Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Romanticka večeře ”

Il Giardino Toscano
Č. 312 z 6 157 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 23 US$ - 46 US$
Kuchyně: Italská
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Pěkný výhled
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Snídaně, Donáška, Venkovní posezení, Rezervace
Okolí: Praha 5
Recenzováno: 22. července 2017 prostřednictvím mobilu

S manželem jsme byli u vás na restauraci kde nás obsluhovala slečna Kateřina Horáčková, doporučila nám Vaše italske vino, chianti, vyborna volba. Doporučujeme jak obsluhu, tak jidlo i vino. Mockrát děkujeme za gastronomický zážitek

Datum návštěvy: červenec 2017
Poděkujte uživateli Tereza B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Odpověď vedení:Zodpovězeno: 26. července 2017

Vážená Terezo B,

děkujeme za Vaší recenzi a těší nás, že jsme přispěli k hezkému zážitku. Doufáme, že Vás opět u nás přivítáme, stále něco nového a zajímavého vymýšlíme! :-)

S pozdravem

Michal Kunc
NH Prague City

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (174)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

913174 recenzí

Recenzováno: 29. května 2017

Úžasný zážitek. Úžasná spolupráce. Musím říct, že jsme vždy velmi spokojeni ať se jedná o velkou firemní akci či soukromou návštěvu.
Na návštěvě food festivalu (Vyšehrad) byl výběr restaurace jasný. Příjemné uvítání, příjemné jídlo.. prostě perfektní jako vždy. Děkuji Vám za úžasné zážitky! Doporučuji.

Datum návštěvy: květen 2017
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Daniela H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Odpověď vedení:Zodpovězeno: 2. července 2017

Vážená Danielo H,

děkujeme za hezká slova i návštěvu našeho stánku na Prague food festivalu! Budeme rádi, když přijdete ochutnat i ostatní italské a toskánské speciality z našeho menu..

S pozdravem

Michal Kunc
NH Prague City

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. dubna 2017

Navštívila jsem tuto restauraci na doporučení od přátel a musím říct že jsem byla velmi příjemně překvapená kvalitou podávaných jednotlivých chodů, připadala jsem si jako ve slunné Itálii. Nejvíce mi chutnala ryba, kterou mi servírka šikovně vykostila před našimi zraky a příjemný pan somelier nám vhodně doporučil víno, které se k jídlu báječně hodilo, rádi toto místo opět navštívíme.

Datum návštěvy: duben 2017
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli monikavladykova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Odpověď vedení:Zodpovězeno: 2. července 2017

Vážená monikavladykova,

děkujeme za Vaší recenzi a pochvalu, budeme doufat, že Vás u nás opět přivítáme, třeba při každodenním grilování na terase.

S pozdravem a přáním hezkých dní

Michal Kunc
NH Prague City

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. března 2017

Udělali jsme si rezervaci na toskánské menu. Paní po telefonu naši rezervaci přijala. Když jsme do restaurace dorazili (z druhého konce města), obsluha na nás udiveně zírala a sdělila nám, že toskánské menu dnes v poledne (14.3.2017) nemají a naši rezervaci v systému také nemají. Takže jsme se obrátili a zajeli si na oběd jinam. Asi už se sem nevrátíme, tohle zklamání nám jednou stačilo. Takže nehodnotím kvalitu jídla ale přístup restaurace.

Datum návštěvy: březen 2017
    • Služba
Poděkujte uživateli Pavel H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Odpověď vedení:Zodpovězeno: 26. března 2017

Vážený Pavle H,

není pro nás snadné reagovat na recenzi návštěvy restaurace, která vlastně ani neproběhla. I to ale k naší práci patří, stejně jako lidská pochybení, či spíše nešťasná souhra okolností, která Vám znemožnila užít si naší kuchyni a péči celého našeho týmu tak, jako všichni naši hosté.
Věříme, že Vás stále ještě máme šanci u nás přivítat a více než jen napravit, co se nepovedlo na počátku.

S pozdravem

Michal Kunc
Ristorante Il Giardino
NH Prague City

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. ledna 2017 prostřednictvím mobilu

Na brunch chodíme poměrně pravidelně. Je to výborné místo na rodinné setkání popovidani si s přáteli nebo na oslavu.
Výborný je studený bufet, předkrmy jsou vymazlene, chuťově vyladene.
Z teplých jídel je vždy skvělé jakékoli ragu s výbornou bramborovou kaší.
Dnes byl obzvláště vydařený jehněčí hřebínek. Škoda nahorkleho demiglas a brzy došly krevety i losos.
Přesto je to jeden z nejlepších brunchu v Praze a rozhodně ho doporučujeme.

Datum návštěvy: leden 2017
Poděkujte uživateli Tomáš D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Odpověď vedení:Zodpovězeno: 26. března 2017

Vážený Tomáši D,

děkujeme za milou recenzi, za pochvalu i konkrétní zmínky, týkající se buffet. Brunch je událost i pro celý náš tým, díky kterému je náš brunch takový, jak ho znáte.

Budeme se těšit na Vaší další návštěvu..


S pozdravem

Michal Kunc
Ristorante Il Giardino
NH Prague City

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Il Giardino Toscano, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Il Giardino Toscano? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem