Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“svatební noc”

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 9 dalších stránek!
Hotel Residence Green Lobster
Č. 224 z 646 hotelů v Praze
Certifikát výjimečnosti
Recenzováno: 19. února 2016

Na hotel mám sentimentální vzpomínky, měla jsem tu ubytování dvě noci před svatbou, velice romantický pokoj, co mi vadilo, že snídaně nebyla v hotelu, ale přes cestu, zaměstnanci v recepci příjemní a ochotní.

  • Datum pobytu: červnu 2015, cestoval(a) v páru
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli pomnenka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
NycovaM, Manažer v zařízení Hotel Residence Green Lobster, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. března 2016

Dobrý den,
děkujeme mnohokrát za milou recenzi a těšíme se na brzkou viděnou opět v jednom z našich hotelů Garzotto.
S pozdravem,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (550)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

15550 recenzí

Recenzováno: před 3 týdny prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Datum pobytu: lednu 2018, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli penpoll0_00 .
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 18. prosince 2017
Překladač Google

  • Datum pobytu: červenci 2017, cestoval(a) s přáteli
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Lukasz L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Katerina O, Manažer komunikace s hosty v zařízení Hotel Residence Green Lobster, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. prosince 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. prosince 2017 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Datum pobytu: prosinci 2017, cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Ran E.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Katerina O, Manažer komunikace s hosty v zařízení Hotel Residence Green Lobster, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. prosince 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. listopadu 2017
Překladač Google

  • Datum pobytu: říjnu 2017, cestoval(a) s přáteli
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli MrTravel13287.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Katerina O, Manažer komunikace s hosty v zařízení Hotel Residence Green Lobster, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. listopadu 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Praze.
Malá Strana
Hotel Residence Bijou de Prague
Hradčany a Letná
U Zlatého kola
U Zlatého kola
Č. 38 z 646 – Praha
668 recenzí
Hradčany a Letná
Hotel Red lion
Hotel Red lion
Č. 177 z 646 – Praha
262 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Hradčany a Letná
U Krále Karla
U Krále Karla
Č. 68 z 646 – Praha
561 recenzí
Malá Strana
Boutique Hotel Constans
Boutique Hotel Constans
Č. 35 z 646 – Praha
874 recenzí
Staré Město
U Medvídků
U Medvídků
Č. 205 z 646 – Praha
468 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Hotel Residence Green Lobster? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Hotel Residence Green Lobster

Adresa: Nerudova 42, Praha 110 00, Česká republika
Lokalita: Česká republika > Čechy > Praha > Hradčany a Letná , Praha 1
Vybavení:
Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Doprava na letiště
Styl hotelu:
Č. 224 z 646 hotelů – Praha
Rozsah cen: 1 178 Kč–3 925 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 3,5 — Hotel Residence Green Lobster 3.5*
Pokoje: 14
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking.com, Expedia, Agoda a 5viajes2012 S.L.. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Hotel Residence Green Lobster. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem