Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trip”

Restaurace MINCOVNA
Č. 182 z 6 127 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Kuchyně: Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Rezervace
Okolí: Staré Město
Popis: Jsme první česká restaurace na Staroměstském náměstí zaměřená převážně na tuzemskou klientelu. Nabízíme Vám výběr z těch nejlepších těžkých pokrmů v moderním pojetí, vyráběných převážně z domácích surovin, tankovou Plzeň a velký výběr z českých a moravských vín.
Recenzováno: 28. září 2018 prostřednictvím mobilu

Tatarský biftek teda dost hrůza, nechte klasiku klasikou a vyprdněte se na modernu. Bez chuti, a to nekořením, mastný, samá šlacha,chuť jen po cibuli. Topinky potřené morkem odporné. Ovoněná majonéza taky šlágr. Guláš bez chuti.
Výhodou je poloha, ale bohužel nevěřím, že se někdo vrací na jídlo. Personál příjemný.
Tak aspoň posílám foto pro lepší den .

Poděkujte uživateli PetraChelsea.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
VlastimilU1, Manažer v zařízení Restaurace MINCOVNA, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. září 2018

Dobrý den,

děkujeme za Vaši recenzi a postřehy z naší restaurace.
Tatarský biftek i guláš u nás patří k oblíbeným jídlům, ale samozřejmě se se nedá trefit do chuti každého.
Vám to zřejmě nevyhovovalo,a proto Vás prosím o zpětnou reakci na místě, ať můžeme zareagovat.
Kolegyně se Vás min. 2 krát ptala a to při jídle a při placení jestli bylo vše v pořádku a vy jste odpověděli že ano.
Je nám líto, že jsme nemohli vše vyřešit na místě,a proto doufáme že si k nám ještě najdete cestu.
S pozdravem
Vlastimil U.
Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (2 219)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

152 219 recenzí

Recenzováno: 22. září 2018

Tour de Beer po Praze. Už u vstupu jsme upozornili že jdem "jen na jedno". Posadili nás na bar což nám nevadilo. Odkud nás ale posléze vyhnali že jim překážíme..??
Jak vaří nevíme. Přisli jsme jen na "jedno". Ale podruhý už nepříjdem.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli BV b.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
VlastimilU1, Manažer v zařízení Restaurace MINCOVNA, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. září 2018

Dobrý den,
Děkuji ze recenzi a rád bych poupravil, co jste napsal .
Byl jsem u toho a jednalo se o sobotní večer, kdy jste přišli asi v 7 lidech kolem po sedmé hodině večer, kdy začínají večeře, chodí rezervace a je vlastně nejvíce práce.. Neměl jsem problém, že jdete na pivo a Vám nevadilo, že budete ,,na stojáka" u baru, vzhledem k obsazenosti restaurace. Nejsem si vědom už poté žádného konfliktu, protože jsem měl dost práce a pak vím že jste najednou platili, také u mě a odešli jste od nedopitých sklenic. Když jsem se ptal výčepního, co se stalo, bylo mi jím odpovězeno, že Vás požádal aby jste se kousek posunuli, neboť jste stáli v místech, kde personál odkládá prázdné půllitry, načež jste se urazil, šel zaplatit a odešli jste. Pokud vím, byli jste na omezený prostor upozorněni a ještě jsem Vám říkal, že zde potřebujeme zachovat uličku, kvůli průchodu nových hostů a obsluhujícího personálu s čímž jste také neměli problém. Ještě jsem zaregistroval, že si z toho děláte srandu, že stojíte vedle sebe. Takže Vás nikdo nevyháněl, jak tvrdíte, jen Vás výčepní požádal, aby jste se posunuli tak, abychom se mohli věnovat své práci.
Jsem přesvědčen, že šlo vše vyřešit elegantnějším způsobem.
Martin, manager restaurace.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. června 2018

Dobře tady vaří, nijak zvlášť mě to tady sice neohromilo ale ani jsem nebyla zklamaná, prostě takový průměr pro mě

Poděkujte uživateli Klára F.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Vlastimil U, Manažer v zařízení Restaurace MINCOVNA, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. června 2018

Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi a doufáme, že když přijdete příště budete ještě více spokojena.

Přeji pěkný den
Vlastimil U.¨
Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. dubna 2018

Pokud toužíte po pohodovém posezení u piva nebo dobrém obědu v centru Prahy, Mincovna je přesně to co hledáte. Nachází se přímo na "Staromáku", čili v centru Prahy.
Vybrat si můžete z obědového menu, které v době oběda nabízí klasické české pokrmy. Doporučuji guláš. Je výtečný. V kombinaci s pivem (nejsem pivař, podotýkám), a to alespoň malým, jde o zaručený zážitek. Restaurace ale nabízí samozřejmě daleko více.
Obsluha je přiměřeně rychlá a s profesionálním přístupem. Problém ale je, že tato restaurace bývá docela plná. Rezervace v době obědů dokonce není možná.... Není třeba se ale tohoto faktu děsit. Chvilička čekání, než vás obsluha usadí opravdu stojí za to. Doporučuji návštěvu.

Poděkujte uživateli Leonard-Adamec.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Vlastimil U, Manažer v zařízení Restaurace MINCOVNA, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. dubna 2018

Dobrý den,
Děkujeme za pochvalu a budeme se těšit na další návštěvy :-)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. února 2018

Restaurace, kterou byste na Staromáku v Praze nečekali! Příjemný, vstřícný personál, skvělé jídlo, dezerty. Restaurace nepatří k levným, ale i vzhledem k místu, kde se nachází, není předražená. Pokud se chcete skvěle najíst v centru Prahy, můžu jen doporučit! Naprosté blaho je domácí vanilková zmrzlina s praženými ořechy a horkou čokoládou. Dokonalé!

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
2  Poděkujte uživateli Vendula B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Restaurace MINCOVNA, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Restaurace MINCOVNA? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem