Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Viet rest”

Madame Lyn Restaurant
Č. 203 z 6 193 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 5 US$ - 17 US$
Kuchyně: Vietnamská
Okolí: Praha 2
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Praha 2
Recenzováno: 28. února 2020

Chcete dobre jidlo za dobre ceny? Tak to tady nedostanete. Tady dostanete VYBORNE jidlo za UZASNE ceny.
Takze uz mate vybrano, co jsi date? Kari? Ramen? Nebo kavicku a smazeny bananek?

Datum návštěvy: únor 2020
Poděkujte uživateli m_cak2020.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Napsat recenziRecenze (358)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

26358 recenzí

Recenzováno: 23. srpna 2019 prostřednictvím mobilu

Tofu s arasidovou omáčkou bylo luxusní, obsluha byla špičková, prostředí a atmosfera velice příjemná

Datum návštěvy: srpen 2019
Poděkujte uživateli martinzouhar.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MadameLyn, Manažer komunikace v zařízení Madame Lyn Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. srpna 2019

Dobrý den,

děkuji Vám za návštěvu a zpětnou reakci. Těšíme se na Vaši další návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. května 2019 prostřednictvím mobilu

Tuto restauraci mám hned u práce a chodím tam nepravidelně už 7 let. Mají naprosto nejlepší arašidovou omáčku s kuřecím a rýží (1.fotka). Během poledního menu dostanete k hlavnímu jídlu polévku či salátek. Popravdě bun bo nam bo si dám raději jinde, ale například bun cha a Pho bo mají poctivé. Jinak lehce nadprůměrná restaurace, kde se člověk dobře nají. Restauraci vlastní rodina, která může působit poněkud arogantně, odtažitě...i na mě tak ze začátku působili, ale ve skutečnosti jsou moc milí a srdeční! :-) Zajděte někdy

Datum návštěvy: květen 2019
Poděkujte uživateli ZuzkaKoza.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MadameLyn, Manažer komunikace v zařízení Madame Lyn Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. června 2019

Dobrý den,

děkuji Vám za návštěvy a za komentáře. Polední menu je prostě rychlý a pohodový oběd. Ale pokud byste někdy chtěla zážitek a radost, stavte se na večeři, kdy je bohatší a pestřejší výběr. Každopádně svět je různorodý, každý je jiný a jsme rádi, že je to tak :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. dubna 2019 prostřednictvím mobilu

Pho bo tai lan vyborne servirovane ve stylove cerne misce. Nabidka prilohy syroveho zloutku v jidelnim listku neni, ale na zadost mi ho ochotne prinesli. Ceny taky primerene, i kdyz to neni jako ve Vietnamu :) Navstevu budu urcite opakovat.

Datum návštěvy: duben 2019
Poděkujte uživateli EATandSLEEP1.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MadameLyn, Manažer komunikace v zařízení Madame Lyn Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. dubna 2019

Dobrý den,

děkujeme Vám za návštěvu a za kladné hodnocení. Pokud je to v rámci naší možnosti, rádi splníme každé přání naších zákazníků. Tak brzy na viděnou!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. ledna 2019 prostřednictvím mobilu

Bohužel velké zklamání. Nedochucene jídlo, rozmokvané závitky, obsluha ze které mate pocit ze ji obtezujete svou přítomnosti. 1xstacilo....

Datum návštěvy: leden 2019
1  Poděkujte uživateli 987luciek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MadameLyn, Manažer komunikace v zařízení Madame Lyn Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. března 2019

Dobrý den,
omlouváme se pokud se Vám nezdálo či nechutnalo naše jídlo.
Vždy se snažíme maximum a stojíme za kvalitu našeho jídla.
Je škoda, že jste nám nesdělili hned pokud se Vám něco nezdá.
Určitě bychom ji napravili.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Madame Lyn Restaurant, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Madame Lyn Restaurant? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem