Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Galerie Royale
Hotely poblíž
174 US$
Hotels.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
196 US$
167 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
172 US$
117 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
169 US$
133 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Bazén
  • Restaurace
Upozornění na slevy! 14 % pod průměrnou cenou

Nalezená cena je o 14 % nižší než průměrná cena v tomto hotelu, která činí 155 US$/noc.

Analyzujeme ceny za 60denní období a porovnáváme Váš výběr s průměrnými cenami srovnatelných pobytů, abychom Vám zajistili tu nejlepší možnou nabídku.

287 US$
207 US$
Agoda.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Smetana Hotel(Praha)
246 US$
226 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
237 US$
214 US$
Agoda.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
153 US$
96 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
150 US$
106 US$
Priceline
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
10 583 US$
TripAdvisor
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
Recenze (659)
Filtrovat recenze
660 výsledků
Hodnocení cestovatelů
370
209
52
15
14
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
370
209
52
15
14
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
510660 recenzí
Člen TripAdvisoru
1
Recenzováno: 14. června 2017 prostřednictvím mobilu

Byla jsem ubytovana v tomto hotelu s pritelem v cervnu na dva dny a byli jsme mile prekvapeni. Pokoj byl cisty, uklizeny, jen mi chybela klimatizace, coz je velke minus pro 4*hotel.. Nicmene velkovy dojem je skvely! Personal velice prijemny a vstricny!!! Snidane bohata a velmi chutna! :-)

Datum pobytu: červen 2017, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli Člen TripAdvisoru.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Galerie Royale, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. června 2017

Děkujeme za vaši pozitivní recenzi, které si velmi vážíme. Budeme rádi, když si při příští návštěvě Prahy vyberete opět náš hotel.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. května 2017 prostřednictvím mobilu

Strávila jsem v tomto hotelu jednu noc a byla jsem velmi spokojená. Trochu mi vadil malý pokoj ale vse bylo čisté a utulne. Velmi chválím příjemný a dobře snídaně.
Určitě se vrátím a bude se velice tesit

Datum pobytu: květen 2017, cestoval(a) sólo
Poděkujte uživateli Martina N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Galerie Royale, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. května 2017

Velmi nás potěšilo vaše kladné hodnocení našeho hotelu. Budeme se snažit ze všech sil, abychom naplnili vaše očekávání i při příští návštěvě.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. května 2017 prostřednictvím mobilu

Krasny utulny tichy hotel, dobre jsem se vyspala na pokoji a snidane mi chutnala. Vzticny a usmemavy personal na recepci. Dobra dostupnost blizko metra krizikova. Celkove jsem byla s pobytem spokojena a urcite bych si vybrala znovu tento hotel. Doporucuji

Datum pobytu: květen 2017, cestoval(a) sólo
Poděkujte uživateli Liubov Č.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Galerie Royale, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. května 2017

Velmi nás potěšilo vaše kladné hodnocení našeho hotelu. Budeme se snažit ze všech sil, abychom naplnili vaše očekávání i při příští návštěvě.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. května 2017 prostřednictvím mobilu

Krásné prostředí malého hotýlku v centra Karlína, s možností vlastního parkování v hotelové garáži. Moc milý personál vychází vstříc nad míru a veškeré očekávání. Nemám téměř žádné vážnější výhrady. Snad jen úroveň toalet může být lepsi

Datum pobytu: květen 2017, cestoval(a) sólo
Poděkujte uživateli sarahjitka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Galerie Royale, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. května 2017

Velice vám děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Pochvaly našeho personálu si velice vážíme. Jsme samozřejmě rádi, že uvádíte i kritické připomínky, které nám pomohou zlepšit naše služby.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. března 2017

Jeden z mých oblíbených hotelů v Praze. Jedná se malý hotýlek v karlínské části, klidné zoně obklopené mnoha zajímavými podniky kavárničkami, obchůdky a hospůdkami. V hotelu ocenuji především snadné parkovací stání v hotelové garáži, příjemný pokojíček a milou obsluhu

Tip ohledně pokoje: horní patro
  • Datum pobytu: březen 2017, cestoval(a) pracovně
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli mirkasobecka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Galerie Royale, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. dubna 2017

Velmi nás potěšilo vaše ocenění. Taková slova jsou pro nás vždy velkou motivací do další práce ve zlepšování našich služeb. Bude nám potěšením vás znovu přivítat v našem hotelu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze