Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (1 114)
Filtrovat recenze
1 115 výsledků
Hodnocení cestovatelů
676
358
51
15
15
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
676
358
51
15
15
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
161 115 recenzí
Recenzováno: 17. září 2020

Klidný hotel poblíž Karlova mostu, velmi vstřícný personál,pokoj byl velký,čistý,s denodenním úklidem.Bohaté snídaně formou švédského stolu,nádherná terasa s výhledem na Čertovku,nepřetržitý provoz recepce

Datum pobytu: září 2020
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
1  Poděkujte uživateli MichalGabris.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra Pastyříková, Oddělení řízení tržeb v zařízení Kampa Garden, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. září 2020

Dobrý den z hotelu Kampa Garden***,

mockrát děkujeme za to, že sdílíte Vaší zkušenost v této komunitě na Tripadvisoru.

Bylo nám velkou ctí Vás přivítat v našem hotelu. Vážíme si Vašich krásných komentářů a jsme moc rádi, že jste si pobyt užili.

Budeme se těšit na příští návštěvu.

S přátelským pozdravem,
Petra Pastyříková
Sales Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. září 2020

V hotelu jsme začali naši svatební cestu, vše proběhlo perfektně.
Pokoj byl moc hezký a velmi čistý.
Personál byl velmi vstřícný a milý, se vším vyšel vstříc.
Snídaně bohaté a vynikající.
Krásné umístění hotelu, přímo v centru města, poblíž nejdůležitějších památek Prahy.

Datum pobytu: září 2020
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
1  Poděkujte uživateli blazkovadominika.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra Pastyříková, Oddělení řízení tržeb v zařízení Kampa Garden, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. září 2020

Milá Dominiko,

děkuji Vám, že jste se podělila o Vaše dojmy z hotelu Kampa Garden***

Vaše slova uznání jsou pro náš tým tou největší odměnou! Bylo pro nás potěšením se o Vás starat a jsem velmi ráda, že jste si pobyt u nás užila včetně příjemného prostředí, pohodlného pokoje a servisu. Děkujeme za milá slova a pochvalu našeho vstřícného a ochotného týmu. Váš komentář jsem sdílela s celým hotelovým týmem.

Bude nám velkou ctí Vás opět přivítat do našeho nádherného hotelu, třeba na výročí svatby?

Jménem hotelu Kampa Garden přeji krásný den a ještě jednou děkuji, že jste si vybrala náš hotel pro tak vzácný a speciální okamžik jako je svatební cesta.

S přátelským pozdravem,
Petra Pastyříková

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. srpna 2020

Moc hezký hotel, s milým personálem. Výborná snídaně, všude bylo čisto. Postele byly pohodlné. Moc se nám v hotelu líbilo, všude bylo blízko. Procházky po Kampě byly kouzelné a navíc nám vyšlo hezké počasí.

Datum pobytu: srpen 2020
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
1  Poděkujte uživateli Hanka821.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra Pastyříková, Oddělení řízení tržeb v zařízení Kampa Garden, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. září 2020

Milá Hanko,

děkujeme za skvělé hodnocení našeho hotelu, vaší přízně si velmi vážíme.

Děkujeme za zmínění krásné lokality, Kampa je opravdu kouzelná. Hotel díky své atraktivní poloze na Praze 1 je jen pár kroků od významných pražských památek jako je Karlův Most, Pražský Hrad, Lichtenštejnský palác, Lennonova zeď, chrám sv. Mikuláše a kostel Panny Marie Vítězné se slavnou voskovou soškou Pražského Jezulátka.

Doufám, že v budoucnu budeme mít příležitost Vás znovu přivítat v našem hotelu.

Přeji Vám příjemný den z Kampy,
Petra Pastyříková
Sales Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. srpna 2020

Hotel je v centru na krásném místě na Kampě, služby byly vyníkající, všechny paní recepční ochotné, na snídaně byl velký výběr, pokoje jsou prostorné, čisté, velké plus minibar zdarma, určitě bychom příště vybrali tento hotel znovu

Datum pobytu: srpen 2020
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
1  Poděkujte uživateli capkomartina.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 9. srpna 2020

Hotel jsem zvolila z důvodu blízkosti u Musea Kampa, kde jsem byla na divadelním představení Meda. Přivítala mne velmi milá recepční Maria. Hotelový pokoj byl útulný a čistý. Dobře jsem se vyspala, protože v hotelu byl klid. Jsem gurmán, potěšila mne proto velmi chutná snídaně. Bude-li v hotelu nadále příznivá cena, ubytuji se zde příště zase, protože často jezdím z Liberce do Prahy do divadla.

Datum pobytu: srpen 2020
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako jednotlivec
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
1  Poděkujte uživateli rzackova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze