Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (134)
Filtrovat recenze
134 výsledků
Hodnocení cestovatelů
119
14
1
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
119
14
1
0
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
4348134 recenzí
Recenzováno: 18. listopadu 2019

Hotel je na dobrém místě a to v centru města. Celkově výborně zařízen, najdou si tu své jak rodiny, tak lidé na obchodní cestě - odpočinek apod.
Personál je velmi ochotný a profesionální. Jídlo super. Pokoje fajn :)

Datum pobytu: listopad 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli TomSegi.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Extol Inn, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. listopadu 2019

Velmi nás potěšilo vaše kladné hodnocení našeho hotelu. Budeme se snažit ze všech sil, abychom naplnili vaše očekávání i při příští návštěvě.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. listopadu 2019

Prespali jsme v hotelu Extol Inn pouze jednu noc, ale byli jsme velmi spokojeni. Pekne, ciste pokoje. Potrebovali jsme posunout cas odjezdu o 2 hodiny dele. Recepcni Michal, Tomas a Gleb nam ve vsem vyhoveli, prijemna komunikace, profesionalni pristup. Urcite jsme tu nebyli naposled.

Datum pobytu: listopad 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Jana P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Extol Inn, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. listopadu 2019

Velmi nás potěšilo vaše kladné hodnocení našeho hotelu. Budeme se snažit ze všech sil, abychom naplnili vaše očekávání i při příští návštěvě.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Lokakec v blízko centra města, velké a čisté prostory. Možnost využít wellnes v hotelu. Krásný pokoj s vybavenou kuchyňkou. Široký výběr na snídani. Personal byl velice příjemný a ochotný v čemkoliv pomoci.

Datum pobytu: listopad 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli 746pavelm.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Extol Inn, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. listopadu 2019

Děkujeme za vaši pozitivní recenzi, které si velmi vážíme. Budeme rádi, když si při příští návštěvě Prahy vyberete opět náš hotel.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. října 2019 prostřednictvím mobilu

Velice příjemný a profesionální personál na recepci. Bufetová snídaně byla skvělá, velký výběr jídla všeho druhu. Moc mě potěšila nabídka bezlepkoveho sortimentu. Pokoj byl čistý a na uvítanou jsme dostali láhev vína. Určitě se rádi vrátíme

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli VPetr.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 30. října 2019

Hotel se nachází na výhodném místě, dá se dostat kamkoliv bez problémů. Pokoje čisté a personál byl velice příjemný. Jediné, co bych považovala za negativum jsou kartičky u vstupních dveří, které ne vždy pracují správně a bylo by potřeba to doladit.
Určitě se sem ještě někdy vrátím.

Datum pobytu: říjen 2019
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli nietta03.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze