Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“výborná restaurace v krásném prostředí”

Francouzska restaurace Art Nouveau
Č. 481 z 5 670 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Kuchyně: Francouzská, Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Večeře, Snídaně, Rezervace
Okolí: Nové Město
Recenzováno: 9. července 2017

Vynikající a kvalitní jídlo, velice ochotná a příjemná obsluha, krásné prostředí v Obecním domě. Lze jen doporučit

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli iva185.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Napsat recenzi
Recenze (550)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

37550 recenzí

Recenzováno: 7. března 2017 prostřednictvím mobilu

Francouzská restaurace v Obecním domě je právem jedna z nejkrásnějších a nejromantičtějších restaurací v Praze s krásným výhledem na Náměstí Republiky. Jak už z názvy vyplívá tak se restaurace specializuje na francouzskou kuchyni, francouzské a české vína a česká piva. Cena jídla se vyrovná s jeho kvalitou, ovšem není to pro každého. Pokud má člověk rád pořádné jídlo, velké porce a spoustu masa, doporučuji spíše Plzeňskou restauraci, která se nachází o patro níž pod tou Francouzskou :-)

Poděkujte uživateli Michael P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Eva P, Sales & Marketing coordinator v zařízení Francouzska restaurace Art Nouveau, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. března 2017

Vážený Michael P,

děkujeme Vám za krásnou recenzi, a to jak na Francouzskou, tak Plzeňskou restauraci. Velice nás těší, že jste byl u nás spokojen a návštěva byla zážitkem.

Těšíme se na Vaší další návštěvu.

S pozdravem,
Eva Potužníková

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. března 2017

Dobrý den,

Dnes jsme se již po třetí zúčastnili ve"FRANCOUZSKÉ RESTAURACI V OBECNÍM DOMĚ" branže.Jídlo bylo jako vždy vynikající.Bohužel však s lítostí musím ohodnotit obsluhu,která byla katastrofální...Someliér,který nám má víno nabídnout,nám suše řekl že si máme vybrat,poté nám cosi nalil,nebyla ani ochutnávka ani vysvětlení co vlastně pijeme,víno dolejval pouze do půl druhé,abychom asi moc nevypili :D .Bylo vychválené ovoce,které už tam nebylo .Bylo nám přislíbeno,ale bohužel nedodáno.Mladí učni byli "tepáni" za nesmysli před veřejností,přitom fungovali mnohem líp než číšníci,kteří už mají hodně praxe a mělo by to být vidět.Jako tečkou na konci bylo naúčtováno 2xproseco,které jsme neměli,to nám bylo vysvětleno,že to pan Babiš...to mě ale jako koncového zákazníka nezajímá.Dnešní den v této prestižní restauraci, mě velice zklamal a rozmyslím si,jestli ji ještě navštívím.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli katerinakruskova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Eva P, Sales & Marketing coordinator v zařízení Francouzska restaurace Art Nouveau, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. března 2017

Vážená katerinakruskova,

ráda bych Vám poděkovala nejen za návštěvu, ale také za Váš čas podělit se o zkušenost z návštěvy Francouzské restaurace. Těší mě, že Vám chutnalo. Šéfkuchař pan Pechr a celý jeho tým si každý měsíc dává záležet na výběru kvalitních surovin a sestavení menu brunche tak, aby reflektoval dané téma.

Přijměte prosím naši omluvu za servis, který neodpovídal Vaší představě. Vašeho komentáře si velmi vážíme a na konkrétní problémy se určitě společně s manažery restaurace zaměříme, aby se v budoucnu neopakovaly.

Prověřovala jsem také záležitost s účtem. V ceně každého brunche je sklenička Prosecca (nápoj na uvítanou). Na Jihoamerický brunch jsme se rozhodli nabízet jako nápoj na uvítanou caipirinhu, která byla taktéž zahrnuta v celkové ceně za brunch a pouze rozúčtována na konečné účtence kvůli DPH. Bohužel jsme nezměnili název nápoje. Za tuto chybu se omlouváme, neboť zcela jistě vede k nedorozumění. Název položky jsme již změnili na Welcome drink.

Ještě jednou děkuji za Váš komentář. Doufám, že Vás budeme moci přivítat zpět ve Francouzské restauraci Art Nouveau a přesvědčit o tom, že se jednalo o ojedinělé pochybení, které nereflektuje skutečnou úroveň poskytovaných služeb.

S pozdravem,

Eva Potužníková

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. března 2017

V rámci gurmánského festivalu jsme opět povečeřeli. Menu bylo vážně skvostné, o kvalitě jídla je skoro zbytečné psát, protože opravdu každá komponenta pokrmu skvěle hrála s ostatním.
Jen bych chtěla vyzdvihnout naprosto úžasné kachní žaludky, které byly perfektně dochucené, měkoučké, bez náznaku nějakých pachů.
Jídlo bylo skvěle doplněno vínem, které podpořilo chutě.
Ještě bych ráda pochválila místní personál - nejsem moc častým návštěvníkem takovýchto restaurací, ale i přes některé chyby a nedostatky (pan Špaček by měl určitě výhrady:) nikdy nedali nic najevo, jsou vstřícní a ke všem zákazníkům velice úslužní. Moc děkuji:)
Mimochodem - živá klavírní hudba je zde samozřejmostí.

Poděkujte uživateli LacikamKomarom.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Eva P, Sales & Marketing coordinator v zařízení Francouzska restaurace Art Nouveau, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. března 2017

Vážený/á LacikamKomarom,

dovolte mi Vám poděkovat za návštěvu Francouzské restaurace v rámci Grand Restaurant Festivalu a především za krásnou recenzi. Velice nás těší, že jste si večeři užili a byly jste spokojeni se servisem i menu. Kachní žaludky se staly nejúspěšnějším pokrme našeho festivalového menu.

Přejeme krásný den a budeme se těšit na Vaší další návštěvu.
Eva Potužníková & tým Francouzské restaurace

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. února 2017 prostřednictvím mobilu

Skvely zazitek, vynikajici gastronomie, nadherne
prostredi, profesionalni obsluha. Velmi doporucuji !!!

Poděkujte uživateli Jaroslav G.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Eva P, Sales & Marketing coordinator v zařízení Francouzska restaurace Art Nouveau, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. února 2017

Vážený Jaroslave G,

velmi si vážíme toho, že jste si našel čas podělit o zkušenost z návštěvy Francouzské restaurace. Děkujeme za krásnou recenzi a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a byl jste spokojen.
Těšíme se na Vaši další návštěvu.

S přáním krásného dne,
Eva Potužníková

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Francouzska restaurace Art Nouveau, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Francouzska restaurace Art Nouveau? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem