Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Salabka”
Recenze Salabka

Salabka
Č. 260 z 6 047 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 24 US$ - 82 US$
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Rezervace
Popis: Restaurace, Vinařství, Apartmány a Palírna Salabka
Recenzováno: 9. srpna 2018

Úžasná kuchyně šéfkuchaře Petra Kunce. Doporučujeme degustační menu s párováním vín Salabka. Harmonie chutí každého jídla je opravdu gastronomický zážitkem. Chutě jsou vyvážené, každé jídlo je doplněné nějakou zajímavou ingrediencí - bazalkovými perličkami, espumou, kandovaným zázvorem či nepřekonatelným mousse ze slaného karamelu. Pokud bychom měli volit favorita, asi bychom se těžo rozhodovali mez jeseterem, jehněčím a srnčím - ještě, že to po nás nikdo nechce :o). Těšili jsme se na vyhlášený dezert této restaurace - krupicovou kaši, který předčil naše očekávání a dokázala mu jednoznačně konkurovat "zábavnost" čokoládové kostky. Děkujeme za krásný kulinářský zážitek. Dana + Lenka

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli danapac.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Gabriela L, Manažer v zařízení Salabka, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. srpna 2018

Dobrý den milé klientky,
Moc Vám děkujeme za 5 hvězdičkové hodnocení a Vaše krásné slová. Jsmé rádi, že jste si jídlo na Salabce užili a doufám, že to nebyla Vaše poslední návštěva :) Budeme se na Vás těšit.
s pozdravem,

Gabriela

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (97)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

1598 recenzí

Recenzováno: 2. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Vybrali jsme si z večerního menu 6 jídel s cílem jim to pořádně ochutnat.
Jídla byla skvěle spárovaná s víny, takže to můžeme doporučit.
Šéfkuchař Petr Kunc je skutečný čaroděj a pokud se chcete nechat překvapit tak jděte sem.
Možná vám některé kombinace přijdou až moc, ale to zkuste.
My jsme si ten vodopád chutí užili, snad jen bychom doporučili aby chody nebyly většinou laděny do sladka - siven, srnčí, rajčatový tatarák a jeseter.
Co kuchař umí na výbornou jsou všemožné pěny. Jako špičkové hodnotíme slaný karamel a bramborovou

Poděkujte uživateli Tomáš D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Gabriela L, General Manager v zařízení Salabka, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. srpna 2018

Děkujeme Vám za hezkou recenzi, jsme rádi, že Vám u nás chutnalo :)
Doufám, že nás opět brzy navštívíte.
s pozdravem

Gabriela

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. července 2018

Skvělý gastronomický zážitek. Jde vidět že tady mají samé profesionály a to se jim potom vrací na spokojených zákaznících :)

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli viktorieholisova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Gabriela L, Generální ředitel v zařízení Salabka, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. července 2018

Děkujeme za slova chvály. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.
S pozdravem,
Gabriela

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. července 2018

Absolutně skvělé hodnocení musím přidat tomuto podniku s vlastním parkovištěm poblíž Botanické i Zoologické zahrady v pražské Tróji.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Milos V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Gabriela L, Generální ředitel v zařízení Salabka, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. července 2018

Děkujeme za 5 star recenzi,
doufám, že se stavíte častěji :)
s pozdravem,
Gabriela

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. dubna 2018

Navštívili jsme restauraci Salabku během návštěvy Zoo a můžeme jen doporučit! Nádherné místo, výborné jídlo a naprosto vstřícná, milá, profesionální obsluha, obzvláště sommelierka Helena, která nejen že skvěle doporučila vína ke všem chodům, ještě se nám během degustace starala o malého v kočárku. Už se těšíme na další návštěvu:)

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli linc0va.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Gabriela L, General Manager v zařízení Salabka, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. dubna 2018

Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a že jste si to plně užili. Náš personál je perfektně trénován a jejich osobnost je ještě extra krok k lepšímu servisu :)
Budeme se znovu těšit na Vaši návštěvu,
s pozdravem,
Gabriela Kunc Lacherová

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Salabka, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Salabka? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem