Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Absolutum Boutique Hotel
Hotely poblíž
199 US$
173 US$
Hilton
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Bazén
  • Restaurace
195 US$
182 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
161 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
213 US$
InterContinental
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
145 US$
107 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
104 US$
82 US$
Agoda.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Occidental Praha(Praha)
78 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
170 US$
143 US$
Agoda.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
172 US$
159 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Prague Inn(Praha)
139 US$
133 US$
Hotels.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Pokojová služba
Recenze (335)
Filtrovat recenze
335 výsledků
Hodnocení cestovatelů
119
149
43
21
3
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
119
149
43
21
3
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
49335 recenzí
Recenzováno: 8. prosince 2017

Hotel Absolutum jsem navštívil již podruhé a opět jsem byl naprosto spokojený. Výhodou je bezproblémové parkování přímo u hotelu. Personál je milý a vstřícný. Pokoje jsou vkusně zařízený, jsou čisté a nabízí vše, co k pobytu potřebujete. Snídaně zcela v pořádku, všeho dostatek. Hotel celkově působí moderně, vkusně a útulně. Doporučuji!

Tip ohledně pokoje: Doporučuji pokoj 65 s krbem a výhledem na Prahu.
  • Datum pobytu: prosinec 2017, cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Martin N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MartinaNoskova, Manažer komunikace s hosty v zařízení Absolutum Boutique Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. prosince 2017

Milý Martine, jsme rádi, že jste si náš hotel v Praze opět vybral pro svůj pobyt. Také děkujeme za vaši vynikající recenzi. Pokud budete potřebovat nějakou pomoc ohledně vaší budoucí rezervace, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na viděnou. S pozdravem, Martina Nosková - Guest Relations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. listopadu 2017

Výborné ubytování za dobrou cenu, v blízkosti centra ! Milý personál, dostačující vybavení,jediné co mi chybělo k dokonalosti byly odličovací tamponky a tampony do uší,když už je to 4* ,ale to je drobnost. Jinak pokud člověk není přehnaně náročný,tak bude jistě spokojen. Palec nahoru i za skvělou snídani a restauraci!

Datum pobytu: listopad 2017, cestoval(a) s přáteli
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli anabU615IV.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MartinaNoskova, Manažer komunikace s hosty v zařízení Absolutum Boutique Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. listopadu 2017

Dobrý den,
jsme rádi, že jste si náš hotel v Praze vybrali pro svůj pobyt a že se Vám u nás líbilo. Co se týče odličovacích tamponků a tamponků do uší, váš podnět jsem předala vedení hotelu a již dnes jsme objednali první várku těchto kosmetických potřeb, které budeme příští týden distribuovat na naše pokoje. Rádi vás v našem hotelu opět přivítáme.
Těšíme se na viděnou.
S pozdravem
Martina Nosková - Guest Relations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. listopadu 2017

Pěkné a čisté pokoje,hezká koupelna,kvalitní kuchyně a blízkost výstaviště,metra.Doporučuji čokoládový dortík-i ve večerní dobu chutný a teplý.Pivo Unětické.Ceny na Prahu v pohodě.Ideální ubytování pokud chcete jít na výstaviště.

Datum pobytu: listopad 2017, cestoval(a) pracovně
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli karelz16.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MartinaNoskova, Manažer komunikace s hosty v zařízení Absolutum Boutique Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. listopadu 2017

Milý Karle,
moc děkujeme za hezké hodnocení a vaše slova chvály. Pokud budete potřebovat nějakou pomoc ohledně vaší budoucí rezervace, neváhejte nás kontaktovat.
S pozdravem
Martina Nosková - Guest Relations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. listopadu 2017

Lze hodnotit jen kladně. Máte-li zájem o wellness či obdobné služby, kterých je v hlavním městě sici dostatek, ale nejsou spojeny s vlastním ubytováním, zde se vám to určitě vyplatí. A hlavně: Zbyteně neproinvestujete ..

  • Datum pobytu: září 2017, cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Milos V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MartinaNoskova, Manažer komunikace s hosty v zařízení Absolutum Boutique Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. listopadu 2017

Milý Miloši,
moc děkujeme za hezké hodnocení a jsme rádi, že se Vám v našem hotelu líbilo. Doufám, že nás při své příští cestě do Prahy opět navštívíte.
S pozdravem
Martina Nosková - Guest Relations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. listopadu 2017

Absolutum slušný hotel 100m od stanice metra a cca 3km od centra Prahy. Pěkný pokoj, ale od boutique pokoje v hotelu bych asi očekával vice. Parkování na parkovišti přímo před hotelem. Snídaně byla v pořádku, jen jsme chvilku čekali než bude v restauraci volno.

Datum pobytu: listopad 2017, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli Jiří Ž.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MartinaNoskova, Manažer komunikace s hosty v zařízení Absolutum Boutique Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. prosince 2017

Milý Jiří, děkujeme Vám za pobyt v Absolutum Boutique Hotelu a také za vaši recenzi.
Těšíme se na viděnou. S pozdravem, Martina Nosková - Guest Relations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze