Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Příjemný hotel v Praze”

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 6 dalších stránek!
Absolutum Boutique Hotel
Č. 213 z 646 hotelů v Praze
Recenzováno: 13. prosince 2017

Zařízení, restaurace, snídaně, vše v pořádku. Dostatečně velké, i když placené parkoviště hned u hotelu. V suterénu příjemný wellness. Vadila mi jen zima na pokoji, ale to je asi na vkusu každého návštěvníka, rád se vrátím.

Datum pobytu: listopadu 2017, cestoval(a) pracovně
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli vobrys.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MartinaNoskova, Manažer komunikace s hosty v zařízení Absolutum Boutique Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. prosince 2017

Dobrý den, děkujeme za hezkou recenzi. Je mi líto, že Vám byla na pokoji zima, topení je individuálně regulovatelné a tak si hosté mohu teplotu nastavit dle svých požadavků. V případě potřeby jsme schopni zajistit přímotop. Budeme se těšit na vaši příští návštěvu. S pozdravem, Martina Nosková - Guest Relations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (311)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

15311 recenzí

Recenzováno: 8. prosince 2017

Hotel Absolutum jsem navštívil již podruhé a opět jsem byl naprosto spokojený. Výhodou je bezproblémové parkování přímo u hotelu. Personál je milý a vstřícný. Pokoje jsou vkusně zařízený, jsou čisté a nabízí vše, co k pobytu potřebujete. Snídaně zcela v pořádku, všeho dostatek. Hotel celkově působí moderně, vkusně a útulně. Doporučuji!

Tip ohledně pokoje: Doporučuji pokoj 65 s krbem a výhledem na Prahu.
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: prosinci 2017, cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Martin N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MartinaNoskova, Manažer komunikace s hosty v zařízení Absolutum Boutique Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. prosince 2017

Milý Martine, jsme rádi, že jste si náš hotel v Praze opět vybral pro svůj pobyt. Také děkujeme za vaši vynikající recenzi. Pokud budete potřebovat nějakou pomoc ohledně vaší budoucí rezervace, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na viděnou. S pozdravem, Martina Nosková - Guest Relations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. listopadu 2017

Výborné ubytování za dobrou cenu, v blízkosti centra ! Milý personál, dostačující vybavení,jediné co mi chybělo k dokonalosti byly odličovací tamponky a tampony do uší,když už je to 4* ,ale to je drobnost. Jinak pokud člověk není přehnaně náročný,tak bude jistě spokojen. Palec nahoru i za skvělou snídani a restauraci!

Datum pobytu: listopadu 2017, cestoval(a) s přáteli
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli anabU615IV.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MartinaNoskova, Manažer komunikace s hosty v zařízení Absolutum Boutique Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. listopadu 2017

Dobrý den,
jsme rádi, že jste si náš hotel v Praze vybrali pro svůj pobyt a že se Vám u nás líbilo. Co se týče odličovacích tamponků a tamponků do uší, váš podnět jsem předala vedení hotelu a již dnes jsme objednali první várku těchto kosmetických potřeb, které budeme příští týden distribuovat na naše pokoje. Rádi vás v našem hotelu opět přivítáme.
Těšíme se na viděnou.
S pozdravem
Martina Nosková - Guest Relations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. listopadu 2017

Pěkné a čisté pokoje,hezká koupelna,kvalitní kuchyně a blízkost výstaviště,metra.Doporučuji čokoládový dortík-i ve večerní dobu chutný a teplý.Pivo Unětické.Ceny na Prahu v pohodě.Ideální ubytování pokud chcete jít na výstaviště.

Datum pobytu: listopadu 2017, cestoval(a) pracovně
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli karelz16.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MartinaNoskova, Manažer komunikace s hosty v zařízení Absolutum Boutique Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. listopadu 2017

Milý Karle,
moc děkujeme za hezké hodnocení a vaše slova chvály. Pokud budete potřebovat nějakou pomoc ohledně vaší budoucí rezervace, neváhejte nás kontaktovat.
S pozdravem
Martina Nosková - Guest Relations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. listopadu 2017

Lze hodnotit jen kladně. Máte-li zájem o wellness či obdobné služby, kterých je v hlavním městě sici dostatek, ale nejsou spojeny s vlastním ubytováním, zde se vám to určitě vyplatí. A hlavně: Zbyteně neproinvestujete ..

  • Datum pobytu: září 2017, cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Milos V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MartinaNoskova, Manažer komunikace s hosty v zařízení Absolutum Boutique Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. listopadu 2017

Milý Miloši,
moc děkujeme za hezké hodnocení a jsme rádi, že se Vám v našem hotelu líbilo. Doufám, že nás při své příští cestě do Prahy opět navštívíte.
S pozdravem
Martina Nosková - Guest Relations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Praze.
Praha 7
Plaza Alta
Plaza Alta
Č. 321 z 646 – Praha
494 recenzí
Praha 5
Wellness & SPA boutique Hotel pod Lipkami Praha
Praha 7
Art Hotel Praha
Art Hotel Praha
Č. 248 z 646 – Praha
348 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Praha 9
Clarion Congress Hotel Prague
Hradčany a Letná
Design Hotel Neruda
Design Hotel Neruda
Č. 59 z 646 – Praha
1 226 recenzí
Praha 4
Chateau St. Havel - wellness hotel
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Absolutum Boutique Hotel? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Absolutum Boutique Hotel

Adresa: Jablonského 639/4 | Holesovice, Praha 170 00, Česká republika
Telefonní číslo:
Lokalita: Česká republika > Čechy > Praha > Praha 7
Vybavení:
Bar/salon Snídaně v ceně Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Aktivity pro děti (vhodné pro rodiny/děti) Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Restaurace Pokojová služba Služba kyvadlové dopravy Lázně Apartmány Bezbariérový přístup
Styl hotelu:
Lázeňský hotel v Praze č. 39
Business hotel v Praze č. 77
Luxusní hotel v Praze č. 174
Rozsah cen: 1 241 Kč–3 394 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 4 — Absolutum Boutique Hotel 4*
Pokoje: 45
Oficiální popis (poskytnutý hotelem):
The Absolutum Boutique Hotel is a newly refurbished hotel situated close to the city centre of Prague, directly at the Holesovice train and metro station, just 5 minutes from Wenceslas Square. ... další   méně 
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Hotels.com, Booking.com, Expedia a 5viajes2012 S.L.. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Absolutum Boutique Hotel. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.
Také známý jako:
Absolut Hotel Prague

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem