Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Praha
Zveřejnit
Doručená pošta
Hledat
Hotely poblíž
Recenze (769)
Filtrovat recenze
769 výsledků
Hodnocení cestovatelů
438
241
56
17
17
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
438
241
56
17
17
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16769 recenzí
Recenzováno: 5. září 2019

Moc krasný hotel, obsluha nadstandardní jen na pokoji chyběla klimatizace ale nijak nám to nevadilo. Snídaně obrovská, super výběr. Pokoj krasně čistý a otevřeno 24hod denně. Paradní lokalita jen kousek na metro. Určitě využijeme znovu.

Datum pobytu: srpen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli lukaslakomy1.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Galerie Royale, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. října 2019

Velmi nás potěšilo vaše kladné hodnocení našeho hotelu. Budeme se snažit ze všech sil, abychom naplnili vaše očekávání i při příští návštěvě.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. března 2019

hotel lze vřele doporučit, čisté a pěkné pokoje, vynikající bohatá snídaně, jedna z nejlepších co jsme kde zažili. Doporučuji vyžadovat pokoj, který pokud možno není do ulice, od přilehlého baru jde hluk, byl ovšem pátek, takže to teoreticky nemusí být problém každého dne.
Za dané peníze vysoká hodnota.

Datum pobytu: únor 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli gastronaut2.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Galerie Royale, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. března 2019

Děkujeme za vaše pozitivní hodnocení. Jsme potěšeni, že chválíte snídaňový servis, na který máme pozitivní zpětnou vazbu i od dalších našich hostů.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. února 2019

Poloha, přístup, péče proste 3P výborná volba pro každého
, kdo chce v Praze, blízko centra i blízko Metra bydlet a přitom ve čtvrti, která ma charakter malé Paříže. Dostupné restaurace, doprava, vlak.... přitom cenová hladina Karlína je sympatická.

Datum pobytu: únor 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli Morgenlander.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Galerie Royale, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. února 2019

Děkujeme za vaši pozitivní recenzi, které si velmi vážíme. Budeme rádi, když si při příští návštěvě Prahy vyberete opět náš hotel.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. února 2019

S přitelem jsme zůstali na 2 noci. Všechno bylo naprosto v pořádku,hotel byl pěkný,čistý a navíc s výborným personálem. Na recepci byl pan Evžen,který byl usměvavý a velice ochotný,tímto mu mockrát děkujeme za skvělí zákaznický servis.
Tento hotel bych určitě doporučila nejen kvůli pěknému prostředí ,ale i kvůli skvělé poloze.Ještě jednou dekujeme a brzy nashledanou.

Eva a George

Datum pobytu: únor 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Eva Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Galerie Royale, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. února 2019

Velmi nás potěšilo vaše ocenění. Taková slova jsou pro nás vždy velkou motivací do další práce ve zlepšování našich služeb. Bude nám potěšením vás znovu přivítat v našem hotelu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. února 2019 prostřednictvím mobilu

Hotel je dobře umístěný, pokoje jsou jen průměrně vybavené (mini TV). Personál velmi ochotný, skvělé snídaně. Parkování v podzemních garážích je klasicky předražené, ale v okolí zaparkujete jen se štěstím.

Datum pobytu: únor 2019
Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli VladaDr.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Galerie Royale, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. února 2019

Velice vám děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Pochvaly našeho personálu si velice vážíme. Jsme samozřejmě rádi, že uvádíte i kritické připomínky, které nám pomohou zlepšit naše služby.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze