Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Praha
Zveřejnit
Doručená pošta
Hledat
Hotely poblíž
Recenze (449)
Filtrovat recenze
449 výsledků
Hodnocení cestovatelů
215
191
38
5
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
215
191
38
5
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16449 recenzí
Recenzováno: 23. ledna 2018

Recepční milé, ochotné, pokoj klasika - nic zvláštního, jen když si objednávám pokoj pro 3 lidi, tak bych ocenila, kdyby byly k dispozici 3 klasické postele, ne 2+1... Přistýlky jsou strašné a to i tady.
Snídaně mají skvělé - velký výběr, doplňují.
Kousek od metra, v klidném místě.

Tip ohledně pokoje: asi stejné
Datum pobytu: leden 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli IgryV.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
INOShotel, Front Office Manager v zařízení Hotel Inos, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. ledna 2018

Děkuji za hodnocení Vašeho pobytu v hotelu Inos. Jsme rádi,že jste byli spokojeni se snídaní. Dále bych Vám chtěla poděkovat za komplimenty týkající se našich zaměstnanců. S pozdravem a přáním hezkého dne Martina Krátká Front office manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. dubna 2017

Pobyt v tomto hotelu jsem si moc užil. Především personál byl vstřícný, na pokoji bylo uklizeno a čisto. Co se týče jídla to bylo taky v pohodě. Hotel se nachází blízko centru, takže veškeré památky a ostatní kulturu jsem měl nedaleko bydlení. Součástí mé pokoje bylo i vlastní sociální zařízení, které bylo moc krásné. Určitě příště vím kam jít.

Datum pobytu: prosinec 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako jednotlivec
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Radek P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ms S, Manager v zařízení Hotel Inos, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. dubna 2017

Dobrý den,
moc si vážíme tak skvělé reference a děkujeme Vám za ni. Pokud k nám opět zavítáte udělejte prosím rezervaci přes můj mail borovickova@hotelinos.com a já Vám na pokoj
pošlu dárek na uvítanou. Těšíme se na Vaši další návštěvu. Srdečně zdraví
Jana Borovičková - manažerka hotelu Inos

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. července 2016

Svým umístěním a snadnou dostupností centra chytrá základna pro poznávání Prahy, velmi příjemný personál, báječné snídaně a můj bože, opravdu pohodlné postele po celodenním chození.
Podzemní garáže hotelu vyřešily starost, kam v Praze s autem. Výborná restaurace poblíž v ulici.

Datum pobytu: duben 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli Hana D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mrs D, Vedoucí recepce v zařízení Hotel Inos, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. prosince 2016

Dobrý den, paní Hano,

děkujeme za milá slova o našem hotelu.

Doufáme, že se v budoucnu uvidíme.

Hezké svátky.

S pozdravem
Michaela

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. července 2016

Příjemný pobyt v menším hotelu situovaném v klidném místě nedaleko centra Prahy. Velice příjemný a ochotný personál, čistý a uklizený pokoj, bohatá snídaně, přijatelná cena za ubytování. Vřele doporučuji.

Datum pobytu: červenec 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Šárka V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 6. června 2016

Velmi ochotný,vstřícný a stále usměvavý personál, vynikající snídaně, pěkné, čisťounké a prostorné pokoje. Hotel v klidné části města a přitom Praha na dosah. Reakce na potávku rychlá a taktéž velmi vstřícná.

Datum pobytu: červen 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli RenPod.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze