Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Praha
Zveřejnit
Doručená pošta
Hledat
Hotely poblíž
Recenze (945)
Filtrovat recenze
945 výsledků
Hodnocení cestovatelů
514
287
85
41
18
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
514
287
85
41
18
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
38945 recenzí
Recenzováno: 23. srpna 2017

Navštívili jsme tento hotel s přáteli a byli jsme opravdu spokojení.
Pokoje byly čisté, krásné a stylové.
Bonus byl vířivá vana na pokoji.
Personál byl příjemný a vstřícný.
100% spokojenost.
Těšíme se na další návštěvu v tomto hotelu.

Datum pobytu: září 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli 896vendulak.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 6. prosince 2015

Hotel mě neoslovil, v celku komisní recepční, preoblémy jsou s parkováním. Nikde v okolí není možné. Lze využít nabídnuté parkování za 10eur, ale musíte objet část čtvrtě, aby jste se do parkingu dostali. Horší je že Vám dají klíče a při odjezdu musíte opět zajet zpět. Bylo by vhodné zajistit odvoz. Plánujte na vyzvednutí auta více času. Snídaně s málem zeleniny. Na pokoji nefunguje televize, toaleta se kýve !!!! Jako velmi levný hotel by to bylo dobré, ale v této urovni. NEDOPORUČUJI

Datum pobytu: prosinec 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Miloš R.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
King_Charles_Prague, Generální ředitel v zařízení King Charles Boutique Residence, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. prosince 2015

Vážený pane Miloši,

Děkujeme, že s námi sdílíte Vaši zkušenost z King Charles Butique Residence. Je nám velice líto že tato zkušenost je negativní. Mrzí nás že jste u nás nebyl spokojen.Přijala jsem opatření, a projednala s příslušnými pracovníky, tak aby se uvedené nedostatky neopakovaly. V případě Vaší návštěvy neváhejte se na mě obrátit a věřte, že pokud to bude jen trochu možné, rádi Vás ubytujeme v jednom z našich prostorných apartmánů jako kompenzaci.

S pozdravem,
Michela Ďurneková
ředitelka King Charles Butique Residence

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 6. října 2019 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jitka B, Manažer komunikace v zařízení King Charles Boutique Residence, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. října 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. září 2019

Datum pobytu: září 2019
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jitka B, Manažer komunikace v zařízení King Charles Boutique Residence, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. října 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. září 2019

Datum pobytu: červen 2019
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jitka B, Manažer komunikace v zařízení King Charles Boutique Residence, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. září 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze