Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Autentická asijská kuchyně v centru Prahy”
Recenze Zebra Express

Zebra Express
Č. 191 z 5 669 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Kuchyně: Thajská
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Obědy, Pozdě v noci
Okolí: Staré Město
Recenzováno: 27. dubna 2017

Restauraci jsme navštívili s partnerkou na rychlý oběd a byli jsme mile překvapeni.
Měl jsem výbornou polévku Tom-yum (s kuřecím masem). Byla příjemně nakyslá, správně ostrá s vůní kafrových listů a citronové trávy. Jako hlavní chod Phad Kra-Pao (také kuřecí), bylo velmi dobré, jen mi vadilo příliš natvrdo udělané zastřené vejce. Od partnerky jsem ochutnal jeden kousek taštičky Dim Sum (vege), byla jemná a vláčná.
Obsluha je usměvavá a pozorná a to i přesto, že v poledních hodinách byl v restauraci frmol.
Mohu jen doporučit.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli 888petr.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ioana_Rad, Public Relations Manager v zařízení Zebra Express, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. května 2017
Překladač Google

Dear, 888petr,

Thank you for your review and for taking the time to share it with us. Looking forward to your next visit!

Best regards,
Zebra Express Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi
Recenze (350)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

26350 recenzí

Recenzováno: 19. dubna 2017 prostřednictvím mobilu

Moderni asijske bistro, jidlo skvele, chut cista, vyvazena. Prijemne prostredi, mila obsluha, otevrena kuchyn plna asijskych kucharu. Obcas dusive vypary z vareni paliveho jidla, ale nebylo na zavadu. Drazsi, ale vynikajici.

Poděkujte uživateli Lucie O.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ioana_Rad, Public Relations Manager v zařízení Zebra Express, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. května 2017
Překladač Google

Dear, Lucie O,

Thank you for this review and for taking the time to share it with us. We are delighted you enjoyed and we are looking forward to seeing you again soon!

Best regards,
Zebra Express Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. listopadu 2016

Restauraci jsem prozatím navštívila dvakrát a pokaždé spokojenost. Obsluha milá, jídlo skvělé. Ceny jsou odpovídající tomu, kde se restaurace nachází. Nemám co bych vytkla. Rozhodně tuto restauraci navštívím znovu.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli kata721.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Martin Č, Community Manager v zařízení Zebra Express, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. listopadu 2016

Katko, děkujeme moc za nádhernou recenzi a už se nemůžeme dočkat Vaši další návštěvy :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. listopadu 2016 prostřednictvím mobilu

Náhodou jsme navštívili Zebra Express a byli jsme velice překvapeni kvalitou a chutí jídla,které jsme si obednavate. Proto vřele doporučujeme ostatním a rádi se budeme vracet.

Poděkujte uživateli Ka M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Martin Č, Community Manager v zařízení Zebra Express, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. listopadu 2016

Děkujeme moc za krásnou recenzi a budeme se těšit na příští návštěvu :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. listopadu 2016 prostřednictvím mobilu

Do této restaurace jsme šli na doporučení, a proto bylo pro nás velkým překvapením, že nic neprobíhalo podle našeho očekávání. Čekali jsme velmi dlouho a jídlo kterého jsme se nakonec dočkali nepřipomínalo asijskou kuchyni. Chuť velkého množství oleje překryla vše ostatní.

Poděkujte uživateli MilanKr.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Martin Č, Community Manager v zařízení Zebra Express, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. listopadu 2016

Milane, moc nás mrzí Vaše negativní zkušenost. Mohl byste nám poslat víc detailů o Vaší návštěvě (den, obsluha) na wecare@zebranoodlebar.cz abychom mohli situaci řešit a pozvat Vás na jídlo s obsluhou kterou si zasloužíte? Děkujeme

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Zebra Express, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Zebra Express? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem