Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Adeba Hotel
Hotely poblíž
399 US$
227 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
167 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
175 US$
117 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
134 US$
Hilton
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Bazén
  • Restaurace
Upozornění na slevy! 23 % pod průměrnou cenou

Nalezená cena je o 23 % nižší než průměrná cena v tomto hotelu, která činí 174 US$/noc.

Analyzujeme ceny za 60denní období a porovnáváme Váš výběr s průměrnými cenami srovnatelných pobytů, abychom Vám zajistili tu nejlepší možnou nabídku.

150 US$
108 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
282 US$
196 US$
Agoda.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Smetana Hotel(Praha)
246 US$
226 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
238 US$
214 US$
Agoda.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
153 US$
91 US$
Park Inn
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
Upozornění na slevy! 28 % pod průměrnou cenou

Nalezená cena je o 28 % nižší než průměrná cena v tomto hotelu, která činí 126 US$/noc.

Analyzujeme ceny za 60denní období a porovnáváme Váš výběr s průměrnými cenami srovnatelných pobytů, abychom Vám zajistili tu nejlepší možnou nabídku.

10 583 US$
TripAdvisor
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
Recenze (697)
Filtrovat recenze
698 výsledků
Hodnocení cestovatelů
154
335
152
36
21
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
154
335
152
36
21
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
49698 recenzí
Recenzováno: 19. listopadu 2016

Docela standardní hotel, odpovídá třem hvězdičkám. Pokoje menší, ale pokaždé čisté. Zaměstnanci recepce jsou milí, ochotní. Velkým bonusem tohoto hotelu je privátní spa - čisté, příjemné. Hodina v něm vás vyjde na 500 Kč. Recepční ochotně nabídne nápoje, které si tam s sebou můžete vzít. Snídaně jsou trochu slabší - chudší výběr pečiva a "chemické" džusy. Káva je naopak fajn.
Co je ale velká slabina tohoto hotelu: lokalita a rekonstrukce. Pokud si děláte rezervaci a ke spaní potřebujete ticho, rozhodně to na recepci nahlaste. Jinak se vám snadno může stát, že budete celou noc poslouchat vlak. A když to nebude vlak a budete mít smůlu, nevyspíte se tak ani tak. Při rekonstrukci hotelu se zřejmě v některých pokojích/patrech stalo pár chyb. Jak jinak si vysvětlit, že během noci slyšíte hlasité vrzání podlahy u vás v pokoji. Jedině tak, že buď vedle v pokoji celou noc někdo chodí a prkna nesou zvuk nebo tam jsou bubáci.
V Adeba hotelu jsme spali několikrát. Pokud nmáte štěstí a dostanete klidný pokoj, nedá se ubytování nic moc vytknout. Pokud máte smůlu, fakt se nevyspíte. Je to trochu loterie...

Tip ohledně pokoje: Předem hlaste v recepci, že chcete klidný pokoj.
  • Datum pobytu: listopad 2016, cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli LadaCIA.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HotelAdeba, Manažer v zařízení Adeba Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. listopadu 2016

Velmi děkujeme za Vaši opětovnou návštěvu a recenzi. Jistě tento problém vždy vyřeší při rezervaci požadavek na tichý pokoj, aby Vás nic nerušilo.

Doufáme, že nás opět v budoucnu navštívíte.

Hotel Adeba

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. března 2016

Hotel jsme rezervovali přes Booking.com. Bohužel jsme si nevšimli rozdílné ceny v týdnu a přes víkend (naše chyba) a po rezervaci prakticky ihned (v řádu několika minut) kontaktovali hotel s žádostí o zrušení. Setkali jsme se s kategorickým odmítnutím. Cena přes 6000,- za třílůžkový pokoj absolutně neodpovídá, v koupelně PLÍSEŇ, ROZTRHANÉ RUČNÍKY, strohý pokoj. K snídani kromě listového salátu žádná zelenina. Takže za nás - hotel luxusní pouze svou cenou:-(

Tip ohledně pokoje: třetí podlaží rozhodně ne, navíc výhled do dvora s parkovištěm
  • Datum pobytu: březen 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli cemarcela75.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HotelAdeba, Manažer v zařízení Adeba Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. března 2016

Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi.
Bohužel se hotel musí řídit podmínkami, které jsou dány při rezervaci. Cena se mění dle poptávky - sváteční dny a víkendy proto mohou být dražší.
Velmi nás mrzí, že Vaše očekávání ohledně vybavení pokoje nebyla naplněna - kontrolujeme pokoje denně a snažíme se, abychom nabízeli hostům co největší čistotu - o čemž také svědčí naše vysoké hodnocení právě za úklid pokojů nejen na booking.com. Pokud jste ale shledali tyto nedostatky, při reportování na recepci bychom Vám rádi vyměnili pokoj za jiný.
Pokud jde o zeleninu na snídani - nabídku měníme dle sezonnosti (jsme tříhvězdičkový hotel).
Omlouváme se, že jsme nesplnili Vaše očekávání a pokud byste se rozhodli využít našich služeb v budoucnu, pokusili bychom se Vás již nezklamat.

Team hotelu Adeba

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. března 2016

velice jsme využili parkování v hotelové garáži
skvělá dostupnost MHD a kouzelný kout města
odpočinek ve welnes
a kávičky v baru ,
klidný hotel v centru města , výborná snídaně v klidném salonku , vřele doporučuji , opět se vrátíme při přespání v Praze

  • Datum pobytu: únor 2016, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli Hana S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HotelAdeba, Tým podpory webu TripAdvisorFront Office Manager v zařízení Adeba Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. března 2016

Velice děkujeme za Vaše krásné hodnocení.
Pro Váš ještě lepší komfort a zážitek z pobytu v našem hotelu brzy otevřeme zbrusu nové wellness.
Těšíme se na Vaši příští návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. února 2016

Hledali jsme přenocování po kulturním zážitku, aby nebylo daleko od MHD - hotel Adeba byl v předstihu za velmi slušnou cenu, poblíž stanice metra (Křižíkova, Florenc). Pokoj i koupelna čisté, i v noci klidné. Personál v recepci ochotný, snídaně bohatý výběr.

  • Datum pobytu: prosinec 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Mirka P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HotelAdeba, Tým podpory webu TripAdvisorFront Office Manager v zařízení Adeba Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. března 2016

Velice děkujem za Vaše krásné hodnocení a doufáme, že našich služeb opět brzy využijete.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. února 2016

Pokoje jsou jednoduše zařízené. Poněkud opotřebené dveře sprchového koutu. Programy v TV byly bohužel rozkostičkované. Celkovou kapacitu má hotel okolo 300 lidí, takže ráno byl na snídani trochu frmol. Na hotelu Wi-fi. Celkově uspokojivé hodnocení.

  • Datum pobytu: únor 2016, cestoval(a) pracovně
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Martin O.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HotelAdeba, Tým podpory webu TripAdvisorFront Office Manager v zařízení Adeba Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. března 2016

Velice děkujeme za vaše hodnocení.
Vybavení hotelu je základní, což nám umožňuje držet nejnižší možnou cenu.
Všechno vybavení hotelu máme zveřejňené na stránkách v popisu pokoje a věříme, že neinzerujeme více než je skutečnost..
Věříme, že i když vybavení hotelu není 4* ,tak si hosté dokáží pobyt u nás užít díky čistotě, přátelskému personálu a službám, které poskytujeme za super ceny.
Doufáme, že Váš celkový dojem z hotellu byl přesto dobrý a našich služeb opět brzy využijete.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze