Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
La Loca MUSIC BAR & LOUNGE - UKONČENO
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Vánoní večírek MANUFAKTURA cca 220 lidí

Náš vánoční večírek byl naprosto parádní, především díky perfektní organizaci ze strany sl. Báry... přečíst další informace

Recenzováno: 6. prosince 2019
269martinah
,
Praha, Česká republika
Tiskový brífink GermanyTourism 5.11.2019

Oceňuji vynikající spolupráci s příjemnou a ochotnou event manažerkou Barborou Prášilovou... přečíst další informace

Recenzováno: 6. listopadu 2019
Jan P
Zobrazit všechny recenze (164)
  
Recenze (164)
Filtrovat recenze
164 výsledků
Hodnocení cestovatelů
120
25
12
1
6
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
120
25
12
1
6
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
27164 recenzí
Recenzováno: 6. listopadu 2019

Oceňuji vynikající spolupráci s příjemnou a ochotnou event manažerkou Barborou Prášilovou. Děkujeme! J.Pohaněl, GermanyTourism

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli Jan P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 7. srpna 2019

Vynikající oběd dne 7.8.2019 s příjemnou, ochotnou a prozákaznickou obsluhou Rolanda a Stephie Díky Anna Márová

Datum zážitku: srpen 2019
Poděkujte uživateli slunecno.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
PetraChrzova, Manažer komunikace s hosty v zařízení La Loca MUSIC BAR & LOUNGE, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. srpna 2019

Dobrý den paní Márová,
Děkujeme za skvělou recenzi a slova chvály. Přijďte zas, budeme se těšit.
Krásný den!
Petra - Guest Relations Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. května 2019

V Praze najdete spoustu míst k uspořádání firemní akce, ale LA LOCA je za mne TOP ve všech směrech - lokalita, prostory, personál, catering... Děkuji Barče Vilímovské za perfektní organizaci, servis a vstřícný přístup k našim požadavkům. DOPORUČUJI! :-)

Datum zážitku: květen 2019
Poděkujte uživateli petulafreedom.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 24. května 2019

Chválím organizaci od samého počátku - od prvotní komunikace až po samotný den akce. Na paní Vilímovskou je zkrátka spolehnutí, takže vám opadne veškerý stres, že něco nebude v pořádku.

Datum zážitku: květen 2019
Poděkujte uživateli zanetapodlahova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 8. dubna 2019

Od prvního kontaktu s Bárou Vilímovskou, která mi pomáhala s pořádáním neformálního firemního setkání, mi bylo jasné, že akce dopadne dobře. Maximální vstřícnost, hledání řešení a naprosto bezproblémové jednání. V La Loca jsme byli spokojení i s cateringem, obsluhou i nabídkou nápojů. Navíc je klub/restaurace ve skvělé lokalitě. Pro pořádání firemních akcí mohu jen doporučit.

Datum zážitku: březen 2019
Poděkujte uživateli Magda K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
PetraChrzova, Manažer komunikace s hosty v zařízení La Loca MUSIC BAR & LOUNGE, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. dubna 2019

Dobrý den paní Magdo K,
Vřele děkujeme za skvělé hodnocení a recenzi. Jsme rádi, že se Vám večírek podařil a strávili jste u nás příjemné chvíle.
Na brzkou shledanou
Petra - Guest Relations Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze