Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super kafe”
Recenze coffee cube

coffee cube
Č. 21 z 370 Káva a čaj v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 1 US$ - 5 US$
Okolí: Staré Město
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Staré Město
Recenzováno: 2. září 2017 prostřednictvím mobilu

Malé nenapadné místo se nechází v centru. Přijemná obsluha. Mají tu moc dobré kafe. Dá se tu i fajn posedět.

Poděkujte uživateli Phuong L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TonyCoffeeCube, Owner v zařízení coffee cube, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. března 2018

Děkujeme mockrát za skvělou recenzi. Moc si toho vážíme.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (85)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

2685 recenzí

Recenzováno: 11. listopadu 2016

Pokud si dobře vzpomínám, tak je tohle první podnik, který jsem objevil skutečně jen díky Yelpu a byl to velmi příjemný objev.

Dobrá alternativa, kam na slušné kafe po obědě, když jde člověk třeba na jídlo do T-Ankeru či někde jinde kolem Kotvy a nechce se mu trajdat až k Masaryčce na kávovou špičku z Emy.

Dojem lehce kazí u některých káv možnost volby velikosti a taky fakt, že mně cappucino chtěl hned posypávat čokoládou.

Poděkujte uživateli SUNicko.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TonyCoffeeCube, Owner v zařízení coffee cube, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. března 2018

Děkujeme za feedback,

Bohůžel nevim jaké velikosti u jakých káv máte na mysli, ale když se zastavíte nám to vysvětlit, budeme vděční. Co se čokolády na cappuccino týče, každého zákazníka se ptáme předem aby měl samozřejmě na výběr. Budeme moc rádi za Vaší opětovnou návštěvu a s čokoládou už Vás urážet nebudeme.
Mějte krásný den.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. listopadu 2016 prostřednictvím mobilu

super kava...pena na cappucinu byla excelentni..dobry tip na rychlou kavu...proc tu psat dal?vse jiz receno ;-)

Poděkujte uživateli Věra P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TonyCoffeeCube, Owner v zařízení coffee cube, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. března 2018

Děkujeme moc za ústní i písemnou recenzi. Moc si toho vážíme :) Brzy, nashle. :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. září 2016 prostřednictvím mobilu

Proste nejlepsi kava co jsme kdy meli, super prostredi a obsluha...jen tak dal...budem se vracet! :)

Poděkujte uživateli Mirek H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TonyCoffeeCube, Owner v zařízení coffee cube, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. března 2018

Děkujeme mnohokrát za pozitivní recenzi. Moc si toho vážíme !

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. září 2016

Nádherný kávový stánek na Starém Městě. Ideální pro krátké zastavení během procházky po Praze či jako zasloužená odměna po několika hodinách v práci. Skvělé designové skleničky i nábytek venku působí stylově. Možnost varianty jak sojového tak mandlového mléka.
Obsluha bezkonkurenční! Moc milý mladík s přátelským úsměvem Vám zvedne náladu v každém počasí :-)
Při chladnějším počasí bude určitě skvělá i na coffee to go.

A chuť kávy? Jedna báseň!

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli Adéla B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TonyCoffeeCube, Owner v zařízení coffee cube, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. března 2018

Děkujeme mnohokrát za báječnou recenzi. Moc si toho vážíme!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo coffee cube, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili coffee cube? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem