Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Levon Ter-Ghazaryan”

Ristorante Pagana
Č. 55 z 6 412 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Kuchyně: Evropská, Italská, Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Místní kuchyně
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Rezervace
Okolí: Nové Město
Recenzováno: 27. dubna 2019

Tato restaurace je opravdu úžasná. Jídlo je zde perfektní, obsluha je profesionální, vstřícná a přátelská. Doporučuji.

Datum návštěvy: prosinec 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Levon_Ter-Ghazaryan.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ristorante-Pagana, Manažer v zařízení Ristorante Pagana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. května 2019

Dobrý den,
moc děkujeme za krásnou recenzi a těšíme se na Vás zase příště.
S pozdravem
Pagana tým

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (1 555)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

261 555 recenzí

Recenzováno: 5. března 2019 prostřednictvím mobilu

Vše vyborné,krasné prostředí,příjemná obsluha. Doporucuji vsem co chteji zazitek z gastronomie.
Děkujeme za krasny vecer.

Datum návštěvy: březen 2019
Poděkujte uživateli pepema.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ristorante-Pagana, Manažer v zařízení Ristorante Pagana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. března 2019

Dobrý den,
moc Vám děkujeme za milou recenzi a budeme se těšit na Vaší další návštěvu.
S pozdravem
team Pagana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. února 2019 prostřednictvím mobilu

V Pagane se budete citit vzdy skvele, doporucuju vsem! Perfektni jídlo a super prosecco =) Za vyzkouseni rozhodne stoji flambovane spaghetti. Dekuju cele rodine Pagana za uzasny zazitek.

Datum návštěvy: únor 2019
Poděkujte uživateli Jakub T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ristorante-Pagana, Manažer v zařízení Ristorante Pagana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. února 2019

Mockrát si vážíme vaší milé recenze a potěšilo nás, že Vám u nás chutnalo. Budeme se na Vás těšit příště.
Team Pagana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. prosince 2018 prostřednictvím mobilu

Máme rádi dobré restaurace a dle kladných recenzí,jsme se rozhodili vyzkoušet tento podnik.Podnik se sice nachází v podzemním prostoru ale to nemění nic na tom,že hned po vstupu na Vás dýchne rodinná atmosféra.Hned za začátku milé a vlídné přijetí,jejich zákaznický servis na velmi vysoké úrovni a paní šéfová přátelská a stále úsměv na tváři.Ochutnali jsme několik chodů a naprosto gastronomický zážitek.Nemluvě i o vhodné donabídce vína k jídlu.Během celé večeře se o nás stále starali.Smekám před jejich zapálením - dělají svoji práci s láskou.

Datum návštěvy: prosinec 2018
Poděkujte uživateli mareks264.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
santo p, Manažer v zařízení Ristorante Pagana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. prosince 2018

Dobrý den,
děkujeme za krásnou recenzi a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo.
Budeme se těšit na Vaší další návštěvu.
S pozdravem
Tým Pagana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. prosince 2018

Včera jsme s manželem navštívili poprvé tuto restauraci a rozhodně ne naposledy. Vše bylo 100%. Byli jsme nadšení, profesionální personál, který umí skvěle poradit, příjemný interiér, krásně vyladěný, a samozřejmě naprosto vynikající jídlo, které prostě jinde neochutnáte. Skvěle vyvážená chuť předkrmů, polévek i hlavních chodů, výborné víno i káva. Bohužel na dezert už mi nezbylo místo v žaludku, ale příště vynechám předkrm a s radostí ochutnám dezert. Doporučuji, 6 hvězdiček z 5 :)

Datum návštěvy: prosinec 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli aristiana1.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Ristorante Pagana, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Ristorante Pagana? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem