný zážitek jak nás to učila naše babička ze Sicílie.

Budeme se těšit až se k nám znovu přijdete podívat.

S pozdravem
Vaše Ristorante Pagana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Ristorante Pagana, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Ristorante Pagana? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem