Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Posezení s přáteli”

Ristorante Pagana
Č. 12 z 5 664 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Kuchyně: Evropská, Italská, Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Místní kuchyně
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Rezervace
Okolí: Nové Město
Recenzováno: 6. září 2017

Přišli jsme, poseděli, popovídali a bez rezervace. Příjemná a přátelská obsluha, skvělé jídlo,příjemné prostředí. Jen musíte počítat s tím, že nabídka jídel je poměrně malá a ceny nadstandardní. Doporučuji

Poděkujte uživateli A C.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Santo_Pagana, Manažer v zařízení Ristorante Pagana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. září 2017

Vážený/á A C,

velice děkujeme za krátkou a vše říkající recenzi.
Naše nabídka je skutečně malá, ale je to tím, abychom udrželi originalitu, čerstvost a kvalitu podávaných jídel. Pracujeme jen se surovinami nejvyšší kvality a k tomu se váže i vyšší cena výsledných pokrmů. Jsme rádi, že se Vám i vaší společnosti u nás v restauraci líbilo a brzy Vás zas rádi uvidíme.

S pozdravem
Ristorante Pagana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi
Recenze (1 334)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

151 334 recenzí

Recenzováno: 31. srpna 2017

Velmi si vážím lidí, kteří dělají svoji práci s takovým nadšením jako zde. Obsluha je vždy velmi milá, ráda poradí, jídlo je výborné a nic není problém. Pokaždé odcházím s pocitem příjemně stráveného večera a těším se na další návštěvu. Děkuji Vám .

Lucie K.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli lucie k.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Santo_Pagana, Manažer v zařízení Ristorante Pagana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. září 2017

Vážená lucie k,

velice děkujeme za tolik pozitivních slov podpory a uznání.
Jsme moc rádi, že si každou návštěvu u nás vychutnáte ve všech směrech a všemi smysly.
Rádi vás zas brzy uvidíme.

S pozdravem
Vaše Ristorante Pagana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. srpna 2017 prostřednictvím mobilu

Skvělé jídlo, vynikající víno, usměvavá a milá obsluha, to je v této restauraci standardem. Vzhledem k prosnulosti zdejší kuchyně je nutno vždy rezervovat stůl dopředu, což je však u dobrých podniků zvykem. Mají nejlepší flambované špagety na světě!! ❤️Určitě přijdeme znovu! Vřele doporučuji!

Poděkujte uživateli Markéta H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Santo_Pagana, Manažer v zařízení Ristorante Pagana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. srpna 2017

Vážená Markéto H,

děkujeme mnohokrát za milá slova chvály a uznání.
Těší nás, že jsme u nás pokaždé maximálně spokojena a doufám, že si svůj čas s námi užíváte stejně jako my s vámi.
Těšíme se na Vaši další návštěvu.

S pozdravem
Ristorante Pagana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. srpna 2017 prostřednictvím mobilu

Po delší době jsem se vrátil na
místo, kde mě nikdy nezklamali. Termín jsem si musel rezervovat, neboť jsou vzácní a výjimeční.
Vše bylo vynikající a v ničem mě nezklamali.
Děkuji za vše, užil jsem si to se svými přáteli naplno!!

1  Poděkujte uživateli Jindrichovec.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Santo_Pagana, Manažer v zařízení Ristorante Pagana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. srpna 2017

Vážený pane Jindrichovec,

velice děkujeme za tolik slov chvály a uznání.
I nám bylo obrovským potěšením být součástí pro vás tak významného dne.
Rádi Vás zas brzy uvidíme.

S pozdravem
Vaše Ristorante Pagana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. srpna 2017

V restauraci jsme byli na večeři, dali jsme si tří-chodové menu a moc jsme si to užili. Jídlo bylo vynikající, obsluha naprosto skvělá a to vše v příjemném prostředí.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli mbaumanncze.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Santo_Pagana, Manažer v zařízení Ristorante Pagana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. srpna 2017

Vážený mbaumanncze,

velice si vážíme vaší recenze i projevené spokojenosti.
Jsme rádi, že jste si večeři s námi náležitě užili, potěšení bylo na naší straně.
Doufám, že vás zas brzy přivítáme.

S pozdravem
Ristorante Pagana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Ristorante Pagana, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Ristorante Pagana? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem