Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skvělá restaurace v centru Prahy”
Recenze Casserol

Casserol
Č. 277 z 6 084 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 10 US$ - 20 US$
Kuchyně: Česká, Současná
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Místní kuchyně
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Snídaně, Rezervace
Okolí: Staré Město
Recenzováno: 3. dubna 2018

Velmi přijemné prostředí, byla jsem tady s přítelem. Jsme spokojení se servisem a obsluhou. Jídlo bylo výborné. Rozhodně bysme tuto restauraci doporučili!!!

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli Anastasiia E.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Manager C, Manažer v zařízení Casserol, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. dubna 2018

Dobrý den Anastasia,

děkujeme za recenzi a jsme velice potěšeni, že jste u nás byla s přítelem spokojena.

team restaurace Casserol

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (1 350)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

151 350 recenzí

Recenzováno: 24. října 2017

O víkendu jsem navštívila restauraci s kamarádkami a můžu říct,že doporučení se vyplatilo. Krásné prostředí,výborná kuchyně a velice milá obsluha. Rozhodně nelitujeme a budeme doporučovat! Děkujeme Nikola

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli nikoladrapalikova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 5. dubna 2017 prostřednictvím mobilu

O víkendu jsem navštívila restauraci s přítelem a můžu říct,že doporučení se vyplatilo.Skvělá restaurace v centru Prahy. Příjemné prostředí, skvělé jídlo a hlavně velmi příjemná obsluha. Pan číšník byl velmi pozorný,milý,rychlý a usměvavý,díky němu a dobrému jídlu nebude naše návštěva poslední.

Poděkujte uživateli Gabriela G.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Manager C, Manažer v zařízení Casserol, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. dubna 2017

Dobrý den Gabrielo,

velmi si ceníme Vašeho hodnocení a budeme rádi za další tvojí návštěvu.
Pěkný den
Manager Casserol

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. srpna 2016 prostřednictvím mobilu

Byli jsme zde na firemni veceri a byl to gastronomicky zazitek! Ceska kucyne ve velmi netradicni uprave me dostala - krasne zpracovani jidel,az mi bylo lito,ze to jen prachobycejne snim... Skvele dochucene,servis moc mily a pozorny. Mela jsem kachni prsa se salatkem,kachni prsa s kasi z bilych fazoli a jako dezert detskou klasiku-buchticky se sodo. Vsechno skvele.
Ceny jsou vysoke,ale to prostredi,jidlo a servis,co je v cene za to stoji!
Jedinou vytku snad mam k toaletam-ubrousky na utirani rukou by mohly byt v nejakem kosiku,aby se umacene ledabyle nevalely u umyvadla...

Poděkujte uživateli Anička K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 9. února 2016

Krásné místo v historickém sklepení s kuchyní podle nejnovějších trendů! Zvenku trochu nenápadné, nejdříve si všimnete pekárny:) Pak ale velmi pěkné stylové posezení s výborným jídlem (můžete přihlížet i přípravě díky otevřené kuchyni a vůbec by mě nenapadlo, jak se dá ještě jinak připravit česká klasika) a velmi příjemnou sympatickou obsluhou ! A ještě je možné pro rodinnou oslavu zamluvit salonek, kde nikdo neruší vás a vy nerušíte ostatní. Nezbývá než doporučit! Lenka

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Lenka Ž.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lukáš O, Manažer komunikace v zařízení Casserol, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. března 2016

Krásný den.

Děkujeme za pozitivní recenzi. Doufám, že se u nás opět brzy uvidíme.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Casserol, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Casserol? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem