Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Obed nahodny”
Recenze Zebra Express

Zebra Express
Č. 339 z 6 545 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Kuchyně: Thajská
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Obědy
Okolí: Staré Město
Recenzováno: 5. července 2019 prostřednictvím mobilu

Uplne nahodou jsme se zastavili a musime pochvalit za vynikajici jidlo. Cistota podniku dobra a i ochota personalu je na dobre urovni. Cenove jsme trochu v drazsi kategorii ale kvalita nesrovnatelna s jinymi asijskymi restauracemi . Takze se radi vratime a muzeme doporucit vsem co maji radi tuto ostrou kuchyni.

Datum návštěvy: červenec 2019
Poděkujte uživateli invalidovna.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ioana_Rad, Public Relations Manager v zařízení Zebra Express, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. července 2019
Překladač Google

Dear, invalidovna,

Thank you for visiting and for your beautiful review. We are delighted to read you have enjoyed our food and service so you decided to recommend us! Looking forward to meet again soon.

Best regards,
Ioana

Zebra Asian Prague

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (497)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

26499 recenzí

Recenzováno: 24. března 2019 prostřednictvím mobilu

Velice dobře a rychle uvařené jídlo v hezķém a přátelském prostředí a proto vřele doporučuji ostatním...

Datum návštěvy: březen 2019
Poděkujte uživateli mariofx.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 20. března 2019

spokojenost maximální, slušné porce a velmi chutné, pořád je tam plno a nikod si nestěžuje, doporučuji

Datum návštěvy: březen 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli Jana V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ioana_Rad, Public Relations Manager v zařízení Zebra Express, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. března 2019
Překladač Google

Dear, Jana V,

Great review! Thank you! It is always wonderful to discover our customers' opinion and to read their experience in our restaurant, such as yours. Looking forward meeting you again soon for many other delicious thai dishes.

Best regards,
Ioana

Zebra Asian Prague

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. listopadu 2018 prostřednictvím mobilu

Byla jsem dnes na veceri a vse bylo moc dobre.Nudle s hovezim a akorat palive..Doporucuji ostatni.Restaurace je cista a prijemny personal.

Datum návštěvy: listopad 2018
Poděkujte uživateli Olinka M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ioana_Rad, Public Relations Manager v zařízení Zebra Express, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. prosince 2018
Překladač Google

Dear, Olinka M,

Thank you for visiting and thank you for taking the time to share your review with us! Looking forward meeting you again soon in Zebra Express for more delicious dishes.

Best regards,
Ioana

Zebra Asian Prague

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. října 2018 prostřednictvím mobilu

Restaurace těží z výhodné pozice pro turisty. Také na ně je orientovaná. Daly jsme si s dcerou polední meny, které nás moc nezaujalo. Nebylo špatné, ale také nijak vyjímečné. Moje 12. létá dcera prohlásila, že já dělám curry lepší.. "Bojí se to udělat pálivý a bojí se tak, že je to nevýrazný" , řekla.. Obsluha je moc milá a pozorná, ale nevím zda v pražské konkurenci toto postačí, abychom se někdy vrátily..Okopané zdi a záchodky s omlácenými dveřmi a cedulemi, že nefunguje toto a toto jsou pro tuto cenovou hladinu dnes už snad dost mimo.

Datum návštěvy: říjen 2018
Poděkujte uživateli 867kate_inas.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Zebra Express, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Zebra Express? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem