Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Slunce v duši na talíři i ve sklence.”
Recenze Kampa Park

Kampa Park
Č. 81 z 6 412 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 23 US$ - 142 US$
Kuchyně: Evropská, Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Zvláštní příležitosti, Obchodní schůzky, Romantický
Možnosti stravování: Večeře, Obědy, Snídaně, Pozdě v noci, Donáška, Privátní stravování, Rezervace
Okolí: Praha 1 (centrum)
Recenzováno: 15. dubna 2019 prostřednictvím mobilu

Návštěvu v Kampa parku doporučuji. Jídlo, servis (nevtíravý a pozorný) i prostředí (sluncem zalitý pohled na Vltavu a Karlův most) vynikající. Předkrm....Losos s marinovanou okurkou,mangem či telecí tatarák s lanýžovým soli ...korunovaný telecí svíčkovou s ragů z fazolek a zeleného chřestu nemělo chybu. Vše jsme na doporučení zapíjeli Malbecem, Chile 2017. Chybička jen jedna - vyšší cena.

Datum návštěvy: duben 2019
Poděkujte uživateli Helena P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
kristinavitkova, Customer Service v zařízení Kampa Park, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. dubna 2019

Děkujeme za milé hodnocení, Heleno! Jsme rádi, že Vám u nás chutnalo.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (3 562)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

263 564 recenzí

Recenzováno: 8. října 2018 prostřednictvím mobilu

Byli jsme s rodinou a skvěle jsme si to užili. Vynikající jídlo, skvělá obsluha a ten úžasný výhled! Rozhodně doporučuji všem.

Datum návštěvy: září 2018
Poděkujte uživateli Lenik4584.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
PR-Manager-KampaPark, Manažer komunikace v zařízení Kampa Park, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. října 2018

Milá Lenko, děkujeme za Vaši návstěvu a jsme moc rádi, že Vám u nás chutnalo. S pozdravem, Alžběta

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. října 2018 prostřednictvím mobilu

Krásný výhled který se jen tak neomrzí je podpořen skvělým servisem a jídlem za které stojí za to jít na dražší romantickou večeři. Vhodné místo pro zakončení výjimečného dne.

Datum návštěvy: říjen 2018
Poděkujte uživateli tibor91.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
PR-Manager-KampaPark, Manažer komunikace v zařízení Kampa Park, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. října 2018

Milý Tibore, moc děkujeme, jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. Těšíme se na Vaši další návstěvu. S pozdravem, Alžběta

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. října 2018 prostřednictvím mobilu

Po dlouhe dobe jsme s manzelkou opet zavitali do Kampa parku a jako vzdy jsme byli naprosto spokojeni.Jidlo vyborne a servis taktez.Vrele doporucuji.

Datum návštěvy: říjen 2018
Poděkujte uživateli Josef C.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
PR-Manager-KampaPark, Manažer komunikace v zařízení Kampa Park, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. října 2018

Milý Josefe, moc děkujeme za Vaši návštěvu, jsme rádi, že jste si se ženou u nás opět pochutnali. Doufáme, že vás oba zase brzy uvidíme! Hezký den, Alžběta

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. října 2018 prostřednictvím mobilu

Vše bylo perfektní. Nejlepší jídlo, co jsem kdy jedl. Skvělý servis. Nádherný výhled. Přátelská atmosféra. Vše je vychytané do nejmenšího detailu. Doporučuji!!!! Určitě se vrátíme!!!!

Datum návštěvy: říjen 2018
Poděkujte uživateli TomasSkuhravy.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
PR-Manager-KampaPark, Manažer komunikace v zařízení Kampa Park, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. října 2018

Tomáši, moc děkujeme za Vaše milá slova. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a doufáme, že Vás uvidíme co nejdřív! Hezký den, Alžběta

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Kampa Park, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Kampa Park? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem