Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“V centru Prahy dobré ceny.”

Restaurace MINCOVNA
Č. 184 z 6 358 Restaurace v Praze
Kuchyně: Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Rezervace
Okolí: Staré Město
Popis: Jsme první česká restaurace na Staroměstském náměstí zaměřená převážně na tuzemskou klientelu. Nabízíme Vám výběr z těch nejlepších těžkých pokrmů v moderním pojetí, vyráběných převážně z domácích surovin, tankovou Plzeň a velký výběr z českých a moravských vín.
Recenzováno: 3. dubna 2019

Občas sem zajdu s přáteli nebo kolegy nebo jen sám na pivko cestou z práce. Rád sedím blízko dveří, popíjím pivko a pozoruji cvrkot na place a jak lidé přicházení, odcházejí, co si povídají. Je to pro mě relax. Občas je plno, takže se mi už stalo, že jsem po 15 minutách odcházel naštvaný, protože pivo ke mně prostě nedorazilo.

Datum návštěvy: březen 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Miroslav O.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
VlastimilU1, Manažer v zařízení Restaurace MINCOVNA, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. dubna 2019

Děkujeme za Vaši recenzi.
Plno máme velice často, takže i servis se může samozřejmě zpomalit, ale myslím že 15 na pivo se u nás nečeká:-)
Budeme rádi, když Vás zde zase uvidíme a postaráme se o to aby jste určitě nebyl na "suchu".
Těšíme se na návštěvu.
Vlastimil Uher
Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (2 491)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

152 491 recenzí

Recenzováno: 6. března 2019 prostřednictvím mobilu

Restaurace na Staromestskem namesti, kde budete spokojeni s rychlou obsluhou pri obede, dobrym jidlem a prekvapive prijatelnou cenou na to, ze obedvate v samem centru Prahy. Jen kvetakove placicky mohly byt vic kvetakove :-)

Datum návštěvy: únor 2019
Poděkujte uživateli 335alenap.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
VlastimilU1, Manažer v zařízení Restaurace MINCOVNA, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. března 2019

Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi a těšíme se další návštěvu.
Květákové placičky budou určitě více květákové a bramborák více bramborovej :-)
Vlastimil U.
Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. února 2019 prostřednictvím mobilu

Dnes jsem byl po dlouhé době na rychlém obědě v Mincovne. Hanger steak z dnešního posledního menu byl naprosto VYNIKAJÍCÍ..... o tankovem pivu ani nemluvím. Mohu jen doporučit.

Datum návštěvy: únor 2019
Poděkujte uživateli DAVIDAULIK.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
VlastimilU1, Manažer v zařízení Restaurace MINCOVNA, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. února 2019

Děkujeme za krásnou recenzi a máme z ní velikou radost.
Těšíme se na Vás zase brzy v Mincovně :-)
Vlastimil U.
Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. listopadu 2018 prostřednictvím mobilu

S přáteli po delší době jsme dali schůzku. Naivně bez rezervačky jsme zkusili pár podniků až nakonec nás záchránil poslední stůl v “Mincovně”... Byl jsem celkem najezený, ale dal jsem si salát a teda fámózní, je to divné říkat v pivnici, ale celkově jsem přesvědčený, že kuchyně bude mít velkou kvalitu. O pivu se ani nemusíme bavit! To je lahoda. ;-)

Datum návštěvy: listopad 2018
Poděkujte uživateli Q1137OTtom_p.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
VlastimilU1, Manažer v zařízení Restaurace MINCOVNA, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. listopadu 2018

Děkujeme za pochvalu a budeme se těšit na další návštěvu a pro jistotu doporučuji rezervaci udělat. Většina večerů je restaurace zcela obsazena.
Jen bych se ohradil na pivnici.... Více jak 95% hostů k nám chodí na obědy a večeře :)
Budu se těšit příště.
Martin, manager.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. září 2018 prostřednictvím mobilu

Tatarský biftek teda dost hrůza, nechte klasiku klasikou a vyprdněte se na modernu. Bez chuti, a to nekořením, mastný, samá šlacha,chuť jen po cibuli. Topinky potřené morkem odporné. Ovoněná majonéza taky šlágr. Guláš bez chuti.
Výhodou je poloha, ale bohužel nevěřím, že se někdo vrací na jídlo. Personál příjemný.
Tak aspoň posílám foto pro lepší den .

Datum návštěvy: září 2018
Poděkujte uživateli PetraChelsea.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
VlastimilU1, Manažer v zařízení Restaurace MINCOVNA, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. září 2018

Dobrý den,

děkujeme za Vaši recenzi a postřehy z naší restaurace.
Tatarský biftek i guláš u nás patří k oblíbeným jídlům, ale samozřejmě se se nedá trefit do chuti každého.
Vám to zřejmě nevyhovovalo,a proto Vás prosím o zpětnou reakci na místě, ať můžeme zareagovat.
Kolegyně se Vás min. 2 krát ptala a to při jídle a při placení jestli bylo vše v pořádku a vy jste odpověděli že ano.
Je nám líto, že jsme nemohli vše vyřešit na místě,a proto doufáme že si k nám ještě najdete cestu.
S pozdravem
Vlastimil U.
Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Restaurace MINCOVNA, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Restaurace MINCOVNA? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem