Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skvělá restaurace, skvělé místo”
Recenze Salabka

Salabka
Č. 371 z 5 705 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 12 US$ - 89 US$
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Rezervace
Popis: Restaurace, Vinařství, Apartmány a Palírna Salabka
Recenzováno: 16. října 2017 prostřednictvím mobilu

Byli jsme zde na oběd a vybrali jsme degustační menu. Bylo to výborné, krásně to vypadalo, prostě super! Dostali jsme domácí chléb a snědli jsme ho všechen, byl skvělý a pak jsme ani neměli hlad na nic jiného. Restaurace je velmi vkusně zařízena. Parkování je zajištěno v řádcích mezi vínem. Doporučuji!

1  Poděkujte uživateli Ivanara33.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Gabriela L, General Manager v zařízení Salabka, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. října 2017

Dobrý den, děkujeme za krásnou recenzi. Jsme rádi, že Vám u nás chutnalo. Doufám, že se znovu stavíte na degustační oběd :)
s pozdravem
Gabriela

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (78)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

1578 recenzí

Recenzováno: 10. října 2017 prostřednictvím mobilu

Při cestě do botanické zahrady jsme hledali místo na oběd. Nakonec jsme se po bezvadném obědě prošli na vinici, u které restaurace leží. Na botanickou zahradu ani nedošlo. Jídlem i prostředím jsme byli mile překvapeni. Velmi příznivá cena za to co dostanete.

Poděkujte uživateli MilanKr.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Gabriela L, General Manager v zařízení Salabka, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. října 2017

Dobrý den, děkujeme za milou recenzi. Jsme rádi, že jste knám zabloudili náhodou :) a těší mně, že jste si užili oběd i úžasné prostředí na Salabce.
Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.
s pozdravem
Gabriela

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. srpna 2017

Restaurace se nachází poblíž ZOO Praha. Z terasy je krásný výhled na vinici. Vynikající jídlo, příjemný personál. K vybranému jídlu doporučí víno. Prezentace jídla je úžasná.

Poděkujte uživateli hanka1111.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Gabriela L, General Manager v zařízení Salabka, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. srpna 2017

Dobrý den hanka 1111, děkujeme za krásné hodnocení. Budeme se těšit na Vaši další návštevu :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. dubna 2017 prostřednictvím mobilu

S manželkou jsme dostali voucher na konzumaci. Očekával jsem skvělý gastronomický zážitek a moje očekávání se zcela naplnilo. Obsluha byla příjemná, tak akorát komunikativní a jídlo bylo bez chyby. Rad se sem vrátím.

Poděkujte uživateli PavelDvorak.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jiri_Taborsky, Ředitel prodeje v zařízení Salabka, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. dubna 2017

Dobrý den,
děkujeme za Vaše hodnocení, a těšíme se na Vaši další návštěvu!
S pozdravem
Jiří

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. dubna 2017

S pritelem jsme navstivili restauraci Salabka, ja pomerne s velkym ocekavanim nebot to pro me byla novinka mezi prazskymi restauracemi, ktere cili na fine dining. Prostredi prijemne, s vyhledem na vinice. Obsluha profesionalni, velmi ochotna, nevtirajici se, ale vsimava. Ale hlavnim cilem navstevy restaurace je pochopitelne zazitek z jidla... i prs veskerou snahu, bohuzel bylo jidlo velmi prumerne. Velka snaha a i pomerne zdarila, co se tyka food stylingu, ale chutove bohuzel velmi slabe. Nevyrazne, "nemastne" "neslane". V lete az bude otevrena terasa, tak na obycejny obed to bude prijemne posezeni, ale bohuzel bez ocekavani za vynikajicim gastronomickym zazitkem.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Kristina K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jiri_Taborsky, Ředitel prodeje v zařízení Salabka, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. dubna 2017

Dobrý den,
děkujeme za milá slova ohledně personálu a prostorů restaurace. Velice nás mrzí, pokud Vám u nás tentokrát nechutnalo. Pokrmy v menu ovšem pravidelně obměňujeme, zejména s ohledem na sezonní a čerstvé potraviny. Věříme a doufáme, že napříště si u nás pochutnáte.
Krásný den
Jiří

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Salabka, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Salabka? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem