Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“zmrzlina”
Recenze Cacao

Cacao
Č. 28 z 176 Dezerty v Praze
Certifikát výjimečnosti
Kuchyně: Zdravá, Kavárna, Polévky
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Rodiny s dětmi
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Venkovní posezení, Rezervace
Okolí: Nové Město
Popis: cacao je kavárna, kterou najdete kousek od Prašné brány. Skoro co by člověk dortem dohodil. Naše zmrzliny, dezerty a dorty si vyrábíme podle vlastních receptur a jsou vždy čerstvé. Cacao ale nejsou pouze dezerty a zmrzlina. K pití si u nás dáte skvělou kávu, výběrové sypané čaje, čerstvě připravené šťávy, ale také koktejly a míchané nápoje se superfood přídavky. K jídlu nabízíme jak teplé, tak studené snídaně, široký výběr salátů a baget, polévku dne, ale v pracovní dny také polední menu pouze z čerstvých a poctivých surovin bez použití dochucovadel a dalších přídavků. Přiveďte i své děti do Cacaa a uvidíte, jak snadné je, aby byly šťastné. Pro ty nejmenší zákazníky máme mnoho zdravých jogurtů s čerstvým ovocem, granolu, dětské jogurtové, mléčné nebo zmrzlinové nápoje a spoustu dalších dobrot. Rádi pro vaše děti uspořádáme oslavu narozenin, nebo vám rádi připravíme dorty dle vašeho výběru s sebou.
Recenzováno: 1. června 2018

Zatím jsme byli jen na zmrzlině a tak hodnotím pouze tento produkt. Jako milovníci Italské zmrzliny jsme museli jít ochutnat. Výběr celkem velký a konzistence a chuť zmrzlin je naprosto skvělá. Měli jsme tři druhy a každá stála za to. Jediné co jsem postrádal byl slaný vzduch a Itálie by byla dokonalá. Příště ochutnáme třeba i zákusek a kávu.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Jan H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CACAO L, Manager v zařízení Cacao, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. června 2018

Dobry den Jane, moc dekujeme za Vasi navstevu a recenzi a velice nas tesi, ze se Vam u nas libí a chutnalo Vam u nas :). Moc dekujeme a budeme se tesit na Vasi pristi navstevu :) hezky den za tym cacao

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (667)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

711668 recenzí

Recenzováno: 26. května 2018 prostřednictvím mobilu

Velice dobré, mohu jen doporučit. Na jednodenním výletě, první místo kam jsme s kamarádkou zamířili.
Děkuji ❤️

Poděkujte uživateli Veronika Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CACAO L, Manager v zařízení Cacao, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. května 2018

Dobry den Veroniko, moc dekujeme za Vasi navstevu a recenzi a velice nas tesi, ze se Vam u nas libí a chutnalo Vam u nas :). Moc dekujeme a budeme se tesit na Vasi pristi navstevu :) hezky den za tym cacao

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. května 2018 prostřednictvím mobilu

Byla jsem v Cacao Prague po 2. Poprve jsem byla velmi spokojena. Podruhe jsem si objednala dvojite cappucino. Ale personal mi donesl viditelne obycejne cappucino, nemel ani to, aby se priznal a zauctoval normalni. Nejde o penize, jako o princip. Verim ze to byla ale jen chyba v komunikaci personalua urcite do Cacao zavitam znova.

Poděkujte uživateli Michaela M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CACAO L, Manager v zařízení Cacao, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. června 2018

Dobry den, moc dekujeme za Vasi navstevu a zpetnou vazbu a mrzi nas , ze jste byla nespokojena s produktem . vazime si kazdeho zkaznika a veskerou nespokojenost je mozne resit primo na miste a pokud se produkt nepovedl 100% , tak bychom vam ho samozrejme zdarma vymenili , jak to delame ostatnim zakaznikum.

jinak jen pro upresneni double cappuccino vypada u nas stejne jako standardni cappuccino, pouze obsahuje dvojitou davku kavy, takze na objemu napoje to neni poznat, lze to rozeznat pouze podle chuti.

radi bychom vam nabidli za tyto problemy kompenzaci , napiste nam prosim detaily Vasi navstevy : tj. datum a cas navstevy na email info@cacaoprague.cz .

dekujeme , hezky den za tym cacao

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. dubna 2018

Dnes jsem s kamarádkou zde zakotvili na 3 hodiny. Bylo to tu fajn. Obsluha se starala bezvadně, pivko krásně vychlazené, venku na zahrádce čistota, popelník nám měnili každou chvilku. A i když bylo plno, obsluha vše zvládala.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Karel K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CACAO L, Manager v zařízení Cacao, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. dubna 2018

Dobry den Karle,
moc dekujeme za Vasi navstevu a recenzi a velice nas tesi, ze se Vam u nas libí a chutnalo Vam u nas :). Moc dekujeme a budeme se tesit na Vasi pristi navstevu :) hezky den za tym cacao

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. března 2018

Cacao jsem navštívila dvakrát. Poprvé jsem byla okouzlená jak výborným jídlem tak i velice pozorným personálem. Když jsem Cacao navštívila podruhé vládl tam lehký chaos a na objednávku jsme čekaly požehnaně dlouho. Chuťově ale není co vytknout. Vyzkoušela jsem club sandwich, kuřecí vývar a cheesecake s pekanovými ořechy a bylo to moc dobré. Při mé druhé návštěvě jsem ochutnala salát s kuřecím masem a kamarádka si dala chléb s avokádem a dělaly se nám boule za ušima. Určitě jsme nebyly naposledy.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Kateřina B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CACAO L, Manager v zařízení Cacao, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. března 2018

Dobry den Kateřino,
moc dekujeme za Vasi navstevu a recenzi a velice nas tesi, ze se Vam u nas libí a chutnalo Vam u nas :). Moc dekujeme a budeme se tesit na Vasi pristi navstevu :) hezky den za tym cacao

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Cacao, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Cacao? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem